Criteriul National

Inelul de logodna, bijuteria-promisiune pentru o viata in doi

Inelul de logodna, bijuteria-promisiune pentru o viata in doi
martie 27
13:25 2017

Orice logodna incepe cu oferirea unui inel, declaratie pretioasa a iubirii , materializata intr-un giuvaier mai ieftin sau mai scump, dupa posibilitatile celui ce il ofera si preferintele viitoarei logodnice in materie de bijuterii.

Doar emotia pe care o femeie o simte in momentul in care primeste inelul de logodna ramane mereu aceeasi, chiar daca vremurile s-au schimbat si reprezentantele Evei sunt astazi mult mai emancipate decat in urma cu o suta, cinci sute sau o mie de ani.
Peste tot in lume exista obiceiuri legate de aceasta bijuterie speciala oferita iubitei, incepand cu mana (stanga sau dreapta) pe care este purtata si chiar cu faptul daca un asemenea inel poarta doar femeia ori ambii logodnici.

In plus, daca ar fi sa ne referim la argentinieni, se face un schimb de inele doar cu ocazia logodnei, nu si la nunta, motiv pentru care cu atat mai mult aceste bijuterii trebuie alese cu multa grija.
In Romania, mereu la moda raman bijuteriile de logodna cu diamante, foarte cautate pentru a fi oferite in asemenea ocazii speciale, dar asta nu inseamna ca inele simple, de aur alb, roz sau galben, ba chiar si de argint, fara pietre foarte scumpe, ori doar cu pietre semipretioase, nu pot ca sa fie si ele o optiune viabila.
Intotdeauna trebuie insa ca sa se tina seama de personalitatea logodnicii, de stilul ei vestimentar, de preferintele sale in materie de bijuterii.
Cel mai bine este ca barbatii sa se orienteze spre a le darui aleselor inimilor lor bijuterii pe comanda personalizate, unice, pentru ca nicio femeie nu vrea ca sa poarte un inel aidoma cu al alteia, mai ales unul cu un simbolism atat de aparte.

Un inel de logodna mai mult decat orice alta bijuterie trebuie sa spuna o poveste speciala, care sa ii aminteasca cu drag de modul in care si-a cunoscut alesul, de imprejurarea in care a fost daruit etc.

Bijuteriile de logodna Zehava sunt unele cu adevarat deosebite, deoarece in ele se impletesc influentele traditionale romanesti, multe dintre ele fiind reinterpretari originale ale podoabelor de pe vremea stramosilor nostri daci, cu exotismul etiopian, tara de origine a creatorului bijutier cu un nume cu o rezonanta aparte, pe care vi-l recomand.

Preturile sunt un pic mai ridicate la inelele de logodna pe comanda, dar ele au o calitate desavarsita si vor fi apreciate asa cum se cuvinte de catre femeile ce le vor primi din partea iubitilor lor.

Puteti ca sa admirati pe site-ul bijuteriizehava.ro o parte din creatiile vestitului bijutier Zehava si sa alegeti de acolo modelul dorit sau, si mai bine, sa luat legatura cu acesta, pentru a solicita faurirea unui inel de logodna cu totul si cu totul special pentru persoana langa care va doriti sa va duceti viata de acum inainte, in iubire si armonie.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro