Criteriul National

Inelul de logodna, bijuteria-promisiune pentru o viata in doi

Inelul de logodna, bijuteria-promisiune pentru o viata in doi
martie 27
13:25 2017

Orice logodna incepe cu oferirea unui inel, declaratie pretioasa a iubirii , materializata intr-un giuvaier mai ieftin sau mai scump, dupa posibilitatile celui ce il ofera si preferintele viitoarei logodnice in materie de bijuterii.

Doar emotia pe care o femeie o simte in momentul in care primeste inelul de logodna ramane mereu aceeasi, chiar daca vremurile s-au schimbat si reprezentantele Evei sunt astazi mult mai emancipate decat in urma cu o suta, cinci sute sau o mie de ani.
Peste tot in lume exista obiceiuri legate de aceasta bijuterie speciala oferita iubitei, incepand cu mana (stanga sau dreapta) pe care este purtata si chiar cu faptul daca un asemenea inel poarta doar femeia ori ambii logodnici.

In plus, daca ar fi sa ne referim la argentinieni, se face un schimb de inele doar cu ocazia logodnei, nu si la nunta, motiv pentru care cu atat mai mult aceste bijuterii trebuie alese cu multa grija.
In Romania, mereu la moda raman bijuteriile de logodna cu diamante, foarte cautate pentru a fi oferite in asemenea ocazii speciale, dar asta nu inseamna ca inele simple, de aur alb, roz sau galben, ba chiar si de argint, fara pietre foarte scumpe, ori doar cu pietre semipretioase, nu pot ca sa fie si ele o optiune viabila.
Intotdeauna trebuie insa ca sa se tina seama de personalitatea logodnicii, de stilul ei vestimentar, de preferintele sale in materie de bijuterii.
Cel mai bine este ca barbatii sa se orienteze spre a le darui aleselor inimilor lor bijuterii pe comanda personalizate, unice, pentru ca nicio femeie nu vrea ca sa poarte un inel aidoma cu al alteia, mai ales unul cu un simbolism atat de aparte.

Un inel de logodna mai mult decat orice alta bijuterie trebuie sa spuna o poveste speciala, care sa ii aminteasca cu drag de modul in care si-a cunoscut alesul, de imprejurarea in care a fost daruit etc.

Bijuteriile de logodna Zehava sunt unele cu adevarat deosebite, deoarece in ele se impletesc influentele traditionale romanesti, multe dintre ele fiind reinterpretari originale ale podoabelor de pe vremea stramosilor nostri daci, cu exotismul etiopian, tara de origine a creatorului bijutier cu un nume cu o rezonanta aparte, pe care vi-l recomand.

Preturile sunt un pic mai ridicate la inelele de logodna pe comanda, dar ele au o calitate desavarsita si vor fi apreciate asa cum se cuvinte de catre femeile ce le vor primi din partea iubitilor lor.

Puteti ca sa admirati pe site-ul bijuteriizehava.ro o parte din creatiile vestitului bijutier Zehava si sa alegeti de acolo modelul dorit sau, si mai bine, sa luat legatura cu acesta, pentru a solicita faurirea unui inel de logodna cu totul si cu totul special pentru persoana langa care va doriti sa va duceti viata de acum inainte, in iubire si armonie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo