Criteriul National

Inelul de logodna, bijuteria-promisiune pentru o viata in doi

Inelul de logodna, bijuteria-promisiune pentru o viata in doi
martie 27
13:25 2017

Orice logodna incepe cu oferirea unui inel, declaratie pretioasa a iubirii , materializata intr-un giuvaier mai ieftin sau mai scump, dupa posibilitatile celui ce il ofera si preferintele viitoarei logodnice in materie de bijuterii.

Doar emotia pe care o femeie o simte in momentul in care primeste inelul de logodna ramane mereu aceeasi, chiar daca vremurile s-au schimbat si reprezentantele Evei sunt astazi mult mai emancipate decat in urma cu o suta, cinci sute sau o mie de ani.
Peste tot in lume exista obiceiuri legate de aceasta bijuterie speciala oferita iubitei, incepand cu mana (stanga sau dreapta) pe care este purtata si chiar cu faptul daca un asemenea inel poarta doar femeia ori ambii logodnici.

In plus, daca ar fi sa ne referim la argentinieni, se face un schimb de inele doar cu ocazia logodnei, nu si la nunta, motiv pentru care cu atat mai mult aceste bijuterii trebuie alese cu multa grija.
In Romania, mereu la moda raman bijuteriile de logodna cu diamante, foarte cautate pentru a fi oferite in asemenea ocazii speciale, dar asta nu inseamna ca inele simple, de aur alb, roz sau galben, ba chiar si de argint, fara pietre foarte scumpe, ori doar cu pietre semipretioase, nu pot ca sa fie si ele o optiune viabila.
Intotdeauna trebuie insa ca sa se tina seama de personalitatea logodnicii, de stilul ei vestimentar, de preferintele sale in materie de bijuterii.
Cel mai bine este ca barbatii sa se orienteze spre a le darui aleselor inimilor lor bijuterii pe comanda personalizate, unice, pentru ca nicio femeie nu vrea ca sa poarte un inel aidoma cu al alteia, mai ales unul cu un simbolism atat de aparte.

Un inel de logodna mai mult decat orice alta bijuterie trebuie sa spuna o poveste speciala, care sa ii aminteasca cu drag de modul in care si-a cunoscut alesul, de imprejurarea in care a fost daruit etc.

Bijuteriile de logodna Zehava sunt unele cu adevarat deosebite, deoarece in ele se impletesc influentele traditionale romanesti, multe dintre ele fiind reinterpretari originale ale podoabelor de pe vremea stramosilor nostri daci, cu exotismul etiopian, tara de origine a creatorului bijutier cu un nume cu o rezonanta aparte, pe care vi-l recomand.

Preturile sunt un pic mai ridicate la inelele de logodna pe comanda, dar ele au o calitate desavarsita si vor fi apreciate asa cum se cuvinte de catre femeile ce le vor primi din partea iubitilor lor.

Puteti ca sa admirati pe site-ul bijuteriizehava.ro o parte din creatiile vestitului bijutier Zehava si sa alegeti de acolo modelul dorit sau, si mai bine, sa luat legatura cu acesta, pentru a solicita faurirea unui inel de logodna cu totul si cu totul special pentru persoana langa care va doriti sa va duceti viata de acum inainte, in iubire si armonie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo