Criteriul National

Inexplicabila scoatere din dosar a fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nicio calitate

Inexplicabila scoatere din dosar a fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nicio calitate
octombrie 07
09:59 2020

,,Schimbări prima pagină / Să scrie doar pe calculator datele / Faceti p vb (proces verbal) de negociere cu data de alaltaieri”. Acesta este mesajul pe care șeful Unifarm, Adrian Ionel, l-a trimis pe 5 martie 2020, subordonatei sale Maria Daniela Radu, sefa serviciului comercial al companiei. Directorul general i-a cerut să modifice contractul si anume cu doua zile in urma” – scrie azi Libertatea care citeaza din rechizitoriul DNA pentru trimiterea in judecata a lui Adrian Ionel, fost director general Unifarm, din vecinatatea SRI. Cu alte cuvinte, in opinia mea, ,,idiotul util” din vecinatatea SRI, Adrian Ionel, a fost prevenit si chiar i s-a sugerat ANTEDATAREA contractului. Oare de cine a fost prevenit? Oare de ce DNA nu a atasat la dosar si inregistrarile facute mult dupa luna aprilie? Oare cine mai aparea in dosar? Oare cine mai picase pe inregistrari? Voi reveni cu o analiza mai larga a acestui rechizitoriu, inclusiv inexplicabila scoatere din dosar a fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nicio calitate (pe motiv ca a intrat in societate in 10 martie, dupa prefectarea deal-ului si dupa ce in 5 martie Adrian Ionel instructa la ,,acoperirea urmelor” – in esenta falsificarea contractului de achizitie publica de catre o autoritate achizitoare pentru a ascunde incalcarea legii. Revenind la fosta consiliera a lui Orban, Ciulavu, pare ca DNA considera ca este normal sa nu fie cercetata si trimisa in judecata persoana care preia in acte compania paravan (si ar fi urmat sa preia si profiturile daca contractul s-ar fi derulat pana la capat), subliniez, dand aparenta de legitimitate unor venituri (ale ei). De ce DNA nu a mers sa identifice beneficiarii reali ai acestei sume de infractiuni? De ce? De ce? De ce?, se intreaba Radu Teodor Soviani. (Irinel I.).

Articolul Inexplicabila scoatere din dosar a fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nicio calitate apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul