Criteriul National

Informaţii incendiare despre artizanul din umbră al crizei refugiaţilor care a lovit Europa

Informaţii incendiare despre artizanul din umbră al crizei refugiaţilor care a lovit Europa
iulie 19
08:57 2016

Zero Hedge- Cum şi de ce a creat George SOROŞ criza refugiaţilor care ZGUDUIE bătrânul continent

1

George Soroş este acuzat că este autorul Planului Merkel. Un punct important de pe agenda miliardarului american George Soros pare a fi distrugerea graniţelor naţionale. Afirmaţia este inclusă într-un amplu material publicat pe blogul Zero Hedge despre strămoşii, viaţa, afacerile, preocupările, viziunile afaceristului originar din Ungaria, supravieţuitor al Holocaustului şi stabilit în Statele Unite. Că acestea sunt intenţiile şi aspiraţiile lui Soros o indică recenta criză a refugiaţilor care a zguduit bătrânul continent, arată Zero Hedge care citează o investigație semnată de garretgalland.com.

Multă lume crede că această situaţie a fost determinată de războiul civil care răvăşeşte Siria. Dar v-aţi întrebat vreodată cum de oamenii aceştia, refugiaţii, au ştiut, brusc, că Europa îţi va deschide porţile şi îi va pofti înăuntru? Criza refugiaţilor nu este un fenomen care s-a produs în mod natural. Mai mult, debutul său a coincis cu donaţiile băneşti oferite de Fundaţia pentru o Societate Deschisă a lui Soros (Open Society Foundation – OSF) Institutului de politici pentru migraţie şi Platformei pentru cooperare internaţională în privinţa migranţilor fără documente.

2

Ambele organizaţii susţin aducerea musulmanilor din lumea a 3-a în Europa, mai scrie garretgalland.com. În 2015, un reportert al Sky News găsea în insula grecească Lesbos “ghidul de buzunar al migrantului” (Migrant Handbooks). Mai târziu a ieşit la iveală că respectivele cărticele le fuseseră înmânate migranţilor, înainte de a se aventura în traversarea Mediteranei, de către un grup numit “Bine aţi venit în Uniunea Europeană” (“Welcome to the EU”), grup care, potrivit Zero Hedge, este finanţat chiar de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă (OSF).

Aşadar, Soros nu doar este omul care dirijează din umbră organizaţiile care susţin venirea migranţilor musulmani din lumea a treia în Europa, miliardarul de 85 de ani este însuşi arhitectul “Planului Merkel” care a fost creat de think-thank-ul “European Stability Initiative” al cărui preşedinte Gerlad Knaus este un apropiat colaborator al Fundaţiilor pentru o Societate Deschisă.

4

Planul propune ca Germania să garanteze azil pentru aproximativ 500.000 de refugiaţi sirieni. Acelaşi plan mai prevede ca Germania, împreună cu alte state europene, să ajute Turcia să obţină pentru cetăţenii săi dreptul de liberă trecere în Uniunea Europeană. Planul lui Soros şi al apropiaţilor acestuia nu a mers însă ca uns aşa cum sperau iniţiatorii săi pentru că multe state s-au opus primirii migranţilor şi chiar au reintrodus controlul la frontieră (vezi cazul Ungariei care a ridicat garduri la frontiera cu Serbia în condiţiile în care în ţara vecină României intrau la un moment dat şi peste 7000 de migranţi pe zi). Un alt aliat important al lui Soros, Bill Clinton a ieşit atunci la rampă şi şi-a vărsat năduful acuzând Polonia şi Ungaria că democraţia le dă prea mult de furcă şi că probabil că aspiră către un regim dictatorial ca al lui Vladimir Putin.

Premierul ungar Viktor Orban a răspuns imediat cu o replică acidă, prea puţin reliefată de presă la vremea respectivă: “aceste comentarii la adresa Ungariei şi Poloniei au o conotaţie politică. Nu sunt aluzii accidentale. Toate aceste aluzii sau remarci s-au multiplicat enorm de la debutul crizei refugiaţilor. Ştim cu toţii că în spatele liderilor Partidului Democrat din SUA se află nimeni altul decât George Soros. E drept că gura este a lui Clinton, dar vocea pe care trebuie s-o auzim este a lui Soros”.

De altfel, Soros i-a răspus lui Orban, devoalându-şi adevăratele obiective: “El tratează graniţele naţionale ca pe un obiectiv şi îi vede pe refugiaţi drept un obstacol. Planul nostru tratează protecţia refugiaţilor ca pe un obiectiv şi graniţele naţionale ca pe un obstacol”. De ce este interesat Soros să umple Europa cu aceste hoarde de musulmani? Pentru că miliardarul amrican a pariat împotriva burselor americane. El anticipează că haosul din Europa va contamina şi SUA, ceea va duce la o prăbuşire în spirală a burselor americane.

3

Umplerea bătrânului continent cu milioane de musulmani neasimilabili va avea drept consecinţă directă haosul economic şi social, haos de care Soros va profita din plin din moment ce tentaculele sale controlează cele mai importante evenimente geopolitice, opinează David Galland de lagarretgalland.com. Şi este deja un fapt ultracunoscut că bătrânul miliardar american a profitat de haos de nenumărate ori de-a lungul timpului.

Soros intenţionează să distrugă frontierele naţionale şi să creeze o structură guvernamentală globală cu puteri nelimitate. Declaraţiile şi acţiunile sale asta par să transmită, fiind convins că liderii naţiunilor europene vor deveni în scurt timp marionete în mâinile sale. Vastul articol despre amestecul miliardarului George Soros în criza refugiaţilor, dar şi contextul complet în care se produce aceasta îl puteţi citi integral pegarretgalland.com și zerohedge.com.

zero

P.S Autorul investigației este David Galland de la garretgalland.com, conferențiar, cercetător și consultat în materie de investiții și servicii financiare, director de bancă, autor și editor pentru numeroase publicații financiare.

 

Sursa foto : www.dailystormer.com

Prof. Univ. Dr. Mircea Vintilescu, senior-editor al ziarului Criteriul Naţional  mulţumeşte domnului Dodo Romniceanu pentru acest excepţional material !

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mircea Vintilescu

Mircea Vintilescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro