Criteriul National

Informatii utile despre cariera de model online si avantajele pe care le ofera

Informatii utile despre cariera de model online si avantajele pe care le ofera
august 27
05:06 2015

Dincolo de trasaturile frumoase ale romancelor, naturaletea, deschiderea si exuberanta tinerelor reprezinta cateva motive pentru care ele sunt atrase de industria noua a videochatului, mai ales ca prin intermediul acestui job pot ajunge sa isi imbunatateasca semnificativ castigurile inregistrate lunar. Unele persoane sceptice renunta la a privi in mod concret avantajele pe care le ofera un astfel de job tocmai pentru ca se gandesc din prima instanta la faptul ca trebuie sa depaseasca un prag al decentei pentru a castiga sumele vehiculate pe site-urile de prezentare ale studio-urilor din Romania. Fara dar poate, cariera de model online este o provocare care se adreseaza femeilor pline de personalitate, curajoase, gata sa raspunda afirmativ noilor oportunitati.

Miturile conform carora nu exista job in videochat fara nuditate sunt complet false, majoritatea studio-urilor oferind angajatelor posibilitatea de a lucra pe sectiunea non – adult, job-ul de hostess online in acest segment implicand intr-un procentaj de peste 80% comunicare virtuala libera cu anumiti membrii, fie intr-un cadru deschis sau intr-o fereastra privata. Nu toate persoanele care acceseaza platformele de videochat sunt in cautarea unor siluete perfecte imbracate sumar, ci exista de multe ori dorinta de intelegere, comunicare deschisa, empatie si de ce nu, dorinta de apurta o discutie interesanta cu o persoana inventiva, creativa si originala, care te poate face sa uiti de problemele care te inconjoara in mediul cotidian.

In ultimul timp s-au efectuat numeroase statistici menite sa ofere o privire de ansamblu asupra cifrelor de angajare pe care le inregistreaza studio-urile de videochat, un procentaj de aproximativ 35% atestat de Institutul Roman de Statistica expunand caracterul predominant al varselor cuprinse intre 18 si 30 de ani. Asadar, femeile tinere sunt atrase in mod uzual de job-ul de model online prin prisma castigurilor promitatoare, a oportunitatilor de evolutie personala si profesionala intr-un ambient jovial, dar si de programul flexibil de munca, un lucru care lipseste adesea din grila promisiunilor pe care le ofera un loc de munca obisnuit.

Daca va intrebati care sunt motivele pentru care se indreapta tot mai multe tinere spre aceasta meserie probabil ar trebui sa va ganditi la nevoile pe care le intampina o persoana la varsta de douazeci de ani. Fara dar si poate exista dorinta apriga de independenta financiara, oferita simultan de inchirierea unui spatiu personal in care sa locuiesti dar si de implinirea unor obiective personale pe cont propriu. Majoritatea femeilor care au fost puse in situatia de a-si justifica optiunea de angajare intr-un studio de videochat au amintit nevoile financiare obisnuite, precum plata chiriei, a hranei si a obiectelor vestimentare, insa multe au fost si tinerele care s-au aratat pe deplin multumite de castigurile extra care le ofera oportunitatea de a-si acorda singure mici surprize.

Cele mai amintite dorinte de pe wishlist-ul publicului feminin au fost achizitiile din domeniul cosmeticelor si din aria vestimentara. Astfel, prin intermediul unui bonus pe care il primesc cu regularitate intr-o zi de munca, tinerele care lucreaza intr-un studio de videochat isi pot achizitiona esentele preferate care poarta semnatura brandurilor renumite, fara sa mai apeleze la suportul financiar al celor din jur. Desi ar putea parea dorinte superficiale, reprezentantele publicului feminin sunt obisnuite sa investeasca mult in imaginea lor, iar parfumul pe care il poarta o femeie este cel mai pret accesoriu din garderoba sa.

Investitia in piesele vestimentare ale designerilor renumiti reprezinta un alt avantaj de care va puteti bucura o data cu angajarea intr-un studio de videochat, insa trebuie sa amintim si economisirea unui buget pentru vacantele exclusiviste pe care nu si le-ar putea permite o tanara angajata pe un post uzual. Plecarile la mare sau la munte, in functie de sezon, plata chiriei, facilitatilor lunare sau chiar a studiilor sunt cerinte care ne inconjoara la fiecare pas, iar daca exista posibilitatea sa castigati aceste sume in urma unui program flexibil de munca, atunci cariera de videochat merita un raspuns afirmativ.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo