Criteriul National

Informatii utile despre cariera de model online si avantajele pe care le ofera

Informatii utile despre cariera de model online si avantajele pe care le ofera
august 27
05:06 2015

Dincolo de trasaturile frumoase ale romancelor, naturaletea, deschiderea si exuberanta tinerelor reprezinta cateva motive pentru care ele sunt atrase de industria noua a videochatului, mai ales ca prin intermediul acestui job pot ajunge sa isi imbunatateasca semnificativ castigurile inregistrate lunar. Unele persoane sceptice renunta la a privi in mod concret avantajele pe care le ofera un astfel de job tocmai pentru ca se gandesc din prima instanta la faptul ca trebuie sa depaseasca un prag al decentei pentru a castiga sumele vehiculate pe site-urile de prezentare ale studio-urilor din Romania. Fara dar poate, cariera de model online este o provocare care se adreseaza femeilor pline de personalitate, curajoase, gata sa raspunda afirmativ noilor oportunitati.

Miturile conform carora nu exista job in videochat fara nuditate sunt complet false, majoritatea studio-urilor oferind angajatelor posibilitatea de a lucra pe sectiunea non – adult, job-ul de hostess online in acest segment implicand intr-un procentaj de peste 80% comunicare virtuala libera cu anumiti membrii, fie intr-un cadru deschis sau intr-o fereastra privata. Nu toate persoanele care acceseaza platformele de videochat sunt in cautarea unor siluete perfecte imbracate sumar, ci exista de multe ori dorinta de intelegere, comunicare deschisa, empatie si de ce nu, dorinta de apurta o discutie interesanta cu o persoana inventiva, creativa si originala, care te poate face sa uiti de problemele care te inconjoara in mediul cotidian.

In ultimul timp s-au efectuat numeroase statistici menite sa ofere o privire de ansamblu asupra cifrelor de angajare pe care le inregistreaza studio-urile de videochat, un procentaj de aproximativ 35% atestat de Institutul Roman de Statistica expunand caracterul predominant al varselor cuprinse intre 18 si 30 de ani. Asadar, femeile tinere sunt atrase in mod uzual de job-ul de model online prin prisma castigurilor promitatoare, a oportunitatilor de evolutie personala si profesionala intr-un ambient jovial, dar si de programul flexibil de munca, un lucru care lipseste adesea din grila promisiunilor pe care le ofera un loc de munca obisnuit.

Daca va intrebati care sunt motivele pentru care se indreapta tot mai multe tinere spre aceasta meserie probabil ar trebui sa va ganditi la nevoile pe care le intampina o persoana la varsta de douazeci de ani. Fara dar si poate exista dorinta apriga de independenta financiara, oferita simultan de inchirierea unui spatiu personal in care sa locuiesti dar si de implinirea unor obiective personale pe cont propriu. Majoritatea femeilor care au fost puse in situatia de a-si justifica optiunea de angajare intr-un studio de videochat au amintit nevoile financiare obisnuite, precum plata chiriei, a hranei si a obiectelor vestimentare, insa multe au fost si tinerele care s-au aratat pe deplin multumite de castigurile extra care le ofera oportunitatea de a-si acorda singure mici surprize.

Cele mai amintite dorinte de pe wishlist-ul publicului feminin au fost achizitiile din domeniul cosmeticelor si din aria vestimentara. Astfel, prin intermediul unui bonus pe care il primesc cu regularitate intr-o zi de munca, tinerele care lucreaza intr-un studio de videochat isi pot achizitiona esentele preferate care poarta semnatura brandurilor renumite, fara sa mai apeleze la suportul financiar al celor din jur. Desi ar putea parea dorinte superficiale, reprezentantele publicului feminin sunt obisnuite sa investeasca mult in imaginea lor, iar parfumul pe care il poarta o femeie este cel mai pret accesoriu din garderoba sa.

Investitia in piesele vestimentare ale designerilor renumiti reprezinta un alt avantaj de care va puteti bucura o data cu angajarea intr-un studio de videochat, insa trebuie sa amintim si economisirea unui buget pentru vacantele exclusiviste pe care nu si le-ar putea permite o tanara angajata pe un post uzual. Plecarile la mare sau la munte, in functie de sezon, plata chiriei, facilitatilor lunare sau chiar a studiilor sunt cerinte care ne inconjoara la fiecare pas, iar daca exista posibilitatea sa castigati aceste sume in urma unui program flexibil de munca, atunci cariera de videochat merita un raspuns afirmativ.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo