Criteriul National

Informații utile pentru toți iubitorii de airsoft

Informații utile pentru toți iubitorii de airsoft
aprilie 12
10:44 2019

Faptul că airsoft-ul este îndrăgit în România nu mai este pentru nimeni o noutate. Numărul de locații în care se poate practica acest sport și cel de site-uri de pe care puteți cumpăra replici airsoft și echipamente necesare este în continuă creștere. Comunitatea iubitorilor de airsoft din România este deja una impresionantă, care adună mii de membrii, dornici să discute despre pasiunea lor, să facă schimb de experiență și să organizeze cât mai multe evenimente specifice.

Acest sport este practicat cu plăcere de către persoanele pasionate de arme și de spiritul de aventură. El implică concentrare, forța fizică, imaginație, capacitatea de a concepe strategii, abilitatea de a lucra în echipă, puterea de a stabili o țintă și de a o urma. Este un sport cu adevărat special, ce merită toată aprecierea.

Pentru practicarea lui sunt necesare o serie de echipamente și de arme special concepute în acest sens. Pentru toți pasionații de acest sport este bine de știut că acum există un site de anunțuri dedicat lor, numit Airsoftbox.ro. De aici se pot cumpăra sau schimba orice tip de produse airsoft second hand. Categoriile disponibile pentru a vinde sau pentru a cumpăra ceva sunt:

  • replici aisoft

  • echipament tactic

  • accesorii airsoft

  • componente airsoft

  • consumabile airsoft

  • servicii airsoft

  • evenimente airsoft.

Chiar dacă nu este un sport periculos, este necesar să dispuneți de tot ce aveți nevoie și să vă luați toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de accidentare. Fie că sunteți începător sau avansat, de aici și aici aveți posibilitatea de a vinde și de a achiziționa tot ce vă trebuie pentru practicarea acestui sport. Se pot posta anunțuri pentru diverse echipamente tactice necesare pentru realizarea misiunilor, pentru echipamente de protecție, replici airsoft noi și second hand, muniție specială din bile de plastic, accesorii pentru arme și lansatoare, bocanci, echipamente pentru transportul armelor etc.

Pentru că vorbim de un sport în care distracția și siguranța trebuie să meargă mână în mână este bine să aveți întotdeauna grijă să achiziționați toate aceste echipamente dintr-un loc dedicat în care se întâlnesc toți pasionații de acest joc strategic.

Un alt site care merită tot interesul este cel al Comunității Naționale de Airsoft – Airsoft Romania. Pe forumul de pe acest site sunt publicate cele mai interesante informații din domeniu și pot fi anunțate toate evenimentele importante. Tot pe acest forum pot fi postate informații despre deschideri de locații, lansări de magazine cu produse specifice, bloguri sau orice alte activitați care au legatură cu această comunitatea airsoft Romania.

airsoft-romania

Această Comunitate Națională de Airsoft încurajează și promovează airsoft-ul practicat ca sport. Ea are deja o vechime de peste 10 ani, timp în care a pus mereu la dispoziția membrilor cele mai importante resurse de informare și de suținere a acestui domeniu. În prezent comunitatea numără aproape 10.000 de membri. Pe site-ul acestei comunități sunt promovate gratuit cele mai importante evenimente naționale. Pentru a nu exista situații neplăcute toți utilizatorii sunt rugați să respecte toate regulile de conduită și de decență în exprimare.

Așadar dacă sunteți iubitori și pasionați ai acestui sport, la ora actuală sunt disponibile pentru voi două site-uri extrem de interesante și utile, respectiv Airsoftromania.com și Airsoftbox.ro.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei