Criteriul National

Informații utile pentru toți iubitorii de airsoft

Informații utile pentru toți iubitorii de airsoft
aprilie 12
10:44 2019

Faptul că airsoft-ul este îndrăgit în România nu mai este pentru nimeni o noutate. Numărul de locații în care se poate practica acest sport și cel de site-uri de pe care puteți cumpăra replici airsoft și echipamente necesare este în continuă creștere. Comunitatea iubitorilor de airsoft din România este deja una impresionantă, care adună mii de membrii, dornici să discute despre pasiunea lor, să facă schimb de experiență și să organizeze cât mai multe evenimente specifice.

Acest sport este practicat cu plăcere de către persoanele pasionate de arme și de spiritul de aventură. El implică concentrare, forța fizică, imaginație, capacitatea de a concepe strategii, abilitatea de a lucra în echipă, puterea de a stabili o țintă și de a o urma. Este un sport cu adevărat special, ce merită toată aprecierea.

Pentru practicarea lui sunt necesare o serie de echipamente și de arme special concepute în acest sens. Pentru toți pasionații de acest sport este bine de știut că acum există un site de anunțuri dedicat lor, numit Airsoftbox.ro. De aici se pot cumpăra sau schimba orice tip de produse airsoft second hand. Categoriile disponibile pentru a vinde sau pentru a cumpăra ceva sunt:

  • replici aisoft

  • echipament tactic

  • accesorii airsoft

  • componente airsoft

  • consumabile airsoft

  • servicii airsoft

  • evenimente airsoft.

Chiar dacă nu este un sport periculos, este necesar să dispuneți de tot ce aveți nevoie și să vă luați toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de accidentare. Fie că sunteți începător sau avansat, de aici și aici aveți posibilitatea de a vinde și de a achiziționa tot ce vă trebuie pentru practicarea acestui sport. Se pot posta anunțuri pentru diverse echipamente tactice necesare pentru realizarea misiunilor, pentru echipamente de protecție, replici airsoft noi și second hand, muniție specială din bile de plastic, accesorii pentru arme și lansatoare, bocanci, echipamente pentru transportul armelor etc.

Pentru că vorbim de un sport în care distracția și siguranța trebuie să meargă mână în mână este bine să aveți întotdeauna grijă să achiziționați toate aceste echipamente dintr-un loc dedicat în care se întâlnesc toți pasionații de acest joc strategic.

Un alt site care merită tot interesul este cel al Comunității Naționale de Airsoft – Airsoft Romania. Pe forumul de pe acest site sunt publicate cele mai interesante informații din domeniu și pot fi anunțate toate evenimentele importante. Tot pe acest forum pot fi postate informații despre deschideri de locații, lansări de magazine cu produse specifice, bloguri sau orice alte activitați care au legatură cu această comunitatea airsoft Romania.

airsoft-romania

Această Comunitate Națională de Airsoft încurajează și promovează airsoft-ul practicat ca sport. Ea are deja o vechime de peste 10 ani, timp în care a pus mereu la dispoziția membrilor cele mai importante resurse de informare și de suținere a acestui domeniu. În prezent comunitatea numără aproape 10.000 de membri. Pe site-ul acestei comunități sunt promovate gratuit cele mai importante evenimente naționale. Pentru a nu exista situații neplăcute toți utilizatorii sunt rugați să respecte toate regulile de conduită și de decență în exprimare.

Așadar dacă sunteți iubitori și pasionați ai acestui sport, la ora actuală sunt disponibile pentru voi două site-uri extrem de interesante și utile, respectiv Airsoftromania.com și Airsoftbox.ro.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei