Criteriul National

Informeaza-te temeinic atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri masini

Informeaza-te temeinic atunci cand apelezi la serviciile de inchirieri masini
mai 15
08:29 2017

inchirieri_masini

Daca te gandesti sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri masini este esential sa te informezi temeinic inainte in privinta tuturor aspectelor. In prezent, competitia pe piata de inchirieri masini este foarte stransa, insa nu toate firmele practica ceea ce se cheama „concurenta loiala”, asa ca ramane in sarcina ta sa identifici compania ce iti poate oferi toate conditiile necesare confortului, sigurantei si satisfactiei tale, precum si transparenta totala. Studiaza ofertele cu atentie si fa o alegere in cunostinta de cauza, asigurandu-te ca te vei afla la volanul unei masini care intampina cu succes nevoile tale.

Companiile ce ofera servicii de inchirieri masini au, in general, urmatoarea metoda de tarifare: pretul este stabilit pentru fiecare zi de inchiriere, fiind diferit in functie de perioada totala de inchiriere. Majoritatea companiilor solicita si o garantie pe care clientul o primeste inapoi in ziua returnarii masinii, daca aceasta se afla in aceeasi stare in care a preluat-o si daca a fost returnata la timp, conform termenilor contractuali.

Diferentele dintre companiile de inchirieri masini apar atunci cand unele dintre acestea percep costuri suplimentare, cum ar fi cel pentru rovinieta sau asigurari auto. Cel mai indicat este ca, inainte de semnarea contractului, sa pui cat mai multe intrebari consultantului care te asista, pentru a cunoaste in detaliu ce obligatii financiare iti revin si ce este inclus deja in pret. Exista multe firme care, la prima vedere, practica preturi uimitor de mici pentru piata de inchirieri masini, insa garantia perceputa este foarte mare, iar costurile suplimentare nu iti sunt comunicate transparent.

De asemenea, este recomandat sa citesti cu mare atentie termenii si conditiile returnarii masinii. Ce penalizari exista in cazul in care intarzii? Care este cuantumul garantiei si in ce conditii ti se restituie? Masina iti este livrata cu un plin de combustibil? Daca da, cat trebuie sa platesti pentru combustibil daca nu o returnezi cu rezervorul plin? Care este perioada minima de inchiriere? Ce se intampla in caz de accident sau furt? Care sunt politicile companiei de inchirieri masini in cazul in care masina sufera avarii? De exemplu, FocusRent, companie de inchirieri auto din Bucuresti, se obliga prin contract sa inlocuiasca masina avariata, in mod gratuit, in numai cateva ore de la semnalarea incidentului.

Siguranta ta si a celor care te insotesc este cea mai importanta! Evita companiile de inchirieri masini care iti pun la dispozitie masini prea vechi si care nu le supun unor inspectii tehnice riguroase. O masina depreciata nu numai ca nu merita efortul tau financiar, dar te si poate pune in pericol.

Nu un in ultimul rand, atunci cand vrei sa apelezi la serviciile de inchirieri masini, cel mai important este sa fii tratat cu respect si profesionalism! FocusRent este prezenta pe piata de inchirieri auto de peste 10 ani, timp in care si-a construit o reputatie impecabila in fata clientilor, care au fost intotdeauna considerati o prioritate. Experienta si profesionalismul si-au spus cuvantul, drept pentru care, multi dintre acestia au devenit clienti fideli, fiind rasplatiti cu cate un card de membru ce le ofera o reducere de 10% la orice model de masina doresc sa inchirieze.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo