Criteriul National

Ingredientele șamponului pentru diferitele nevoi ale părului. Cum alegem?

Ingredientele șamponului pentru diferitele nevoi ale părului. Cum alegem?
ianuarie 10
10:24 2022

Fiecare tip de păr are nevoie de îngrijire specială pentru a-și păstra naturalețea, strălucirea și volumul. Hidratarea este condiția principală pentru un păr sănătos, însă în funcție de scalp și de firul tău de păr: ondulat, drept, lipsit de volum, vopsit, sensibil, este important să aplici întocmai produsele recomandate pentru îngrijirea podoabei capilare!

Descoperă care sunt ingredientele șamponului pentru diferitele nevoi ale părului, astfel încât să știi întotdeauna cum să alegi cele mai bune produse!

 

Părul creț și ondulat

Buclele conferă un aspect plăcut și de invidiat. Părul creț este, însă, pretențios, așa că ai nevoie de produse de calitate care să hrănească și să mențină forma onduleurilor tale, precum alcooli grași, ceramidele, proteinele, siliconii solubili în apă și variate ingrediente naturale: unt de shea, ulei de argan, glicerină etc.

Un șampon de la Sephora ideal pentru nevoile părului creț, ondulat și cu bucle este Farewell Frizz Smoothing Shampoo – de la Briogeo, care netezește firele rebele și păstrează perioade îndelungate onduleurile pe care ți le dorești. Șamponul conține ulei de trandafir, argan și nucă de cocos.

 

Părul lipsit de volum

Părul subțire și lipsit de volum necesită produse cu ingrediente ușoare și delicate pentru îngrijirea scalpului și a firului de păr. Podoaba ta capilară a fost expusă la numeroși factori externi care au influențat negativ firul de păr, îngreunându-l, de aceea are nevoie de ajutor.

Alege un șampon pentru detoxificarea acestuia, precum Detox Shampoo – de la Ouai Haircare, ce conține oțet de cidru de mere și keratină. Datorită acestui produs, strălucirea și volumul părului tău vor reveni în scurt timp, iar tu te vei bucura din nou de un păr sănătos și impresionant!

 

Păr sensibil

Scalpul sensibil influențează firul de păr, de aceea este important să te asiguri că pielea ta este hidratată și îngrijită corespunzător. Un scalp sănătos înseamnă un păr bogat, puternic și plin de volum! Părul sensibil este cauzat de căldură excesivă, umezeală, poluare, apă mai dură, produse de styling sau stres și oboseală. 

Alege produsele pentru îngrijirea părului care conțin proteine, keratină, complex de vitamine, ulei de cocos, aloe vera, cacao, acid ricinoleic etc. Șamponul Recovery Shampoo – de la Virtue curăță, hidratează și redă strălucirea firului de păr, în timp ce protejează scalpul.

 

Păr vopsit

Părul vopsit nu necesită doar produse pentru îngrijirea și redarea strălucirii naturale a firului, ci trebuie să păstreze pentru o perioadă îndelungată de timp și culoarea puternic pigmentată a vopselei. Astfel, folosește șampoane fără sulfați sau parabeni, deoarece acestea afectează culoarea părului și optează pentru produse cu extract de fructe naturale, precum fructul pasiunii, coaja de portocală, aloe vera, proteine, iar dacă vrei să încerci un produs potrivit pentru tine, atunci alege Full Shampoo de la Virtue.

 

Păr normal

Dacă ai părul cu textură normală atunci te numeri printre persoanele norocoase! Cu toate acestea, ține cont că părul normal poate deveni fin, fără volum sau cu vârfuri despicate, iar scalpul poate deveni sensibil fără îngrijirea adecvată. Alege produsele ce conțin ingrediente active de hidratare, precum uleiul de cocos, jojoba, argan, aloe vera sau untul de shea. Șamponul Hydrating Shampoo, îmbogățit cu ulei de argan și alge roșii, îți va păstra întotdeauna părul mătăsos, strălucitor și sănătos!

Toată lumea își dorește un păr plin de volum, sănătos și gata să înfrunte orice provocare: ploi, soare puternic, vânt, zăpadă, poluare sau diferite produse de styling, așa că ia în considerare întocmai ingredientele de care ai nevoie și adaugă-le în rutina părului tău!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul