Criteriul National

Ingrijire de top la salonul Antica Hair Studio

Ingrijire de top la salonul Antica Hair Studio
octombrie 21
13:13 2020

Salon cosmetica

Tratamentele cosmetice efectuate intr-un salon cosmetica ajuta la prevenirea si tratarea atrofiei cutanate legate de varsta, avand ca scop eliminarea urmelor de boli ale pielii si rezultatele imbatranirii biologice, a ridurilor manifestate, a atrofiei degenerative si a pigmentarii pielii. In general, procedura de aplicare a mastilor pentru prevenirea si tratarea atrofiei cutanate legate de varsta, are ca scop imbunatatirea si intinerirea pielii faciale.

Epilare definitiva laser

Epilarea cu laser nu este o procedura invaziva. In timpul epilarii foliculul pilos este distrus de energia laserului, ceea ce duce la incetarea cresterii parului pentru o perioada lunga de timp. In timpul procedurii de epilare definitiva laser, energia laserului este absorbita de foliculul de par. Acest lucru duce la incalzirea becului la o temperatura de 70-80 de grade C si are loc distrugerea termica a zonei, iar cresterea parului se opreste. Pentru a opri complet cresterea parului, este necesar un curs de 6-8 proceduri, cu un interval de 6-8 saptamani. Salonul de infrumusetare Antica Studio utilizeaza un nou laser modern pentru epilare definitiva a parului inestetic din anumite zone ale corpului. Racirea pielii la 0 grade C protejeaza in mod fiabil pielea sub expunere la laser. In functie de zona, epilarea poate dura de la 10 la 60 de minute. In timpul procedurii cu laser, clientul atat barbat, cat si femeie, simte o senzatie de furnicaturi in zona de expunere la laser. Acest lucru se datoreaza faptului ca fasciculul laser incalzeste foliculul pilos la 70-80 de grade C. In cazul in care pacientul are o sensibilitate crescuta, este posibila aplicarea cremei anestezice. Laserul are efectul crioanesteziei si in cele mai multe cazuri nu este nevoie de ameliorarea durerii

Antica Studio

Tratamentul facial profesional la Antica Studio este un intreg complex de manipulari placute, implicand o abordare individuala. Procedurile cosmetice pot fi utilizate atat individual, cat si in combinatie pentru a obtine un rezultat pronuntat. De asemenea, acorda atentie ofertelor speciale pentru ingrijirea gatului si a decolteului. De la o anumita varsta, femeile sunt mai atente la starea pielii fetei. Daca observi semne de oboseala sau semne premature ale modificarilor legate de varsta, este recomandabil sa faci o programare la cosmetologii Antica Studio. Fiecare salon de infrumusetare ofera un tratament facial complet, care va ajuta la mentinerea atractivitatii timp de mai multi ani. La cererea clientului, tratamentul facial in salonul de infrumusetare Antica Studio poate fi completat cu alte proceduri cosmetice, in urma carora procesele de regenerare sunt activate, ridurile sunt netezite, pielea devine supla, creste viteza circulatiei sangelui si a proceselor metabolice, tesuturile sunt mai saturate cu oxigen si astfel, se incetineste procesul de imbatranire naturala a pielii.

Salonul de infrumusetare Antica Studio iti ofera o abordare sistematica pentru vindecarea intregului corp. Serviciile salonului de cosmetica, au ca scop refacerea eficienta a tenului, hranirea si mentinerea pielii faciale si a corpului, prin lansarea mecanismelor de curatare, eliminarea toxinelor si imbunatatirea microcirculatiei sanguine. Se folosesc produse exclusive pentru ingrijirea fetei si a corpului, bazate pe ingrediente naturale, utilizand cele mai moderne echipamente si cele mai avansate tehnologii in domeniul cosmetologiei.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul