Criteriul National

Injectare buze cu acid hialuronic

Injectare buze cu acid hialuronic
ianuarie 06
13:07 2021

Frumusețea înseamnă încredere în tine. Iar dacă încrederea în tine este conferită de buze pline și conturate…de ce nu ai face asta? Injectarea buzelor cu acid hialuronic, fie că este vorba de adăugare volum sau corectarea anumitor defecte, este cea mai sigură și eficientă metodă de a obține acest efect. Cele care nu s-au născut cu buze cărnoase și armonios conturate se pot bucura în prezent de această metodă populară și non-invazivă de a obține temporar buze mai voluminoase.

Poza - Criteriul.ro

 

Cum funcționează acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în organism, cu precădere la nivelul pielii. Însă odată cu trecerea timpului, proprietățile și concentrația acidului hialuronic se estompează, astfel că sunt necesare injecții cu acid hialuronic. Substanța este bine acceptată de organism tocmai pentru că este produsă în mod natural de organismul uman. Proprietatea unică unui singur gram de acid hialuronic de a stoca până la 6 litri de apă îl face să fie un fel de armă miraculoasă în tratamentele estetice.

Procedura de mărire a buzelor

La clinica Skinovate, orice intervenție este precedată de un consult. Scopul acestuia este de a familiariza pacientul cu medicul dermatolog, dar și de a analiza trăsăturile feței, asculta dorințele pacientului și alcătui un plan de tratament care să fie verosimil și să îndeplinească așteptările pacientului.

Indiferent de solicitarea pacientului – augmentarea buzelor, corectarea buzelor cu acid hialuronic, umplerea ridurilor fine din jurul gurii sau accentuarea conturului buzelor – la baza modului de operare și principiilor clinicii Skinovate stă redarea unui efect cât mai natural și estetic, în armonie cu fizionomia și proporțiile pacientului.

Injectarea buzelor cu acid hialuronic durează câteva minute și pentru că are loc sub anestezie locală, nu prezintă durere sau dacă prezintă, disconfortul este minim. Pacientul poate reveni la ritmul obișnuit al vieții imediat după procedură. Pentru a atinge obiectivele estetice dorite, îngrijirea și sfaturile specifice recomandate de medicul dermatolog sunt importante.

Ce mai poate face acidul hialuronic pentru buzele tale?

Mărirea buzelor cu acid hialuronic nu este singura lui întrebuințare. Această substanță hidratantă mai poate fi utilizată pentru corectarea buzelor, remodelarea liniilor buzei, definirea conturului și formei buzelor. Acidul hialuronic accentuează forma naturală a buzelor și conferă feței un aspect mai armonios și mai articulat. Îmbunătățirea volumului în cazul buzelor subțiri poate echilibra fața și conferi căldură trăsăturilor feței. Corectarea buzei de iepure sau colțurilor lăsate ale buzei pot elimina un complex care și reda încrederea de sine.

Durata rezultatului

Umflarea buzelor este frecventă imediat după mărirea buzelor cu acid hialuronic. Prin urmare, buzele tale vor fi mai mari decât rezultatul final timp de cel puțin trei zile. Efectul acidului hialuronic durează aproximativ șase luni, uneori și mai mult, în funcție de cât de rapid este substanța absorbită de organism. Mărirea buzelor cu acid hialuronic este cu atât mai eficientă cu cât se efectuează mai regulat. În acest sens, asigură-te că menții comunicarea cu medicul tău dermatolog. În ceea ce privește eventualele complicații ale măririi buzelor, acestea sunt rare. Pot apărea vânătăi, dar dispar în decurs de o săptămână.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul