Criteriul National

Inovația secolului pentru sănătate – Apă Kangen

Inovația secolului pentru sănătate – Apă Kangen
septembrie 18
13:48 2020

Un stil de viață sănătos și longeviv are la bază principiul prevenției și al cumpătării în toate, iar acest lucru este confirmat de majoritatea oamenilor care au ajuns la vârste înaintate. Cele mai puternice exemple de longevitate obținută prin stil de viață sănătos vine din continentul asiatic, în special Japonia, unde oamenii au o medie de viață crescută.

Unul dintre marile secrete ale acestei națiuni constă într-un lucru simplu, dar care impactează major viața oamenilor – apa.

02-kangen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce este apa Kangen

Apa Kangen este o apă produsă cu ajutorul ionizatoarelor produse integral de Enagic, singurul producător japonez care a primit recunoașterea Asociației de Medicină Preventivă pentru Boli Geriatrice din Japonia.

Cu ajutorul proceselor de electroliză, apa de la robinet este transformată în apă alcalină, antioxidantă și microstructurată benefică pentru organism. Acest tip de apă nu mai există în mod natural decât în câteva locuri din lume, iar acolo unde există nu poate fi accesată și consumată pentru că este blocată în ghețari.

03-sanatate

Sănătate prin întoarcerea la origini

Străbunii noștri consumau apa neprocesată și netratată, iar acesta este unul dintre motivele longevității lor. Apa trebuie să circule constant pentru a-și păstra proprietățile și structura, iar tratarea ei cu substanțe sau depozitarea ei în sticle de plastic îi afectează calitatea.

Ionizatoarele de apă transformă apa tratată de la robinet într-o apă curată, antioxidantă și microstructurată astfel încât aceasta să-și atingă scopul atunci când este băută, adică să ajungă și să hidrateze la nivel celular, exact așa cum se întâmpla acum sute ani în urmă.

Miraculoasele proprietăți antioxidante ale apei Kangen

Organismul uman se confruntă în fiecare zi cu radicali liberi care produc un efect de oxidare al celulelor și prin urmare îmbătrânirea și moartea acestora. Apa bogată în hidrogen precum apa kangen se caracterizează prin prezența unui ORP negativ și indică faptul că o substanță are potențial antioxidant care combate aceste efecte nocive ale radicalilor liberi. De exemplu, ORP negativ au fructele sau legumele foarte proaspete în mod natural și sunt recomandate ca sursă de antioxidanți în regimul alimentar.

Acest ORP negativ este specific mediilor alcaline, cu pH mai mare de 7,5, iar apa Kangen are valori cuprinse între 8,5 și 9,5, se produce direct acasă oricând și în orice cantități este nevoie cu o simplă apăsare de buton.

Apa Kangen pentru băut nu conține adaosuri

Ionizatoarele de apă produse de Enagic realizează electroliza folosind plăci de electrozi sau titan în funcție de model și separă apa de la robinet, după ce aceasta a fost bine filtrată, în apă alcalină și apă acidă. Apa acidă este evacuată pe furtunul inferior în timp ce apa alcalină este evacuată și colectată de utilizator pe furtunul din partea superioară a ionizatorului.

Apa Kangen este obținută exclusiv prin procesul intern de filtrare și electroliză pe care ionizatorul le realizează și nu conține substanțe adăugate.

Investiție în sănătate, investiție în viitor

Investiția într-un ionizator de apă Kangen se amortizează rapid atât prin costurile economisite cu apa pentru băut, cât și a celor pentru întreținerea locuinței, dar pe lângă amortizarea investiției, beneficiile pe care apa Kangen le are pentru organismul uman sunt nemăsurabile în termeni de sănătate pe termen lung.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul