Criteriul National

Inscrierea in directoare de afaceri: o idee excelenta pentru linkbuilding

Inscrierea in directoare de afaceri: o idee excelenta pentru linkbuilding
iulie 12
10:56 2020

Link building-ul este o constanta SEO. Crearea de linkuri este procesul prin care se realizeaza conexiuni sau legaturi intre paginile web. De asemenea, va puteti conecta la alte site-uri web (site-uri externe). Linkurile se pot conecta si la paginile din site si poarta denumirea de backlinkuri.

Importanta construirii de linkuri in SEO vine provine de la faptul ca motoarele de cautare precum Google sunt capabile sa descopere adrese URL ale site-urilor web prin intermediul linkurilor. Botii scaneaza si descopera noi pagini urmand linkurile. De asemenea, acesti crawleri web trec prin legaturi pana cand gasesc si indexeaza paginile web care sunt considerate relevante pentru afisare in fiecare cautare.

 

De ce ar trebui sa tii cont cand construiesti linkuri?

Crearea de linkuri implica mai mult decat adaugarea de cuvinte cheie directionale cu hyperlinkuri. Exista mai multe lucruri de care trebuie sa tineti cont pentru a va asigura ca fiecare legatura creata este valoroasa pentru campania SEO. Printre acestea se numara:

Calitatea linkului

Inainte, site-urile web si companiile de link building castigau bani prin platirea fiecarui backlink (fiecare legatura creata). De exemplu, daca site-ul A dorea sa creeze un profil de legatura care sa fie completat cu o multime de backlinkuri, putea plati unei companii SEO X pentru servicii de link building. Compania SEO X, la randul sau, crea backlinkuri directionate spre site-ul A. Aceste backlinkuri proveneau de la site-urile B, C si D, al caror continut si nisa erau complet irelevante pentru ramura in care activa site-ul A. Ciclul continua pana cand site-ul A primea mai multe legaturi. Cu cat primea mai multe backlinkuri, cu atat avea o pozitie mai buna in motoarele de cautare.

Azi, lucrurile sunt un pic diferite. Daca detii site-ul A, pozitia site-ului tau in motoarele de cautare va depinde in principal de calitatea backlinkurilor dobandite. Motoarele de cautare recompenseaza site-ul cu  o pozitie mai buna in SERP, daca backlinkurile tale provin din site-uri web organice si neplatite.

Relevanta linkurilor
In acelasi mod, motoarele de cautare cauta, de asemenea, relevanta intre site-urile conectate prin backlinkuri. In exemplul de mai sus, site-urile B, C si D avea continut si nisa diferite de site-ul A. Desi o astfel de practica a dus la un impuls acum cativa, ani, azi acest lucru nu mai este valabil. Motoarele de cautare au devenit mai stricte si mai rigide in ceea ce priveste filtrarea.

In prezent, cu cat site-ul dumneavoastra este mai conectat de nisa si domeniul site-urilor de care se leaga, cu atat mai mari sunt sansele pentru o pozitionare mai buna in SERP.

Pentru strategii de backlinkuri si inscriere gratuita intr-un director de afaceri, vizitati www.unlink.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul