Criteriul National

Instituirea „codului mov” de imbecilitate în România!

Instituirea „codului mov” de imbecilitate în România!
septembrie 13
15:10 2016

SE INSTITUIE CODUL MOV ÎN ROMÂNIA: 88% DIN CETĂȚENII ȚĂRII AU ATINS PRAGUL MAXIM DE IMBECILITATE NE SUGEREAZĂ AVANGARDE !!!

images-1

Duminică seara, sociologul Marius Pieleanu a prezentat și a comentat rezultatele sondajului realizat de AVANGARDE la începutul lunii septembrie cu privire la opțiunea de vot a românilor din 11 decembrie 2016. Iată rezultatele:

40% PSD, 30% PNL, 7% ALDE, 6% PMP și 5% UDMR, total 88% opțiuni de vot.

Am rămas ULUIT în fața acestor cifre și nu pot înțelege ce vrea românul. Dacă după 26 de ani încă nu am înțeles noi toți cetățenii acestei țări, că aceste partide politice ne-au adus DEZASTRUL TOTAL, ne-au SĂRĂCIT și UMILIT cum nimeni, nici dintre ocupanții vremelnici nu au făcut-o până acum, au NIMICIT NATALITATEA și au ALUNGAT OAMENII DIN ȚARĂ, au VÂNDUT TOATE RESURSELE SOLULUI ȘI SUBSOLULUI ȚĂRII, ne-au lăsat FĂRĂ PĂMÂNTURI ȘI PĂDURI, au DISTRUS RÂURILE, iar acum se pregătesc SĂ NE DISTRUGĂ CA NAȚIE, ca CIVILIZAȚIE și ȚARĂ, iar noi vrem ca tot ei să ne conducă, atunci chiar că ne merităm apelativul de IMBECILI SADEA.

diss-lied90x90

Încerc totuși să deslușesc cine sunt acești asasin de politicieni români care ne-au adus în stadiul acesta de a nu mai putea vedea și mai ales de a nu mai putea înțelege realitatea în care trăim. Iată explicația:

1. Toți politicienii veniți pe scena politică a țării din anul 1990 și până în prezent AU TERFELIT cu bună știință NUMELE LUI DUMNEZEU, jurând strâmb cu mâna pe Biblie și pe Constituția României că vor binele poporului român și că vor respecta legile țării. SPERJURUL practicat în formă continuată de acești eretici ai neamului și ne sancționat atât de cetățeanul român, de justiție și mai ales de biserică, adică prostirea publică nației de către clasa politică, le-a permis ca aceste formațiuni politice să se transforme în adevărate clanuri mafiote care au jefuit totul fără nici un fel de milă, nici față de cetățean, nici față de Divinitate.

Curios lucru că mulți dintre noi și în aceste condiții când țara și poporul au fost mințiți și furați ca în codru, încă mai au în prostia sau ignoranța lor, curajul să le încredințeze și în viitor să le administreze țara și destinele lor. Pe ce se poate baza acest atașament cu totul imbecil al celor care au fost chestionați, mie îmi este greu să înțeleg, pentru că atunci când nici de Dumnezeu nu ai frică, ce frică să mai ai de Justiția Română sau de societatea civilă.

2. Nu există partid politic din cele menționate anterior, în care să nu fie prezenți numeroși politicieni cu statut de PUȘCĂRIAȘI, adică condamnați definitiv de justiție, dar care fiind bine susținuți de clanul lor mafiot partinic, au fost trimiși în Parlamentul României pentru a ne face cele mai strâmbe legi care îi apără doar pe ei. Culmea tupeului acestor pușcăriași cât și al pușcăriabililor (care au fost condamnați de justiție la fond, dar care mai au încă o cale de atac a sentinței) este că pretind ca pe toată perioada detenției care o săvârșesc în mod nejustificat în Parlamentul României să mai fie și plătit de către cetățeanul contribuabil, care din taxele și impozitele pe care greu reușește să le achite, chiar cu riscul înfometării copiilor lor acceptă această formă de promiscuitate politică.

3. Toate aceste partide au în rândul lor numeroși politicieni asupra cărora a început ancheta penală pentru grave fapte de corupție (hoție, trafic de influență, devalizarea banului public, evaziune fiscală etc.), dar care stau bine proțăpiți în Parlament și culmea toți aceștia mai au chiar tupeul de a candida la viitoarele alegeri, cer pensii speciale și mai ales îndemnizații deosebit de mari, că de, pentru tot ce au furat ei au nădușit mai mult ca un cetățean cinstit.

images

4. Toate partidele au în rândul lor PLAGIATORI cu duiumul care prin furt de inteligență și muncă asiduă intelectuală, au obținut atât privilegii nemăsurate, dar mai mult, încearcă acum sub acoperirea acestor diplome să apară în societate sub o altă mască a intelectualului bine școlit, când în realitate ei sunt niște analfabeți sau mai bine zis niște lichele sau scursuri sociale.

Toți acești IPOSTORI și ASASIN AI NAȚIEI ROMÂNE au acum cruntul tupeu de a ne mai cere încrederea pentru a putea fura și minții, iarăși și iarăși fără nici un fel de opreliște, chiar cu legea făcută de ei care le acordă clemența prosperității lor.

Acești criminali cu acte în regulă ne-au lăsat în decursul acestor 26 de ani fără industrie, fără o agricultură performantă, fără un sistem de ocrotire a sănătății măcar așa cum era pe timpurile de dinainte de anul 1989, ne-au distrus siguranța existențială și mai ales demnitatea noastră umană. Ce au adus în schimb acești ciocli ai neamului românesc: SĂRĂCIE LUCIE, destructurarea instituțiilor statului, au distrus aproape toți componenții mediului înconjurător iar acum se pregătesc să ne desființeze chia statul și nația care le-a dat posibilitatea să existe, dar unii dintre noi tot mai vor să-i voteze

Constat cu mare tristețe că și Biserica Creștină se ferește să spună clar și tare adevărul biblic că OMUL SE CUNOAȘTE NU DUPĂ VORBELE SPUSE, CI DUPĂ FAPTELE REALIZATE și astfel să-i facă pe enoriașii lor să vadă realitatea crudă în care se zbat, adică toate faptele de hoție, trădare și înjosire a neamului românesc săvârșite de acești eretici față de Dumnezeu care sunt în totalitate politicienii actuali ai României.

Iată de ce societatea civilă educată trebuie să instituie ea codul mov (pentru producerea de dezastre majore) și nu pe cel roșu (pentru pericole), pentru că procedând așa cum ne avertizează AVANGARDE prin sondajul realizat, riscăm ca din cauza unor cetățeni IGNORANȚI și mai ales IRESPONSABILI atât față de ei, de familia și copii lor, cât mai ales față de țară, care nu au înțeles cum trebuie analizată și evaluată performanța politică, să nu mai avem nici o speranță de a mai exista în următorii patru ani, nici ca etnie, nici ca civilizație și nici ca stat. Mă întreb cum oare nu vedem clar acest crunt adevăr? Chiar dorim să trăim noi, copiii noștri și urmașii celor de azi într-o neagră mizerie votând pe cei care ne-au adus în sapă de lemn? Ce încredere mai poți avea în acești eretici și asasini de neam și țară când ei nu mai dau doi bani nici pe numele lui Dumnezeu.
Tocmai din aceste considerente eu cred că eforturile societății civile educate în fața acestui avertisment dur dat de sociologi trebuie să se înzecească, societatea civilă având rolul de a spune peste tot adevărul despre faptele și performanța actualei clase ce incorect se numește politică și corect ar fi să-i spunem clasă INFRACȚIONALĂ.

images

 

Noi trebuie să sancționăm și să oprim această șleahtă IMORALĂ de pseudo-demnitari din dezmățul distructiv pe care l-au manifestat și pe care doresc să-l continue pentru a desăvârși NIMICIREA NOASTRĂ A ROMÂNILOR ȘI A ROMÂNIEI.

Sursa foto : http://google.ro

Prof.Univ.Dr.Mircea Vintilescu,senior-editor al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mircea Vintilescu

Mircea Vintilescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul