Criteriul National

Instrumentele de scris indispensabile oricarui birou

Instrumentele de scris indispensabile oricarui birou
martie 30
10:39 2020

Instrumentele de scris indispensabile oricarui birou

Papetaria nu mai reprezinta doar acel raion pe care parintii il frecventau atunci cand se apropia inceperea unui nou an scolar. In prezent, este vazut ca fiind un domeniu diversificat care se dezvolta din ce in ce mai mult cu scopul de a facilita lucrul de la birou, dar si pe cel de acasa.  Mai mult decat atat, papetariile s-au adaptat obiceiurilor consumatorilor si sunt disponibile in mediul online. Instrumentele de scris si corectat sunt omniprezente, se regasesc atat in micile birouri, cat si in cele mai mari companii tocmai pentru ca procesul de achizitionare este acum mult mai simplu si mai rapid.

De exemplu, daca ar fi sa facem o mica recapitulare a activitatilor pe care le desfasuram zilnic, am realiza cu totii ca instrumentele de scris sunt printre cele mai importante produse pe plan profesional.

Pentru a indeplini cu succes sarcinile de zi cu zi de la birou, ai nevoie cel putin de urmatoarele instrumente de scris: pixuri, markere, stilouri si corectoare. Oricat de mult a evoluat tehnologia, scrisul de mana va ramane intotdeauna o alternativa de baza.

In urmatoarele randuri iti vom prezenta instrumentele esentiale de scris cu care ar trebui sa-ti echipezi locul unde iti desfasori activitatea:

Stilouri si rezerve

Atunci cand urmeaza sa achizitionezi un stiloul trebuie sa acorzi o deosebita atentie design-ului si calitatii deoarece va reflecta fara sa iti dai seama, caracterul si personalitatea ta. In general, obiectele pe care alegi sa le folosesti, vorbesc de la sine despre profesionalismul serviciilor pe care compania ta le ofera. Daca esti adeptul instrumentelor de scris de lux, atunci nu vei avea decat de castigat. Vei reusi sa transmiti eleganta, seriozitate si stil.

Markere flipchart

Sedintele trebuie sustinute intotdeauna de o prezentare profesionala si completa. Asadar, flipchart-ul este printre cele mai cautate produse atunci cand vine vorba de initierea unei intalniri structurate cu partenerii de afaceri sau cu angajatii. Dar pentru ca flipchart-ul sa-si atinga scopul pe deplin, ai nevoie de un set de markere special create pentru acest produs. Markerele flipchart sunt ideale pentru structurarea unei prezentari complete si corecte din cadrul oricarei sedinte.

Corectoare pentru scriere

„Omul din greseli invata”! Nimic mai adevarat, dar daca vei avea la indemana un set de corectoare pentru scriere, nu vei fi pus in fata situatiilor neplacute. Deseori, greselile neobservate sau necorectate la timp pot genera consecinte negative companiei. De aceea, trebuie sa ai la indemana solutii rapide si eficiente care sa te ajute sa remediezi greselile strecurate atunci cand, de exemplu, redactezi un document.

Investeste inteligent in echiparea biroului tau, verifica periodic stocul si alege sa colaborezi cu un distribuitor de incredere pentru a beneficia doar de produse calitative. Profita de avantajele vietii moderne si achizitioneaza produsele de birotica si papetarie pe care in prezent, le gasesti doar la un click distanta. Asadar, nu uita ca instrumentele de scris si corectat reprezinta un aspect vital din cadrul oricarei companii caruia trebuie sa ii acorzi mai multa atentie.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul