Criteriul National

Intentionezi sa cumperi aur in orasul Galati?

Intentionezi sa cumperi aur in orasul Galati?
decembrie 16
11:30 2016

Bijuteriile sunt simbol al avutiei, al bunului gust si al prospetatii. Micile accesorii confectionate din aur, argint sau platina sunt oricand un cadou foarte apreciat. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, aniversari, onomastice, casaatorii, botezuri, bijuteriile sunt accesorii pe care orice doamna le poarta cu mandrie.

Centrele de bijuterii din Galati, cautate de sarbatori

Magazinele din Galati care comercializeaza bijuterii din aur sunt tot mai frecventate, in special in perioada sarbatorilor. Cele mai des achizitonate accesorii pretioase sunt inelele, pandantivele si cerceii care infrumuseteaza si desavarsesc tinutele doamnelor si ale domnisoarelor.

La fel de apreciate sunt si centrele de bijuterii aur din Galati de tip amanet. De aici pot fi achizitionate bijuterii la fel de interesante ca cele noi, insa la preturi mult mai bune. Aceste case de amanet vand aur celor ce doresc sa isi achizitioneze piese noi consistente, dar care nu doresc sa plateasca foarte mult.

vand-sau-cumpar-aur

Avantajele achizitionarii de aur de la amanet

Piesele disponibile in vitrinele caselor de amanet sunt obiecte care nu au fost rascumparate de proprietari, sunt curatate, reconditionate si apoi scoase la vanzare. Cumparand bijuterii de la acestea aveti garantia ca achizitonati aur de calitate. Toate piesele comercializate in astfel de centre sunt analizate, marcate si inregistrate, fapt ce reiese din titlul inscris pe poanson.

Achizitionand metal pretios de la amanet veti putea oferi cadouri mai des, deci persoana indragita poate ajunge in ipostaza de a poseda astfel o colectie impresionanta de bijuterii! Un alt avantaj este ca aurul poate fi usor convertit in bani! Sigur nu iti va face placere sa realizezi ca bijuteriile noi pe care le achizitionezi din magazine nu mai valoreaza decat jumatate din pretul pe care l-ai platit, daca vrei sa le valorifici.

Cum alegi un amanet serios in Galati?

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi bijuteriile din aur comercializate in Galati de casele de amanet trebuie sa fi atent la cateva detalii, pentru a te asigura ca vei face un cadou apreciat. O casa de amanet cu o reputatie buna este situata pe o strada principala, intr-un centru comercial cunoscut sau in orice alta zona cu trafic intens. Evita-le pe acelea pozitionate in zone cu reputatie proasta sau pe strazi putin circulate.

Alege o societate care are firma mare, la vedere, bine semnalizata. Mesajele de semnalizare de tipul „cumpar aur”, „vand aur”, „comision…” trebuie sa fie vizibile in orice centru cu reputatite buna. Interiorul societatii trebuie sa fie bine luminat, curat si sa emane incredere. Personalul angajat trebuie sa fie prietenos si sa ofere informatiile cerute cu amabilitate.

Bijuteriile pe care doresti sa le achizitionezi trebuie sa aiba aspect impecabil si sa nu fie deteriorate, murdare sau fisurate. Pretul gramului trebuie sa fie la vedere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro