Criteriul National

Intentionezi sa cumperi aur in orasul Galati?

Intentionezi sa cumperi aur in orasul Galati?
decembrie 16
11:30 2016

Bijuteriile sunt simbol al avutiei, al bunului gust si al prospetatii. Micile accesorii confectionate din aur, argint sau platina sunt oricand un cadou foarte apreciat. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, aniversari, onomastice, casaatorii, botezuri, bijuteriile sunt accesorii pe care orice doamna le poarta cu mandrie.

Centrele de bijuterii din Galati, cautate de sarbatori

Magazinele din Galati care comercializeaza bijuterii din aur sunt tot mai frecventate, in special in perioada sarbatorilor. Cele mai des achizitonate accesorii pretioase sunt inelele, pandantivele si cerceii care infrumuseteaza si desavarsesc tinutele doamnelor si ale domnisoarelor.

La fel de apreciate sunt si centrele de bijuterii aur din Galati de tip amanet. De aici pot fi achizitionate bijuterii la fel de interesante ca cele noi, insa la preturi mult mai bune. Aceste case de amanet vand aur celor ce doresc sa isi achizitioneze piese noi consistente, dar care nu doresc sa plateasca foarte mult.

vand-sau-cumpar-aur

Avantajele achizitionarii de aur de la amanet

Piesele disponibile in vitrinele caselor de amanet sunt obiecte care nu au fost rascumparate de proprietari, sunt curatate, reconditionate si apoi scoase la vanzare. Cumparand bijuterii de la acestea aveti garantia ca achizitonati aur de calitate. Toate piesele comercializate in astfel de centre sunt analizate, marcate si inregistrate, fapt ce reiese din titlul inscris pe poanson.

Achizitionand metal pretios de la amanet veti putea oferi cadouri mai des, deci persoana indragita poate ajunge in ipostaza de a poseda astfel o colectie impresionanta de bijuterii! Un alt avantaj este ca aurul poate fi usor convertit in bani! Sigur nu iti va face placere sa realizezi ca bijuteriile noi pe care le achizitionezi din magazine nu mai valoreaza decat jumatate din pretul pe care l-ai platit, daca vrei sa le valorifici.

Cum alegi un amanet serios in Galati?

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi bijuteriile din aur comercializate in Galati de casele de amanet trebuie sa fi atent la cateva detalii, pentru a te asigura ca vei face un cadou apreciat. O casa de amanet cu o reputatie buna este situata pe o strada principala, intr-un centru comercial cunoscut sau in orice alta zona cu trafic intens. Evita-le pe acelea pozitionate in zone cu reputatie proasta sau pe strazi putin circulate.

Alege o societate care are firma mare, la vedere, bine semnalizata. Mesajele de semnalizare de tipul „cumpar aur”, „vand aur”, „comision…” trebuie sa fie vizibile in orice centru cu reputatite buna. Interiorul societatii trebuie sa fie bine luminat, curat si sa emane incredere. Personalul angajat trebuie sa fie prietenos si sa ofere informatiile cerute cu amabilitate.

Bijuteriile pe care doresti sa le achizitionezi trebuie sa aiba aspect impecabil si sa nu fie deteriorate, murdare sau fisurate. Pretul gramului trebuie sa fie la vedere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo