Criteriul National

Interesează-te de aceste trei puncte importante când cumperi o vitrină frigorifică

Interesează-te de aceste trei puncte importante când cumperi o vitrină frigorifică
ianuarie 09
11:41 2019

Dintr-un motiv sau altul, te-ai hotărât că în viața ta ar fi bună o vitrină frigorifică. Înainte să intri în primul magazin și să cumperi primul model ce-ți iese în cale, ar fi bine să te ocupi de puțină documentare.

Poți porni chiar de la pretențiile pe care le ai de la o combină frigorifică. În funcție de câtă mâncare depozitezi de obicei, poți descoperi că o combină frigorifică poate fi ori prea mică, ori prea mare pentru nevoile tale. De aceea, interesează-te de aceste trei puncte importante când vrei să cumperi o vitrină frigorifică.

Capacitatea și forma spațiului de stocare


O vitrină frigorifică bună poate avea o capacitate de depozitare care se încadrează de la 120 de litri și până peste 300 de litri, modelul cel mai potrivit pentru tine fiind ales în funcție de nevoile tale. Structura internă a vitrinei frigorifice este și ea importantă, deoarece îți permite să aranjezi produsele într-un mod cât mai organizat și prin care să profiți cât mai mult de volumul total.

De asemenea, rafturile ar trebui să fie ușor de îndepărtat, nu numai pentru a face loc altor produse, ci și pentru a le putea curăța mai ușor.

Specificațiile principale și alte funcții suplimentare


ristonet.ro vitrina frigorifica


 

La fel ca în cazul frigiderelor sau combinelor frigorifice, este foarte important ca cea mai bună vitrină frigorifică pe care o alegi să dispună de dezghețare automată, deoarece te va ajuta să scapi de foarte multă muncă suplimentară pe care o necesită dezghețarea manuală.

Totodată, nivelul de zgomot este un alt aspect pe care trebuie să îl verifici chiar la majoritatea electrocasnicelor, deoarece ori tu, ori vânzătorul sau clienții vor sta destul de mult în preajma ei. Nu uita nici de termostatul care ar trebui să fie reglabil, deoarece te va ajuta să alegi temperatura în funcție de nevoie.

Iar pentru că produsele tale ar trebui să fie mereu păstrate în cele mai optime condiții, optează pentru o vitrină frigorifică care să dispună de garnitură antibacteriană, concepută în mod special pentru preveni formarea bacteriilor și a mucegaiului. Asta nu înseamnă că vei curăța mai rar interiorul vitrinei frigorifice, ci doar că o vei face mai eficient.

Garanția


Vorbesc despre un produs pe care vei plăti probabil peste 1500 de lei, motiv pentru care nu ar trebui să ignori aspecte precum garanția. De aceea, alege să cumperi o vitrină frigorifică bună dintr-un magazin de încredere, astfel încât condițiile garanției să fie respectate. Nu alege magazine no-name, ci orientează-te spre marii retaileri, care nu-și permit publicitatea negativă pentru nerespectarea unui astfel de contract între părți. În plus, marii retaileri îți pot oferi discount-uri generoase, mai ales dacă alegi să cumperi mai mult de o vitrină frigorifică.

 


Sursa foto: ristonet.ro

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu