Criteriul National

Intervenții în maxim 30 de minute!

Intervenții în maxim 30 de minute!
octombrie 08
14:46 2021

Chiar dacă nu s-a întâmplat până acum, nu este deloc imposibil! Cheile mașinii pot fi pierdute sau pot fi uitate chiar în mașină. Pot fi furate sau se pot rupe în contact sau în butucul ușii. În toate aceste situații, aveți nevoie urgent de ajutor calificat din partea unor persoane cu experiență.

Deblocariautobrasov.ro este locul ideal din orașul Brașov, unde puteți solicita intervenții rapide și sigure care vor debloca autoturismul dumneavoastră. Pentru doar 50 de lei în plus, echipa de specialiști din cadrul acestei companii intervine în afara localității, după orele de program și în timpul weekend-ului.

 

Servicii profesionale de deblocări auto

Cele mai importante servicii de deblocări auto sunt următoarele: deblocări contacte auto, recodificări butuci auto, montare închideri centralizate, deblocare ușă auto, înlocuire broască, copiere chei auto, etc. Faptul că această firmă deține echipe și ateliere mobile, înseamnă că există posibilitatea să vă ofere ajutor și în alte situații. Important este să contactați o persoana din cadrul companiei și să îi explicați problema cu care vă confruntați. Răspunsul în veți primi imediat, precum și soluțiile posibile.

Serviciile de deblocari usi auto sunt disponibile pentru toate tipurile de mărci auto, indiferent de anul fabricației. Prețurile nu sunt deloc mari, merită să apelați în mod direct, inclusiv în regim de urgență sau la sfârșit de săptămână.

Pentru ca succesul să fie garantat, rețineți faptul că, nu este deloc recomandat să insistați asupra butucului ușii sau să introduceți obiecte ascuțite în interiorul lui. Există riscul ca acesta să nu mai poată fi deblocat și atunci pot apare cheltuieli suplimentare inutile.

De asemenea, nu vă bazați prea mult pe ajutorul persoanelor care nu au deloc experiență. Acesta se poate transforma rapid într-un dezavantaj!

 

Reparații contacte blocate

Referitor la serviciile de reparatii contacte blocate, sunt oferite de aceeași specialiști din cadrul firmei Deblocariautobrasov.ro. Aceștia sunt capabili să repare și să configureze contacte auto și butuci de ușă la cele mai avantajoase prețuri. Există posibilitatea aici de a fi deblocată oricare dintre ușile blocate și există și posibilitatea de  a înlocui butucul ușii pe loc, indiferent unde a rămas blocată mașina.

Rețineți faptul că, și în acest caz, nu trebuie să forțați contactul mașinii sau să încercați dumneavoastră singuri să îl reparați.

Numărul de telefon la care specialiștii în deblocări auto pot fi contactați este 0790.999.998. Este bine să salvați acest număr de telefon în agenda dumneavoastră, pentru situațiile în care veți avea nevoie de intervenția echipelor mobile pentru deblocare.

 

Alte tipuri de servicii de deblocare

În afară de serviciile de deblocări auto, oferta companiei mai include și serviciile de deblocări uși (de orice tip!) precum și servicii de deblocări seifuri profesionale pentru uz personal sau pentru uz de business.

Ca și în cazul serviciilor de deblocări auto și cele pentru deblocări uși de diferite tipuri (metalice, termopan, de fier sau lemn), pot fi furnizate în regim de urgență, după orele de program, în weekend sau în afara localității. Acest lucru a fost creat pentru a veni în ajutorul clienților companiei, exact atunci când aceștia au cu adevărat nevoie de serviciile acesteia.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul