Criteriul National

Interviu cu mesaj pozitiv si de bun simt al Simonei Halep

aprilie 08
19:40 2015

Simona Halep

Aflata in mijlocul unei asa-zise controverse iscate artificial -cauzate de faptul ca nu a onorat convocarea pentru meciurile cu reprezentativa Canadei, din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup – Simona Halep a realizat un interviu pentru bloggerul sportiv Toma Nicolau in care are ceva de transmis actualilor politicieni.

Tenismena originara din Constanta le cere politicienilor sa intervina pentru ajutorarea tinerelor talente, pentru ca tara sa poata progresa si in acest domeniu.

Simona a mai afirmat ca si-ar dori sa poata sprijini tinerii, insa timpul nu ii permite momentan acest deziderat.

Am cariera mea si n-am timp si n-am energie sa fac si aici lucruri. Poate dupa ce ma voi lasa voi incerca sa ajut, cat voi putea, pentru copiii care nu au posibilitatea sa joace, dar sper si tara sa ajute cat mai mult, federatiile sa ajute cat mai mult sportivii care sunt talentati si care chiar-si doresc sa ajunga sus”, a spus Simona Halep pentru TomaNicolau.ro.

Totodata, Simona Halep le-a dat un sfat si parintilor copiilor care fac sport.

Sa lase copilul sa se manifeste asa cum simte el, chiar daca are emotii, chiar daca-si doreste mult uneori. Si eu, cand eram mica, imi doream sa merg la antrenamente des, zilnic, chiar daca era prea devreme pentru mine sa fac chestia asta.Sa-i sustina, atunci cand pierd sa nu-i certe. Parerea mea este ca, atunci cand un copil este certat, asta-l inhiba foarte mult. Nu mai poate sa-si manifeste trairile din interior, se inhiba foarte mult si se blocheaza„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep ne arata inca o data ce caracter aparte si ce fel de om deosebit este. Nu mai e cazul sa amintesc despre  maturitatea, modestia si bunul-simt ce o caracterizeaza.

Ca artist  si profesor dar si ca tanar pasionat de lumea sportiva , cu greu imi este sa-mi adun cuvintele in a exprima recunostinta ce o intreaga generatie,o intreaga tara ar trebui sa i-o arate.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul