Criteriul National

Interviu cu mesaj pozitiv si de bun simt al Simonei Halep

aprilie 08
19:40 2015

Simona Halep

Aflata in mijlocul unei asa-zise controverse iscate artificial -cauzate de faptul ca nu a onorat convocarea pentru meciurile cu reprezentativa Canadei, din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup – Simona Halep a realizat un interviu pentru bloggerul sportiv Toma Nicolau in care are ceva de transmis actualilor politicieni.

Tenismena originara din Constanta le cere politicienilor sa intervina pentru ajutorarea tinerelor talente, pentru ca tara sa poata progresa si in acest domeniu.

Simona a mai afirmat ca si-ar dori sa poata sprijini tinerii, insa timpul nu ii permite momentan acest deziderat.

Am cariera mea si n-am timp si n-am energie sa fac si aici lucruri. Poate dupa ce ma voi lasa voi incerca sa ajut, cat voi putea, pentru copiii care nu au posibilitatea sa joace, dar sper si tara sa ajute cat mai mult, federatiile sa ajute cat mai mult sportivii care sunt talentati si care chiar-si doresc sa ajunga sus”, a spus Simona Halep pentru TomaNicolau.ro.

Totodata, Simona Halep le-a dat un sfat si parintilor copiilor care fac sport.

Sa lase copilul sa se manifeste asa cum simte el, chiar daca are emotii, chiar daca-si doreste mult uneori. Si eu, cand eram mica, imi doream sa merg la antrenamente des, zilnic, chiar daca era prea devreme pentru mine sa fac chestia asta.Sa-i sustina, atunci cand pierd sa nu-i certe. Parerea mea este ca, atunci cand un copil este certat, asta-l inhiba foarte mult. Nu mai poate sa-si manifeste trairile din interior, se inhiba foarte mult si se blocheaza„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep ne arata inca o data ce caracter aparte si ce fel de om deosebit este. Nu mai e cazul sa amintesc despre  maturitatea, modestia si bunul-simt ce o caracterizeaza.

Ca artist  si profesor dar si ca tanar pasionat de lumea sportiva , cu greu imi este sa-mi adun cuvintele in a exprima recunostinta ce o intreaga generatie,o intreaga tara ar trebui sa i-o arate.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo