Criteriul National

Interviu cu mesaj pozitiv si de bun simt al Simonei Halep

aprilie 08
19:40 2015

Simona Halep

Aflata in mijlocul unei asa-zise controverse iscate artificial -cauzate de faptul ca nu a onorat convocarea pentru meciurile cu reprezentativa Canadei, din barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup – Simona Halep a realizat un interviu pentru bloggerul sportiv Toma Nicolau in care are ceva de transmis actualilor politicieni.

Tenismena originara din Constanta le cere politicienilor sa intervina pentru ajutorarea tinerelor talente, pentru ca tara sa poata progresa si in acest domeniu.

Simona a mai afirmat ca si-ar dori sa poata sprijini tinerii, insa timpul nu ii permite momentan acest deziderat.

Am cariera mea si n-am timp si n-am energie sa fac si aici lucruri. Poate dupa ce ma voi lasa voi incerca sa ajut, cat voi putea, pentru copiii care nu au posibilitatea sa joace, dar sper si tara sa ajute cat mai mult, federatiile sa ajute cat mai mult sportivii care sunt talentati si care chiar-si doresc sa ajunga sus”, a spus Simona Halep pentru TomaNicolau.ro.

Totodata, Simona Halep le-a dat un sfat si parintilor copiilor care fac sport.

Sa lase copilul sa se manifeste asa cum simte el, chiar daca are emotii, chiar daca-si doreste mult uneori. Si eu, cand eram mica, imi doream sa merg la antrenamente des, zilnic, chiar daca era prea devreme pentru mine sa fac chestia asta.Sa-i sustina, atunci cand pierd sa nu-i certe. Parerea mea este ca, atunci cand un copil este certat, asta-l inhiba foarte mult. Nu mai poate sa-si manifeste trairile din interior, se inhiba foarte mult si se blocheaza„, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep ne arata inca o data ce caracter aparte si ce fel de om deosebit este. Nu mai e cazul sa amintesc despre  maturitatea, modestia si bunul-simt ce o caracterizeaza.

Ca artist  si profesor dar si ca tanar pasionat de lumea sportiva , cu greu imi este sa-mi adun cuvintele in a exprima recunostinta ce o intreaga generatie,o intreaga tara ar trebui sa i-o arate.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo