Criteriul National

Interviu în exclusivitate cu binecunoscutul artist Mihai Trăistariu

Interviu în exclusivitate cu binecunoscutul artist Mihai Trăistariu
iunie 29
22:40 2016

t 1

 Mihai Trăistariu este la ora actuală unul dintre cei mai bine cotaţi cântăreți români, cu cele mai multe performanțe la nivel internațional. Numai dacă ne gândim că a vândut până acum peste 2.000.000 albume în țară și în străinătate.

Oare ce se mai poate spune despre Mihai Trăistariu, românul care are în palmares nu mai puțin de 123 de premii ? Poate că ştiţi (sau nu), dar este de datoria mea să vă reamintesc că domnia sa este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, fiind câştigătorul concursurilor naționale și internaționale de interpretare .

Un alt atu este dat de vânzările record de albume sau de obținerea de premii  precum cea mai bună voce, cea mai bună voce masculină, hitul anului , artistul anului, albumul anului, cel mai iubit artist, videoclipul anului, premii de excelență, diplome de onoare, premii de recunoștință etc .

Pentru întinderea sa vocală excepțională (5 octave și o terță), Mihai a fost invitat, testat și atestat de specialiști în celebra emisiune Guinness Book din Germania. Concluzia lor a fost una singură – Mihai Trăistariu este singurul bărbat din lume care poate cuprinde cu vocea sa acest ambitus. În prezent, singurul record omologat aparține cântăreței Mariah Carey de numai 5 octave și jumătate.

t 2

Aflat într-o vacanţă de 4 zile în Malta, cu aceeaşi deschidere şi amabilitate binecunoscută l-am abordat şi ne-a oferit acest interviu în exclusivitate, în care veţi afla lucruri interesante şi veţi descoperi pe adevăratul artist Mihai Trăistariu şi nu ceea ce  presa de scandal şi monden vânează şi exploatează!

 

De asemenea, onorant pentru omul şi artistul Mihai Trăistariu este faptul că el e singurul  român care are două stele pe bulevardul celebrităților. Artistul a primit o stea în Malta pe Bay Street în 2007 și una în România în 2009  pe Bulevardul Celebrităților din Mangalia. Această stea a primit-o în cadrul festivalului Callatis. Mihai a devenit astfel singurul român care are stea pe bulevardul celebrităților din altă țară.

Ca şi martor la concertul oferit cu generozitate comunităţii din Malta, vă ofer una dintre cele mai cunoscute piese ce i-au adus celebritatea- Tornero,într- o interpretare caracteristică!

t 3

 

 

t 4

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/Mihai.Traistariu/?fref=ts

La realizarea acestui interviu, cu suportul media a contribuit domnul profesor Laurenţiu Ciorogaru, un admirator cât şi un fin cunoscător al muzicii de calitate.

Interviu conceput de către Daniel Mihai, redactor şef al ziarului Criteriul Naţional 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro