Criteriul National

Interviu în exclusivitate cu binecunoscutul artist Mihai Trăistariu

Interviu în exclusivitate cu binecunoscutul artist Mihai Trăistariu
iunie 29
22:40 2016

t 1

 Mihai Trăistariu este la ora actuală unul dintre cei mai bine cotaţi cântăreți români, cu cele mai multe performanțe la nivel internațional. Numai dacă ne gândim că a vândut până acum peste 2.000.000 albume în țară și în străinătate.

Oare ce se mai poate spune despre Mihai Trăistariu, românul care are în palmares nu mai puțin de 123 de premii ? Poate că ştiţi (sau nu), dar este de datoria mea să vă reamintesc că domnia sa este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, fiind câştigătorul concursurilor naționale și internaționale de interpretare .

Un alt atu este dat de vânzările record de albume sau de obținerea de premii  precum cea mai bună voce, cea mai bună voce masculină, hitul anului , artistul anului, albumul anului, cel mai iubit artist, videoclipul anului, premii de excelență, diplome de onoare, premii de recunoștință etc .

Pentru întinderea sa vocală excepțională (5 octave și o terță), Mihai a fost invitat, testat și atestat de specialiști în celebra emisiune Guinness Book din Germania. Concluzia lor a fost una singură – Mihai Trăistariu este singurul bărbat din lume care poate cuprinde cu vocea sa acest ambitus. În prezent, singurul record omologat aparține cântăreței Mariah Carey de numai 5 octave și jumătate.

t 2

Aflat într-o vacanţă de 4 zile în Malta, cu aceeaşi deschidere şi amabilitate binecunoscută l-am abordat şi ne-a oferit acest interviu în exclusivitate, în care veţi afla lucruri interesante şi veţi descoperi pe adevăratul artist Mihai Trăistariu şi nu ceea ce  presa de scandal şi monden vânează şi exploatează!

 

De asemenea, onorant pentru omul şi artistul Mihai Trăistariu este faptul că el e singurul  român care are două stele pe bulevardul celebrităților. Artistul a primit o stea în Malta pe Bay Street în 2007 și una în România în 2009  pe Bulevardul Celebrităților din Mangalia. Această stea a primit-o în cadrul festivalului Callatis. Mihai a devenit astfel singurul român care are stea pe bulevardul celebrităților din altă țară.

Ca şi martor la concertul oferit cu generozitate comunităţii din Malta, vă ofer una dintre cele mai cunoscute piese ce i-au adus celebritatea- Tornero,într- o interpretare caracteristică!

t 3

 

 

t 4

 

Sursa foto : https://www.facebook.com/Mihai.Traistariu/?fref=ts

La realizarea acestui interviu, cu suportul media a contribuit domnul profesor Laurenţiu Ciorogaru, un admirator cât şi un fin cunoscător al muzicii de calitate.

Interviu conceput de către Daniel Mihai, redactor şef al ziarului Criteriul Naţional 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo