Criteriul National

Intra in lumea antreprenorilor imobiliari!

Intra in lumea antreprenorilor imobiliari!
februarie 23
17:51 2021

Atunci cand vrei sa gasesti anunturi imobiliare de calitate, cel mai bine este sa alegi site-ul de specialitate vdi.ro. Aceasta platforma este ideala pentru cei care doresc sa gaseasca in mod eficient anunturi de calitate, cu imobiliare disponibile la preturi fara concurenta. Fie ca vorbim de clienti persoane fizice sau agentii imobiliare, vdi.ro ofera o platforma practica si usor de folosit. Site-ul  adreseaza agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor imobiliari, persoanelor fizice, bancilor si executorilor, dar aceast lucru nu este o regula. De asemenea, este demn de mentionat ca platforma vdi.ro este realizata de catre echipa Softimobiliar CRM.

img-953920

De ce sa investesti in locuinte?

Mandria de a detine o proprietate este probabil motivul pentru care oamenii se bucura sa detina propriile case. Inseamna ca poti picta peretii in orice culoare iti doresti, sa iti transformi interiorul asa cumiti place, sa atasezi corpuri de iluminat permanente si sa-ti decorezi casa dupa propriul gust.

Detinerea propriei locuinte va ofera, de asemenea, un sentiment de stabilitate si securitate. Investiti in viitorul dvs. – capitaluri proprii, care vor creste in timp.

Proprietatea este un “adapost” fiscal superb, iar ratele de impozitare favorizeaza proprietarii de case. Uneori, deducerea dobanzii ipotecare poate umbri si dorinta de a te bucura de proprietate. Atata timp cat soldul ipotecar este mai mic decat pretul casei, dobanda ipotecara este deductibila in totalitate pe declaratia de impozite.

Pe site-ul vdi.ro, antreprenorii pot gasi o multime de anunturi ce contine apartamente de vanzare Timisoara sau din orice alta parte a Romaniei, la preturi avantajoase.

A cumpara o locuinta este mult mai avantajos decat sa inchiriati.

Cand inchiriati o casa, nu aveti prea multa siguranta in ceea ce priveste situatia personala si viitorul. Daca proprietarul locuintei  decide sa nu vrea sa reinnoiasca contractul de inchiriere, va trebui sa gasiti un nou loc in care sa locuiti. Cand insa cumparati casa, atunci va ocupati de tot. Trebuie sa faceti platilela timp si,d aca totul este in regula, nu trebuie sa va faceti griji ca va pierdeti casa.

Nu veti primi o scutire de impozite la inchirierea unei case. Cu toate acestea, daca cumparati o casa, o vei face. Puteti deduce platile dobanzilor ipotecare, imbunatatirile eficiente din punct de vedere energetic si multe altele. Atunci cand se compara cumpararea de locuinte cu inchirierea, aceasta este una dintre diferentele cheie.

Cand locuiti intr-o casa inchiriata, proprietarul locuintei  are controlul. Asta inseamna ca trebuie sa obtineti aprobarea pentru a face orice la apartament sau la casa. Nu este cazul cand detineti casa.

Platile pentru chirie nu se termina niciodata. Atata timp cat inchiriati o casa, va trebui sa platiti chirie. Din fericire, nu este cazul atunci cand cumparati o casa. Platile dvs. ipotecare se vor incheia in cele din urma si veti detine casa, avand libertatea de a face ceea ce doriti. Daca doriti un viitor in care nu trebuie sa platiti pentru locuinte, cumparati o casa.

Proprietarii percep adesea chirii mari pentru a obtine profit. Impreuna cu costul ipotecii, acestia percep bani suplimentari pentru a plati gestionarea si intretinerea inchirierii. De asemenea, ar putea percepe bani in plus, astfel ca, per total, veti descoperi ca platiti mai mult decat ati plati pentru o ipoteca lunara. Toate aceste costuri se aduna, ceea ce face ca detinerea unei case sa fie adesea mai accesibila si mai convenabila decat inchirierea uneia.

Vdi.roi este un portal prietenos, unde vei putea gasi  orice locuinta doresti, fie ca vorbim de inchiriere sau de cumparare. Portalul ofera solutii pentru toti cei care doresc sa investeasca in locuinte noi sau case la mana a doua, insa cu preturi greu de refuzat!

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul