Criteriul National

Întrebări esentiale despre sistemul de alarma

Întrebări esentiale despre sistemul de alarma
iunie 22
18:47 2017

Dacă iti doresti sa achizitionezi un sistem de alarma, inainte de a lua o decizie trebuie sa tii cont de mai multe criterii. Pentru asta, ai nevoie de informatii. Iata, asadar, trei intrebari la care trebuie sa raspunzi.

Ce este un sistem de alarma?

Un sistem de alarma este reprezentat de mai multe elemente care pot detecta prezenta persoanelor nedorite intr-un spatiu pe care il detii. De regula, sistemul de alarma este destinat apartamentelor, spatiilor comerciale, vilelor sau chiar si spatiilor exterioare, atunci cand acestea au diverse bunuri ce pot fi sustrase.

Sistemul de alarma poate sa vina la pachet cu o multime de functii interesante, care sa creasca protectia si sa ofere siguranta si impotriva incendiilor sau inundatiilor.

Din ce este alcatuit un sistem de alarma?

Un sistem de alarma are mai multe componente. Cea mai importanta componenta este centrala de alarma, de unde se controleaza fiecare actiune a sistemului printr-o tastatura.

De asemenea, sunt foarte importante sirenele si evident, detectoarele. Detectoarele pot fi de diverse feluri, incepand cu cele de miscare si continuand cu cele pentru geam spart, detectorul magnetic, detectorul de vibratie, de soc, de scurgeri d gaz sau de fum. Toate sunt extrem de importante si cu cat sunt mai multe, cu atat este mai bine.

O alta componenta a sistemului de alarma este dispozitivul pentru comunicarea cu telefonul mobil si evident, telecomanda pentru armare si pentru dezarmare.

Sistemul de alarma poate sa fie foarte complex, cu zeci sau chiar sute de componente sau poate sa fie foarte simplu, cu 1-2 senzori si o sirena de interior.

Se recomanda instalarea unui astfel de sistem in paralel cu unul de supraveghere video?

Da, aceasta combinatie de sisteme este intotdeaua binevenita. Informati complete despre configurarea si montarea sistemelor de supraveghere va inviti sa cititi pe acest link.

Cum alegi sistemul de alarma?

Alegerea sistemului de alarma se face in functie de mai multe criterii. Un prim criteriu este spatiul pentru care vrei sa beneficiezi de un astfel de produs. In principiu, nevoile nu sunt aceleasi pentru un spatiu de birouri si pentru o casa. Fiecare loc are anumite particularitati de care trebuie sa se tina cont.

Daca iti doresti o solutie cat mai complexa si foarte potrivita pentru nevoile tale, alegerea sistemului de alarma trebuie sa fie facuta de un profesionist. Exista destul de multi oameni care se ocupa exclusiv de acest lucru si reusesc sa ofere un echilibru cat mai mare intre nevoile clientilor si solutiile de alarma pe care pot sa le adopte.

Ceea ce este cert, este faptul ca un sistem de alarma este din ce in ce mai necesar.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo