Criteriul National

Întrebări esentiale despre sistemul de alarma

Întrebări esentiale despre sistemul de alarma
iunie 22
18:47 2017

Dacă iti doresti sa achizitionezi un sistem de alarma, inainte de a lua o decizie trebuie sa tii cont de mai multe criterii. Pentru asta, ai nevoie de informatii. Iata, asadar, trei intrebari la care trebuie sa raspunzi.

Ce este un sistem de alarma?

Un sistem de alarma este reprezentat de mai multe elemente care pot detecta prezenta persoanelor nedorite intr-un spatiu pe care il detii. De regula, sistemul de alarma este destinat apartamentelor, spatiilor comerciale, vilelor sau chiar si spatiilor exterioare, atunci cand acestea au diverse bunuri ce pot fi sustrase.

Sistemul de alarma poate sa vina la pachet cu o multime de functii interesante, care sa creasca protectia si sa ofere siguranta si impotriva incendiilor sau inundatiilor.

Din ce este alcatuit un sistem de alarma?

Un sistem de alarma are mai multe componente. Cea mai importanta componenta este centrala de alarma, de unde se controleaza fiecare actiune a sistemului printr-o tastatura.

De asemenea, sunt foarte importante sirenele si evident, detectoarele. Detectoarele pot fi de diverse feluri, incepand cu cele de miscare si continuand cu cele pentru geam spart, detectorul magnetic, detectorul de vibratie, de soc, de scurgeri d gaz sau de fum. Toate sunt extrem de importante si cu cat sunt mai multe, cu atat este mai bine.

O alta componenta a sistemului de alarma este dispozitivul pentru comunicarea cu telefonul mobil si evident, telecomanda pentru armare si pentru dezarmare.

Sistemul de alarma poate sa fie foarte complex, cu zeci sau chiar sute de componente sau poate sa fie foarte simplu, cu 1-2 senzori si o sirena de interior.

Se recomanda instalarea unui astfel de sistem in paralel cu unul de supraveghere video?

Da, aceasta combinatie de sisteme este intotdeaua binevenita. Informati complete despre configurarea si montarea sistemelor de supraveghere va inviti sa cititi pe acest link.

Cum alegi sistemul de alarma?

Alegerea sistemului de alarma se face in functie de mai multe criterii. Un prim criteriu este spatiul pentru care vrei sa beneficiezi de un astfel de produs. In principiu, nevoile nu sunt aceleasi pentru un spatiu de birouri si pentru o casa. Fiecare loc are anumite particularitati de care trebuie sa se tina cont.

Daca iti doresti o solutie cat mai complexa si foarte potrivita pentru nevoile tale, alegerea sistemului de alarma trebuie sa fie facuta de un profesionist. Exista destul de multi oameni care se ocupa exclusiv de acest lucru si reusesc sa ofere un echilibru cat mai mare intre nevoile clientilor si solutiile de alarma pe care pot sa le adopte.

Ceea ce este cert, este faptul ca un sistem de alarma este din ce in ce mai necesar.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro