Criteriul National

Întrebări frecvente despre promoții la pariuri online

Întrebări frecvente despre promoții la pariuri online
martie 17
21:50 2022

Cum interesul amatorilor de pariuri sportive s-a mutat pe internet, promoțiile oferite de cele mai importante site-uri de pariuri sunt din ce în ce mai interesante. Cum fiecare platformă de pariuri online funcționează după propriile reguli și condiții, pentru a te bucura de cât mai multe bonusuri și avantaje de joc, trebuie să consulți cu atenție termenii de acordare și perioadele pentru care ele sunt valabile.

În cazul în care te interesează pariurile cu cele mai bune sau mai mari oferte, nu este greșit să deschizi conturi pe mai multe platforme și să te abonezi la serviciile de acest tip. Pentru a ști la ce să te uiți, este bine să fii familiarizat cu cele mai frecvente întrebări legate de promoții și bonusuri.

 

Ce trebuie să știi despre promoțiile la pariurile sportive?

Pentru că este vorba despre afaceri diferite, fiecare platformă vine cu propriile reguli de joc pentru promoțiile oferite. În cazul în care vrei să știi mai multe despre aceste aspecte trebuie să te interesezi de:

 

  1. Care sunt cele mai frecvente tipuri de promoții acordate de site-urile de pariuri online?

Diversitatea și generozitatea celor mai importante platforme de acest tip este mare. În funcție de nivelul la care te afli poți beneficia de bonus de deschidere cont, cote mărite, promoții speciale pentru anumite evenimente sportive, promoții ce pot fi folosite și la cazino, promoții pentru mai multe alimentări succesive etc.

 

  1. Promoțiile pot fi folosite pentru orice tip de pariuri?

Situațiile diferă de la caz la caz. Există site-uri unde bonusurile pot fi folosite, fără limitări, pentru orice tip de sport, dar și site-uri unde bonusurile pot fi utilizate doar pentru anumite sporturi, competiții, tipuri de pariuri ș.a.

 

  1. De ce trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile de acordare?

Fiecare promoție specifică clar care sunt condițiile de acordare, locul, durata, tipul în care poate fi utilizat. Dacă nu ești atent la toate detaliile și nu le respecți întocmai, poți avea surprize.

 

  1. De unde afli de ofertele disponibile?

De regulă, la crearea contului există o opțiune de a primi oferte pe diverse canale, e-mail, mesaje pe telefon etc. Dacă bifezi această variantă, vei fi informat în privința tuturor noilor oferte, bonusuri, promoții. În cazul în care nu preferi această variantă, te poți informa de pe paginile speciale ale platformelor, așa cum este și cea de promotii Betfair.

 

  1. Este nevoie de depuneri pentru a beneficia de oferte?

În unele cazuri da, în altele nu. De aceea trebuie să fii foarte atent la termenii și condițiile de încasare a unui bonus, de rulajul recomandat și de tot ceea ce este specificat în fiecare caz în parte.

 

Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care le au cei mai mulți utilizatori de platforme de pariuri sportive. Toate marile site-uri de acest tip, pentru a atrage clienții, sunt foarte atente în a oferi promoții și bonusuri atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei fideli.

Nu pierde însă din vedere că pentru siguranță și legalitate, vârsta minimă pentru deschiderea unui cont și pentru joc este de 18 ani. Pariază cu moderație, sume prestabilite.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul