Criteriul National

Intretinerea casutei din gradina pentru copii – tot ce trebuie sa stii

Intretinerea casutei din gradina pentru copii – tot ce trebuie sa stii
mai 19
14:33 2021

Cei care detin o gradina frumoasa si au cel putin un copil ar trebui sa ia in calcul varianta unei casute de gradina pe care sa o poata folosi prichindeii pentru a se juca. Aceasta este o achizitie si o investitie pe termen lung, ceea ce inseamna ca parintii trebuie sa ia in calcul toate aspectele inainte de a cumpara o astfel de casuta, inclusiv tratamentele periodice pe care trebuie sa le faca impotriva umezeliisi daunatorilor. https://happywood.ro/categorie/casute-din-lemn-pentru-copii/

Casutele de lemn sunt cele mai des folosite constructii din lume, de aceea lemnul este recomandat nu numai pentru cabanutele de munte si pentru spatiile de depozitare din gradina, ci si pentru casutele copiilor. Casele din lemn sunt cele mai ecologice, dar si mai pretentioase tipuri de constructii, asigurand o izolare buna atat din punct de vedere fonic si termic, iar costurile de executie sunt avantajoase. Lemnul este rezistent prin montare si structura, iar prin ignifugare si vopsire sau lacuire ecologica, devine materialul ideal pentru casutele pentru copii.

Intretinerea casutei de lemn pentru copii

Casutele de lemn pentru copii, daca sunt tratate cu substante ignifuge, sunt foarte rezistente la foc. In plus, exista si tratamente specifice pentru umezeala si daunatorii de tip termite sau alte insecte. Lemnul este un material folosit in foarte multe tipuri de constructii, dar este tratat impotriva unor daunatori naturali si a fenomenelor termice ce l-ar putea afecta.

Din punct de vedere al intretinerii casutelor de lemn pentru copii, este necesar de adus in discutie faptul ca lemnul este un material cunoscut pentru a retine caldura pe timp de iarna si pentru a oferi senzatia de racoare in sezonul cald. Prin urmare, o casa de lemn este usor de intretinut si de realizat.

Cele mai importanti pasi pe care parintii trebuie sa ii faca pentru tratarea si intretinerea corecta a casutei de lemn pentru copii sunt:

  • tratamente ignifuge care cresc rezistenta lemnului la ardere;
  • tratamente hidrofuge, care cresc rezistenta lemnului la apa;
  • tratamente impotriva insectelor, facute pentru a proteja casutele de lemn pentru copii impotriva termitelor, cariilor sau a altor insecte;
  • tratamente impotriva fungilor si mucegaiurilor, importante pentry a preveni dezvoltarea ciupercilor pe lemn;
  • vopsele ecologice sau tratamente impotriva razelor UV, inghetului, poluarii. Aplicarea lacului sau vopselei are atat scop estetic, cat si scop functional, unele fiind special concepute pentru a oferi protectie impotriva factorilor externi.

Durata de viata a unei casute de lemn pentru copii

Durata de viata a unei casute de lemn pentru copii este net superioara duratei de viata a unei casute din plastic sau din PVC. Lemnul, daca este tratat si intretinut in mod corespunzator, este un material excelent pentru casutele copiilor, cabane si pentru alte tipuri de constructii de exterior, avand o durata de viata suficient de lunga, de cateva decenii. Durata de viata a unei casute de lemn pentru copii cu siguranta este mai mare decat durata de viata a unei casute de plastic, fiind o varianta eleganta si ecologica.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul