Criteriul National

Invata cum sa te ocupi de brandingul propriu, in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala

Invata cum sa te ocupi de brandingul propriu, in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala
martie 21
18:51 2022

Brandingul propriu este des intalnit in prezent si se poate remarca usor in special pe retelele de socializare. Pe ce crezi ca se bazeaza strategia unui blogger, vlogger sau influencer? Probabil, raspunsul a fost deja evident pentru unii, si anume, pe construirea unui branding personal.

Aceste activitati dezvoltate de foarte multi adolescenti in mediul online se bucura de un succes fantastic tocmai datorita unui branding puternic pe care si l-au construit intr-un timp relativ scurt. In cadrul unor cursuri de dezvoltare personala de la successacademy.ro poti invata intr-un ritm accelerat cum sa iti cladesti chiar tu brandingul tau propriu sau cum sa ii ajuti si pe altii sa faca acest lucru.

Brandingul dezvoltat de juniori

Mediul de business se bazeaza acum foarte mult pe spatiul virtual, internetul fiind cheia oportunitatilor de ascensiune in orice domeniu. De aceea, este foarte important sa stii cum sa iti creezi o imagine care sa iti asigure succesul si o cariera profesionala remarcabila. Aceste tehnici se deprind azi inca de la varste mici, multi copii reusind sa isi impuna prezenta in online alaturi de unii dintre cei mai recunoscuti tineri antreprenori. Desi initial se credea ca niste cursuri de dezvoltare personala sunt mai degraba recomandate adultilor, ei bine, lucrurile nu mai stau demult asa, aceste cursuri fiind dedicate acum si copiilor sau adolescentilor.

Cu siguranta daca lucrezi in marketing sau vanzari ti-ai dat seama ca imaginea joaca un rol important pentru indeplinirea scopurilor propuse, motiv pentru care invitatia de a participa la un curs de branding creat special pentru copii si adolescenti reprezinta temelia unei cariere promitatoare.

Cursuri de dezvoltare personala pentru un branding cu impact

cursuri-de-dezvoltare-personala

In cazul in care nu esti inca familiarizat cu aceste notiuni, fara indoiala, te intrebi de ce ai avea nevoie de branding personal? Cum te-ar putea ajuta in evolutia ta si ce beneficii ai avea? Inainte de a raspunde la aceste intrebari, trebuie sa intelegi exact ce este de fapt brandingul personal. Definitia simplificata se refera la un instrument puternic prin care poti transmite un mesaj cu impact despre cine esti, care sunt atuurile tale si ce ai de oferit. Partea interesanta este ca, indiferent daca investesti sau nu timp si energie in construirea acestuia, tot vei avea un branding personal, reprezentat de impresia generala pe care o lasi celor din jurul tau.

Construieste-ti un brand propriu de succes

Tot acest pachet care cuprinde atitudinea, tinuta, educatia, pregatirea profesionala, abilitatile, cunostintele lingvistice si talentele cu care ai fost inzestrat fac parte din brandigul tau propriu. Niste cursuri de dezvoltare personala te vor ajuta sa descoperi cum trebuie sa procedezi pentru a-ti construi un brand propriu favorabil. Iti vei cizela astfel cateva dintre abilitatile de baza pentru a atinge acest obiectiv ambitios, cum ar fi:

• Cum sa inspiri incredere;
• Cum sa te conectezi mai usor cu cei din jurul tau;
• Cum sa fii mai credibil;
• Cum sa iti cresti increderea de sine;
• Cum sa devii autentic.

Dincolo de faptul ca vei descoperi cum sa iti creezi identitatea vizuală dorita, iti vei imbunatati nivelul de engleza prin participarea la conversatii adaptate la nivelul tau de cunostinte lingvistice. Vei descoperi una dintre cheile antreprenorilor de succes, si anume importanta construirii unei imagini nu doar pentru afacerea sa, dar si pentru sine. Participarea la cursuri de dezvoltare personala iti va oferi informatii extrem de utile, cu ajutorul carora vei reusi sa iti creezi un branding de care sa fii mandru si care sa te reprezinte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul