Criteriul National

Investes-te intr-un mediu mai curat!

Investes-te intr-un mediu mai curat!
mai 11
14:46 2019

In ziua de astazi tot mai multe persoane sunt preocupate de starea mediului inconjurator si incearca sa il pastreze cat se poate de curat. Acest lucru se poate realiza printr-o educatie corecta despre cum sa stochezi deseul menajer, dar si prin achizitionarea produselor ce permit stocarea gunoiul cat mai eficient.

Cosuri-europubele.ro este un magazin online ce comercializeaza o gama variata de cosuri gunoi, cosuri menajere si multe altele.

Din experienta, pot sa atest ca sunt cei mai buni in acest domeniu, deoarece cei 12 ani de experienta acumulati in domeniu isi spun cuvantul de fiecare data cand onoreaza cate o comanda.

Gama de cosuri parcuri comercializata pe site este foarte accesibila chiar si consumatorilor casnici, iar acestea vin intr-o gama foarte mare de dimensiuni si culori.

Datorita faptului ca acestea sunt de culori diferite pot fi folosite pentru a diferentia deseurile menajere de cele plastice sau de hartie.

_vyr_16780-600x600

O astfel de pubela este folositoare in mod special celor care locuiesc la periferie sau casa si nu au acces la un container comun precum locatarii blocurilor.

Gama de produse vanduta pe site poate fi folosita de utilizatorii casnici, cat si de firme sau depozite industriale. De preferinta pentru fabrici sunt containerele, deoarece au o capacitate de stocare mult mai mare si sunt mult mai rezistente.

Containerele de pe cosuri-europubele.ro pot fi pana la o capacitate de 3200 L, iar materialul din care sunt fabricate este un plastic foarte rezistent la impacturi si variatii de temperaturi extreme sau din metal.

Cosurile de gunoi si pubelele raman cel mai sigur si convenient mod de a stoca deseurile fara sa alteram buna starea mediului inconjurator. Produsele de pe cosuri-containere.ro, sunt de mare calitate, iar pretul este mereu unul acceptabil pentru orice cumparator.

Magazinul are mai mult de 12 ani de experienta in acest domeniu si este vazut ca fiind printre cei mai buni in domeniu. Cu siguranta, nu exista concurenta intre produsele lor si cele de pe piata.

Recomandarea acestui site nu vine doar din partea mea, ci din partea mai multor clienti fericiti, printre care si proprietarii micilor afaceri precum baruri sau restaurante. Gama de pubele de pe cosuri-containere.ro este foarte apreciata datorita preturilor fara concurenta si a calitatii pe care toate produsele le ofera.

Site-ul ofera intotdeauna informatii complete pentru orice fel de produs, iar cei care doresc sa faca o comanda vor fi intotdeauna intampinati de un serviciu clienti foarte binevoitor, gata sa sara in ajutorul clientilor.

Cosuri-europubele.ro este magazinul ideal care te invita sa iti aprovizionezi casa si afacerea cu cele mai moderne metode de a stoca gunoiul menajer sau pe cel industrial. Containerele sunt realizate folosind materiale corespunzatoare care nu permit varsarea lichidelor pentru a contamina zona sau persoanele din jurul acesteia.

Recomand magazinul cosuri-europubele.ro pentru a descoperi o intreaga gama de produse destine pentru a combate poluarea si pentru a tine mediul din jurul nostru curat. Cateodata cele mai mici lucruri conteaza, iar cosuri-containere.ro este aici sa ne aduca aminte de acest aspect dar si de preturile foarte avantajoase!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei