Criteriul National

Investeste in arta cu Casa de licitatii Artmark

Investeste in arta cu Casa de licitatii Artmark
octombrie 23
19:46 2020

Daca sunteti o persoana pasionata de arta si care are in plan achizitionarea de astfel de obiecte, e posibil sa va intereseze posibilitatea de a achizitiona aceste obiecte de arta participand la licitatii online. Acest an a fost unul mai special, iar achizitionarea de astfel de obiecte ar fi putut fi problematica. Din fericire, licitatiile online sunt mereu o solutie de avut in vedere pentru oricine, iar obiectele de arta pot fi si ele achizitionate prin intermediul acestor licitatii.

Casa de licitatii Artmark este solutia ideala pentru oricine doreste sa se bucure de achizitionarea unor obiecte speciale precum este cazul tablourilor, ceasurilor, vinurilor, dar si bijuteriilor. Cea mai mare casa de licitatii din Romania va pune asadar la dispozitie posibilitatea de a achizitiona toate aceste obiecte, dar si multe altele, in situatia in care sunteti pasionati de obiectele de arta.

Expoziție-Artmark1

De ce sa licitati online?

A licita online inseamna automat si multe avantaje, acest tip de licitatie fiind adpatat zilelor noastre. Aceasta modalitate de a licita este perfecta adaptata situatiei de pandemie, de aceea oricine se poate bucura de posibilitatea de a participa la aceste licitatii de arta online. Desi in online nu mai exista atmosfera unica pe care licitatiile o creaza, trebuie sa stiti ca adrenalina ramane chiar in online in situatia in care licitati pentru diverse tablouri sau bijuterii.

Persoanele care doresc sa participe la licitatie sunt informate cu privire la preturile estimate pentru obiectele care vor fi scoase la vanzare. Principalul avantaj al licitatiilor online ramane faptul ca acestea pot fi facute din orice colt din tara sau daca veti dori, chiar din orice colt al planetei. Tot ce veti avea nevoie va mai fi o conexiune la internet, dar si de suma de bani necesara pentru licitatiile la care veti participa.

Artmark

Licitatiile online sunt o solutie in aceasta perioada

In perioada urmatoare, cea mai mare casa de licitatii online si anume A10 by Artmark isi continua activitatea cu licitatiile online, astfel incat sa se mentina sanatatea, dar si siguranta persoanelor implicate in procesul de licitatie. Pentru a participa la licitatii va trebui sa te intregistrezi pe website-ul www.artmark.ro si sa licitezi pe obiectele de care esti interesat.

Retineti faptul ca inverstitia in obiecte de arta este o modalitate excelenta de a va porteja resursele financiare, de aceea va puteti baza pe aceste licitatii, chiar si in aceasat perioada. Cu siguranta veti gasi obiectele de arta care va intereseaza.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul