Criteriul National

INVESTIGATIE! DESPRE ADEVARURILE PE CARE CORINA MARTIN NU DORESTE SA SE AFLE!

iulie 02
08:58 2015

INVESTIGATIE! DESPRE ADEVARURILE PE CARE CORINA MARTIN NU DORESTE SA SE AFLE!

  ATENTIE!!!

ACEST DOCUMENT SE ADRESEAZA EXCLUSIV TUTUROR CELOR CE POT GANDI RATIONAL SI POT FACE CONEXIUNI! TONUL ACESTUI DOCUMENT SE DORESTE A FI UNUL DIRECT!

demonstratie

Dintru inceput, va putem spune ca exista o serie de adevaruri pe care doamna Corina Martin nu doreste sa se afle!

Reiteram ideea conform careia autoritatile de la Bruxelles , procurorii si organele de control din Romania care vegheaza ca banii publici sa fie cheltuiti eficienti trebuie sa verifice modul in care se aloca bani pentru promovarea turismului. Acelasi lucru trebuie facut si de catre agentii economici si membrii unor asociatii care cotizeaza sau platesc taxa pentru promovarea turismului!

 

 

 

Am prezentat in linkurile de mai jos cateva dintre ele:

1) http://www.criteriul.ro/modul-in-care-se-promoveaza-turismul-pe-litoral-este-pagubos-dezastruos-si-incurajeaza-economia-subterana/ 

De ani de zile, in loc sa fie facute cele necesare ca sa atraga turisti in diversele weekenduri din lunile mai, iunie ,august si septembrie pe Litoral se interprind alte „lucruri ” care nu au nici o legatura cu ceea ce trebuie facut cu adevarat!

2) http://www.criteriul.ro/senzational-panica-generala-la-constanta-si-pe-litoral-inainte-ca-tu-sa-devi-o-victima-citeste-ce-urmeaza/

Stiu ca va pregatiti de vacanta si ca doriti ca toate sa fie la locul lor! De acea, inainte sa devenim cu totii victime este bine sa citim acest document si sa invitati pe cei apropiati Dumneavoastra sa faca la fel !

3) http://www.criteriul.ro/sfaturi-in-vederea-conceperiielaborarii-si-promovarii-produselor-turistice-partea-i/

Pana atunci, autoritatile de control are trebuie sa o informeze pe doamna Corina Martin despre faptul ca in nici in cele mai stupide insule bananiere de pe aceasta planeta o licitatie de proiecte privind promovarea turismului nu se face in momentul in care o destinatie turistica se afla deja in varf de sezon .

Orice profesionist in domeniul marketingului turistic stie ca atunci cand vorbim de procesul de promovare unui produs turistic are nevoie de foarte mult timp ca sa ajunga sa inceapa sa-si produca efectul!

4) http://www.criteriul.ro/modul-in-care-se-promoveaza-turismul-pe-litoral-este-pagubos-dezastruos-si-incurajeaza-economia-subterana-partea-a-ii-a/

Din aceste si din alte motive, agentii economici ce sunt membri ale unor asociatii ,care se ocupa de promovarea turismului pe litoral au obligatia sa verifice felul in care taxele platite de catre ei in scopul stabilit au fost folosite ,deoarece intr-un alt document care poate fi gasit pe site, am demonstrat faptul ca modul in care se promoveza turismul pe litoral este pagubos, dezastruos si incurajeaza economia subterana!

 

Din cauza gravitatii situatiei prezentate, aceasta doamna a decis sa interzica pe orcine are curajul sa vorbeasca despre o serie de nereguli despre care am vorbit in link-urile de mai sus , sa prezinte astfel de adevaruri acolo unde ea face propaganda in incercarea de a convinge pe cei care nu au capacitate sa gandeasca cu prorpia lor minte ,sa creada ca numai ea ar face absolutul si ar fi sinonima cu imaginea Turismului…

Din pacate pentru doamna Corina Martin, Redactia Criteriul National a dovedit ca ceea ce a facut mai bine de 9 ani de zile, cat si in perioada iulie- 15 August a fiecarui an, punand la socoteala si perioada scursa pana acum nu au ajutat pe hotelieri deoarece in perioda respectiva ei nu au spatile de cazare disponibile. Ca atare, in momentul in care doamna Corina si cu cei trei colegi (bloggeri, ziaristi) cu care a zis ca a luat o hotarare intr-o sedinta ce ar fi trebuit sa aibe caracterul de a fi public, ADICA ACELA DE A DA UN COMUNICAT OFICIAL SI DE A INVITA SI RESTUL REPREZENTANTILOR PRESEI, SI NU PE AL UNORA DINTRE „FAVORITI”(ceea ce nu s-a intamplat si reprezinta un alt abuz) decide ceea ce trebuie facut dupa propriile sale capricii!

E u sunt AICI!

Domnia sa organizeaza ceva cu scopul de a „adormi opinia publica” si de a araata ca „se lupta si munceste” pentru prosperitatea noastra, a tuturor!

De fapt, in perioada amintita, adepta a pozelor exclusivist cu o gramada de personalitati, Corina Martin demonstreaza ca nu-i pasa de nimeni si de nimic, iar gesturile si postura sunt doar paravane pentru multimea ce nu vrea si nu poate sa inteleaga aceste mecanisme de „aburire”!

Urmand aceasta „linie”  a atras un numar suplimentar de adepti, de curiosi , numai ca , tocmai din cauze ce tin de domeniul SF -ului hotelurile din statiunea Mamaia nu au facilitatile, dotarile si spatiile de cazare disponibile isate si asteptate de turisti la ora actuala!

De aceea, turistii  se duc si se cazeaza pe unde apuca si cu aceasta ocazie, banii ajung in economia subterana…

Avand in vedere gravitatea unei astfel de situatii, doamna Corina Martin cenzureaza  pe orcine are curajul sa vorbeasca despre aceste situatii cat si altele iesite din comun, intr-o maniera totalitara, ce aminteste de perioada stalinista!

Va promitem ca, acest gen de articole in care, cu puterile noastre facem cercetari si investigatii, in care demonstram si aducem si solutii valabile, viabile (DEOARECE DORIM SA CONSTRUIM UN TURISM SANATOS, nu ca acesta pompieristic) vor continua! Nu bne vom opri si nu ne vom lasa „impresionati” de aparatul represiv, de aceste capricii feminine, atat de schimbatoare!

Mai mult decat atat, orice fel de informatie ce ne va parveni, indiferent de sursa si care va proba ceva, in care vom desoperi abuzuri in forma repetata, de o gravitate iesita din comun  le vom prezenta numai aici in ziarul Criteriul National! Va multumim si va rugam sa fiti cu ochii pe noi!

Sursa foto : https://www.facebook.com/corinamartinofficial/photos_stream

Redactia ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro