Criteriul National

INVESTIGATIE!Cazul Bursuc intre realitate si…povesti frumos ambalate…

iunie 29
18:34 2015

 

                                           ATENTIE!!!

ACEST DOCUMENT SE ADRESEAZA EXCLUSIV TUTUROR CELOR CE POT GANDI RATIONAL SI POT FACE CONEXIUNI! TONUL ACESTUI DOCUMENT SE DORESTE A FI UNUL CONFESIV, SENTIMENTAL DAR SI MILITANT!

Despre acest caz , din pacate nu se doreste a se sti foarte multe detalii!

Si, cu toate acestea cazul cainelui „Bursuc” ramane o mare enigma, atat pentru cetatenii acestui oras cat mai ales pentru aceste „noi” si „competente” autoritati centrale!

….

Candva, acum mai bine de un an aveam „la mare cinste” un primar ce se etala in tinute extravagante si defila in care alegorice.

A trecut vremea lui, a avut „probleme” ce au fost rezolvate si acum este chiar liber!

Bineinteles, in locul sau a avansat un domn ce se vrea a fi altcumva, un ales, cu o anumita pregatire in materie (fost vice-primar) ce s-a dorit a fi tocmai opusul acelui poreclit „Momo”!

Totusi, trecand aproximativ o luna de zile, problemele si situatiile deranjante dar si penibile nu l-au ocolit nici pe acest stimat domn.

Bunaoara, in chiar primele ore,pe pagina de Facebook „Primăria Municipiului Constanţa“ au apărut deja glume cu privire la  viceprimarul Decebal Făgădău care a preluat, în urma şedinţei Consiliului Local Municipal din data de 8 iunie 2015, atribuţiile de primar al municipiului Constanţa.

Dovada o aveti mai jos si ne scuteste de orice alte comentarii…

Fagadau postura

Insa, in aceasta investigatie nu dorim sa ne departam de miezul problemei, deoarece  demersurile noastre, ca ziar independent de opinie si atitudine recent infiintat ne obliga sa va informam asa cum se cuvine!

Povestea acestui caz induiosator , al acestui caine debuteaza cu adoptarea de catre omul strazii Liviu ce-si face si-n continuare traiul si veacul prin preajma Salii Sporturilor din Constanta ce, in urma cu aproximativ cinci ierni in urma si-a oferit sprijinul prin grija fata de acest caine ce avea probleme cu membrele inferioare. Induiosat de cest caz emotionant, lumea a trecut la o atitudine concilianta si catre omul strazii- Liviu , dar mai ales catre acest caine.

Liviu si Bursuc Criteriul National

Intre timp, iubitorii de animale au inceput sa-si faca mila de Bursuc, aducandu-i diferite produse,( hrana si medicamente)  cat si cativa lei in plus ce ii asigurau o anumita supravietuire atat omului cat si acestui prieten patruped.

Intre timp, fix acum o luna de zile pe data de 27 mai 2015 apare „in scena” un asa -zis „personaj”, „iubitor” de necuvantatoare (deoarece nu merita sa fie mentionat c-ar fi prieten cu animalele, din simplu motiv ca acest domn are comportament duplicitar, de fiara autentica!)-pe numele sau complet si functie detinuta: „preşedinte al Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor din Constanţa, Zeadin Murat”.

Acesta, alertat si contrariat de prezenta in preajma Salii Sporturilor din Constanta inainteaza un demers catre Primaria Constanta in care se plange de faptul ca acest caine alaturi de companionul sau Liviu „ar avea comportamente inadecvate si total nepermise intr-o societate libera.”

Alertate, autoritatile locale au fost foarte prompte in a rezolva cazul. Un grup de hingheri profesionisti, dotati cu toate ustensilele au descins la locul cu pricina si , cu presiune si santaj , cu ajutorul unei brigazi aparttinand Politiei au reusit sa-l captureze pe Bursuc.

Mentionam, din surse demne de toata increderea ca acest lucru a fost foarte dificil, deoarece omul strazii Liviu i-a „intampinat” cum se cuvine pe acesti slujbasi devotati Sistemului, baricadandu-se intr-o canalizare si inarmandu-se cu o bata.

Cu toata opozitia sa fata de luarea cu japca a prietenului sau, animalul suferind si-a gasit moartea tocmai in acea noapte la Biobaza Constanta (Str. Varful cu Dor nr 5, Constanta).

Bursuc  Criteriul National Concluzia este una cat se poate de trista, dura si deosebit de transanta!

Faptul ca unii dintre intelopii si oamenii „de bine” se straduiesc sa para ceea ce nu sunt in realitate, ruland multe sume considerabile prin asa-zisa „protectie” ce le-o asigura necuvantatoarelor este inca un motiv in plus , in a arata si a demasca acest perpetuu cerc vicios.

Ca dovada in plus in acest sens atasez pe final doua poze extrem de sugestive ce probeaza toate cele spuse si scrise mai sus.Mentionez ca aceasta investigatie este rodul a mai multor cercetari efectuate de catre o parte din societatea libera,societatea civila ce da semne ca se trezeste din acest marasm.

Multumesc pe aceasta cale comunitatii  Baricada Verde cat si domnului Sorin Belu, un om cu initiativa si suflet ce se zbate si reuseste sa aduca in ochii opiniei publice ADEVARUL NETRUNCHIAT!

DSCN8376

 

DSCN8377

Folosindu-se de insemnele unei institutii publice-Politia Romana, oare acest domn nu merita o reclamatie, o sesizare din partea societatii civile vis a vis de acest abuz in forma continuata?

Ca atare atasez si legea ce-l incrimineaza, fara drept de apel,  aici !

CAZUL BURSUC – Constanta

Va rog sa priviti totul cu luare-aminte si Dumneavoastra ,iar dupa vizionare sa ajungeti la o concluzie…
Si, daca aveti cum sau de ce anume sa va explicati, sa nu ezitati sa incepeti sa si comentati!
Bineinteles, intr-un mod constructiv, deoarece notorietatea acesti caz coroborata cu alte mari „probleme” ( ca sa nu le numesc deficiente) creaza niste situatii pur si simple a la Caragiale…
Dar, va invit sa vizionati…

Va rog sa priviti totul cu luare-aminte si Dumneavoastra ,iar dupa vizionare sa ajungeti la o concluzie…
Si, daca aveti cum sau de ce anume sa va explicati, sa nu ezitati sa incepeti sa si comentati!
Bineinteles, intr-un mod constructiv, deoarece notorietatea acesti caz coroborata cu alte mari „probleme” ( ca sa nu le numesc deficiente) creaza niste situatii pur si simple a la Caragiale…
Dar, va invit sa vizionati…

 

In speranta ca informatiile prezentate v-au fost de folos, va promit ca vom continua investigatiile!

Redactia ziarului Criteriul National

Sursa poze: Baricada Verde, google.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo