Criteriul National

Învierea neamului românesc

Învierea neamului românesc
aprilie 30
19:41 2016

Învierea neamului românesc

 

romania-national-ortodoxa

Odată cu asasinarea lui Ceaușescu de după lovitura de stat din 1989 și cu așa zisa prăbușire a comunismului, în România, urmașii nomenclaturii comuniste au acaparat puterea și s-au transformat în sclavii iude masoneriei mondiale, punând pe butuci economia României. La comanda Ocultei Mondiale au distrus industria,agricultura, furând tot ce se putea fura și au transformat marile întreprinderi industriale în mall-uri și hypermarket-uri,sărăcind populația și forțând oamenii să ia drumul pribegiei în statele occidentale devenind practic servitori. Astfel, cu acest plan diabolic ei practic ne-au transformat într-o mână de lucru ieftină, docilă pentru corporațiile și interesele lor.

Concomitent, au încercat din răsputeri prin cozile de topor ,adică prin politicienii corupți puși de ei la putere (urmăriți hora-n căruță la DNA și instanțele de judecată),printr-o mașină infernala de manipulare și îndoctrinare (aşa cum se arată a fi cea mai mare parte a mass-mediei) să îndepărteze romanii de tradiții, de credința lor ortodoxă ,de identitatea lor națională promovând în mod josnic așa zisa democrație,liberalismul de tip satanic apusean, apărut şi propagat pentru mulţi de influenţele americane.

Au încercat să promoveze comportamentele lor inumane și josnice precum pornografia, ateismul și mai ales homosexualitatea. Au avut chiar tupeul să încerce să confiște și să ne ia dreptul la credința ortodoxă străbună (cenzurând-ne chiar și PROHODUL DOMNULUI), prin instituții ale statului conduse din umbra de ei, punând 90% din români să facă cereri pentru ca, tocmai copii lor să învețe în continuare credința ortodoxă în școli. Ne-au luat dreptul la tratament medical, punându-ne să alegem în a ne lepăda de Hristos și a primi CARD (invers D-R-A-C -urile de sănătate cu cip și implicit dreptul la sănătate. Au vândut fără rușine resursele poporului român sub motivul apartenenţei noastre nefaste la lagărul UE.Ne-au vândut aurul,pădurile,resursele naturale,ne forțează să ne vindem pământurile îmbibate cu sângele moșilor și strămoșilor noștri.

010_RACCOON

În fața acestei hoarde de jefuitori, în fața iudeo-masoneriei mondiale, a marilor corporatiști nu a stat nimeni, ca în vremurile demult apuse ale istoriei noastre, a bunilor şi străbunilo noştri , a celor ce cu demnitate se puteau numi într-adevăr români. Creștinismul şi naționalismul în Romania este inexistent pentru ca l-au interzis cu nerușinare,pe motiv de extremism,xenofobie, rasism și mai ales antisemitism. Dacă în România anului 2016 spui că ești creștin și naționalist riști să faci ceva ani de pușcărie exact ca pe vremuri.

Au fost încercări timide de a reînvia MIȘCAREA LEGIONARĂ și mai sunt și azi, dar nu putem trăi invocând mereu spiritul Căpitanului Cornel Zelea Codreanu.Mișcarea legionară cu bune și rele, în contextul vremurilor a fost una creștin-naționalistă, în ciuda încercărilor de falsificare a istoriei, mari creștini precum Căpitanul,Valeriu Gafencu,Moța și Marin dar și sfințiți părinți precum Ilie Lăcătușu, Arsenie Boca, Justin Pârvu au fost prigoniți,închiși,torturați precum MÂNTUITORUL și chiar omorați doar pentru că au mărturisit credința și au fost patrioți.

Astăzi avem nevoie de un creștin-naționalism raportat la vremurile de azi,un patriotism agresiv precum sunt și cei care ne vor răul.Un partid politic creștin-naționalist astăzi nu ar avea sorți de izbândă.Poate numai o mișcare formată din patrioți adevărați care vor duce o luptă surdă de reeducare a populației în spirit creștin și naționalist,o reformare a omului îndoctrinat, prostit și manipulat.O mișcare care nu va lupta cu arme, ceea ce ar fi o nebunie. Numai un om fără pregătire militara poate susține o lupta care e total inegală. O mișcare care va trebui să reziste în ilegalitate și care să învețe poporul acesta amărât să folosească cele mai teribile arme pe care le poate avea la îndemâna, BOICOTUL ȘI REFUZUL de a mai fi prostit.

Trebuie să învățam să trăim din nou simplu și creștinește. Să ne întoarcem din nou fața către Dumnezeu pe care astăzi am ajuns să-l hulim ajutați de aceste iude, de liderii masoneriei mondiale care prin atacuri la credință,şi în special faţă de Biserica Ortodoxă și preoți au reușit din păcate să ne îndepărteze de Hristos. Au reușit să ne facă să înjuram preoții (ca la COLECTIV),au reușit să ne facă să nu mai mergem la Sfânta Biserică și să ne îngrămădim în mall-urile lor (că de DUMNEZEU ne iubește numai în spațiile mici și îmbrăcați în LEMN precum COȘCIUGUL), să ne negăm originile,cultura, poezia și marii poeți.Au promovat nulitățile,oameni care nu au fost înzestrați cu talent dar care au acceptat să-și vândă sufletul pentru bani pentru a promova satanismul impus de ei.

Astăzi,va trebui să reînvățam ce înseamnă cultura adevărată,ce înseamnă munca pe care mulți au uitat să o mai facă trăind din speculă și hoție,ce înseamnă credința adevărată pe care străbunii noștri au respectat-o cu sfințenie. Să refuzăm să mai fim ignoranți și să fim prostiți, să luam atitudine împotriva încercărilor de a fi abuzați de cei care ar trebui să ne apere de hoardele de tâlhari care astăzi ne dau ocol precum pasările de prada, să boicotam produsele lor (de RAHAT).

Să nu uităm niciodată că orice lucru care este produs de corporațiile lor și îl cumpăram,orice împrumut luat de la băncile lor le sporește puterea și în numele acestei puteri,mor oameni nevinovați (care au luat un credit de la CĂMĂTARI cu acte în regulă). Sunt promovate și finanțate revolte și războaie (vedeți ce se întâmplă în NORDUL AFRICII),sunt jefuite popoare de resursele proprii.Să refuzăm să mai fim prostiți, să fim demni în sărăcia noastră așa cum au fost generații de moși și strămoși, să nu acceptăm pomenile lor jalnice,să nu ne ploconim la bani pentru a ne vinde sufletul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Numai dacă vom înțelege asta vom fi creștini și patrioți,dacă vom urma sfaturile și învățămintele Sfinților părinți și vom învață ce înseamnă lumina credinței,a faptelor bune,a iubirii de semeni-sentimente umane care ar trebui să fie o stare normala a unui creștin- vom fi urmaşi ai Creatorului, Dacă vom înțelege că fiecare dintre noi suntem precum tâlharul de pe cruce,că avem permanent nevoie de mântuire și pentru asta trebuie să-L căutam pe Hristos, dacă înțelegem cu adevărat esența răstignirii Mântuitorului,scopul pentru care el a venit în lume ca Dumnezeu și Om atunci vom putea rosti pururea : ,,Hristos a înviat din morți cu moartea pe moarte calcând și celor din morminte,viaţă dăruindu-le”. Amin

Notă :

Articolul este preluat şi totodată prelucrat cu acceptul FRĂȚIEI ORTODOXE. DOAMNE AJUTĂ!

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo