Criteriul National

Invitații digitale nuntă și botez

Invitații digitale nuntă și botez
iunie 10
11:35 2019

Cine a zis că o invitație de nuntă nu poate fi și online? Un simplu share și toți prietenii tăi vor ști de nunta voastră! Spune-ți povestea de dragoste, prezintă-le nașii, spune-le unde vor avea loc evenimentele sau amuză-i cu fotografii de la prima întâlnire. Nu spunem că invitațiile clasice sunt demodate, ba din contră, însă de ce să nu încercăm și ceva nou? Invitațiile de nuntă online pot salva timp și totodată pot rezolva și problema invitaților care locuiesc în alt oraș sau… în altă țară. Surprinde-i cu ceva inedit! Nu te costă nimic.

O invitaţie specială pentru prieteni şi cunoscuţi

Este cea mai simplă metoda de a invita pe cineva la nunta voastră. Toată lumea invitată va avea posibilitatea de a confirma prezenţa la eveniment direct pe site şi va avea în permanenţă datele despre locaţie şi ora la dispoziţie

Fii gata să impresionezi pe toată lumea

Încărcătură emoţională, povestea ta de dragoste scrisă cu profesionalism şi stil, amintirile şi pozele atent selecţionate pentru a crea un tablou de vis despre voi şi nunta voastră, vor impresiona pe toată lumea. Toţi îşi vor dori să ajungă la nunta voastră.

Invitaţii vor face cunoştinţă cu tine

De multe ori se întâmplă ca unii dintre invitaţi să cunoască doar pe unul dintre miri. Scapă de această problemă puţin stânjenitoare! Acum orice invitat va putea intra pe site-ul nunţii voastre şi va afla mai multe despre voi.

Ţineţi minte: pentru profesionalism, seriozitate şi promptitudine, optaţi pentru invitaţiile digitale, alegeţi categoria de invitaţii de care aveţi nevoie (nunta, botez, invitaţii pentru alte tipuri de evenimente) şi hotărâţi-vă asupra modelului care va place cel mai mult, fie în funcţie de preferinţele personale fie în funcţie de tematica evenimentului pe care îl organizaţi (sau alte aspecte asemănătoare).

Fiţi EcoFriendly şi împrieteniţi-vă cu natura.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei