Criteriul National

Invitatii frumoase de nunta 2022

Invitatii frumoase de nunta 2022
decembrie 29
12:43 2021

Ziua mult asteptata si fericita a ceremoniei nuntii este intotdeauna un eveniment foarte interesant. Si bineinteles, atat mireasa cat si mirele isi doresc foarte mult ca ceremonia de nunta sa decurga perfect si absolut toate detaliile sunt oferite in avans, pana la cel mai mic detaliu.

Dar nu numai evenimentele de nunta va pot provoca griji, fiecare persoana are o abordare individuala a sarbatorii, fie ca este vorba de ziua de nastere, onomastica, aniversare si multe altele. In orice caz, cartea de vizita a tuturor evenimentelor festive sunt invitatii de nunta pentru invitati.

Site-ul oficial al companiei Nunta-Lux prezinta o selectie larga a celor mai originale, frumoase si memorabile invitatii pentru oaspeti. Aici gasiti invitatii de nunta 2022 si alegeti cele mai moderne invitatii create in pas cu lumea moderna.

Designerii companiei creeaza manual seturi exclusive de invitatii la nunti si botezuri, decoratiuni pentru masa si alte accesorii. Sortimentul are de toate pentru decorul de nunta in orice zona – invitatii, invitatii de banchet, panouri, meniuri si pahare – totul realizat in acelasi stil.

Compania „Nunta-Lux” isi creeaza si realizeaza „magia” din 2012 si este foarte indragita de multi clienti si ocupa, de asemenea, o pozitie de lider in randul concurentilor. De asemenea, grupurile acestui magazin online pot fi gasite cu usurinta pe retelele de socializare (Instagram, Facebook), abonati-va pentru a fi la curent cu toate produsele noi, reducerile si promotiile.

In catalogul companiei „Nunta-Lux” exista multe tipuri de invitatii pentru oaspeti, chiar si cel mai „capricios” client poate gasi aici exact ceea ce nu numai ca are nevoie, ci si chiar i-a cazut cu tronc. De asemenea, sub fiecare unitate de produs este indicat un cod special si o categorie de pret.

Pentru toate intrebarile referitoare la livrarea si plata marfurilor, clientul se va putea familiariza mai detaliat cu designul site-ului companiei „Nunta-Lux”.

In cazul oricaror intrebari, cumparatorul poate oricand sa contacteze specialistii companiei, precum si sa scrie la casuta postala, unde managerul va oferi informatii mai exacte si va raspunde la toate intrebarile clientului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul