Criteriul National

IPA Proiect Arges , prima companie de proiectare din Romania, care vine cu un pachet complet pentru investitori

decembrie 20
13:07 2017

IPa Proiect Arges, o companie care activeaza pe piata serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii, a lansat, de curand, produsul „Oportunitati investitii”, destinat atat investitorilor, cat si persoanelor fizice.

Oricine este interesat sa-si dezvoltate o afacere sau sa-si ridice o locuinta poate sa achizitioneze un pachet de servicii si bunuri, care include terenul aferent, proiectul constructiei, precum si obtinerea autorizatiilor necesare.

„Suntem prima companie de pe piata serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii care are in oferta un astfel de produs. Am decis sa lansam pachetul <<Oportunitati investitii >> deoarece am constientizat cat de valoros este timpul pentru clientii nostri. Practic, acest pachet le permite clientilor sa nu-si mai rapeasca din timpul lor pretios ca sa gaseasca terenul ideal sau proiectantul potrivit pentru ideile lor. De asemenea, prin intermediul acestui pachet, noi ne ocupam sa obtinem toate actele necesare pentru demararea constructiei. Stim ca relatia cu autoritatile poate fi, uneori, extrem de dificila, asa ca acest pachet de servicii ii scuteste pe clienti de interactiunea cu reprezentantii statului”, declara Mihai Suditu, functia Project Manager  la IPA Proiect Arges.

Produsul „Oportunitati investitii”, lansat recent de IPA Proiect Arges, este disponibil, deocamdata, doar in judetul Arges.

„Suntem increzatori ca acest produs se va bucura de un foarte mare succes,  in cel mai scurt timp. Tocmai de aceea  ne dorim sa extindem pachetul de servicii si in alte judete din tara”, precizează Mihai Suditu, functia Project Manager  la IPA Proiect Arges.

Cei interesati de produsul lansat de curand de IPA Proiect Arges pot afla mai multe detalii accesand proiectarges.ro.

Despre IPA Proiect Arges

Compania IPA Proiect Arges  ofera o gama larga de solutii: proiectare de  constructii civile si industriale, realizare structuri de rezistenta si de instalatii aferente constructiilor, design interior, reprezentare pentru  autorizare, servicii pentru asigurarea securitatii la incendiu, servicii in constructii civile si industriale, planuri urbanistice si lucrari edilitare, interventii asupra constructiilor existente, amenajari exterioare, cadastru, topografie si inchirieri de utilaje de constructii, pentru lucrari simple sau complexe.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro