Criteriul National

IPA Proiect Arges , prima companie de proiectare din Romania, care vine cu un pachet complet pentru investitori

decembrie 20
13:07 2017

IPa Proiect Arges, o companie care activeaza pe piata serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii, a lansat, de curand, produsul „Oportunitati investitii”, destinat atat investitorilor, cat si persoanelor fizice.

Oricine este interesat sa-si dezvoltate o afacere sau sa-si ridice o locuinta poate sa achizitioneze un pachet de servicii si bunuri, care include terenul aferent, proiectul constructiei, precum si obtinerea autorizatiilor necesare.

„Suntem prima companie de pe piata serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii care are in oferta un astfel de produs. Am decis sa lansam pachetul <<Oportunitati investitii >> deoarece am constientizat cat de valoros este timpul pentru clientii nostri. Practic, acest pachet le permite clientilor sa nu-si mai rapeasca din timpul lor pretios ca sa gaseasca terenul ideal sau proiectantul potrivit pentru ideile lor. De asemenea, prin intermediul acestui pachet, noi ne ocupam sa obtinem toate actele necesare pentru demararea constructiei. Stim ca relatia cu autoritatile poate fi, uneori, extrem de dificila, asa ca acest pachet de servicii ii scuteste pe clienti de interactiunea cu reprezentantii statului”, declara Mihai Suditu, functia Project Manager  la IPA Proiect Arges.

Produsul „Oportunitati investitii”, lansat recent de IPA Proiect Arges, este disponibil, deocamdata, doar in judetul Arges.

„Suntem increzatori ca acest produs se va bucura de un foarte mare succes,  in cel mai scurt timp. Tocmai de aceea  ne dorim sa extindem pachetul de servicii si in alte judete din tara”, precizează Mihai Suditu, functia Project Manager  la IPA Proiect Arges.

Cei interesati de produsul lansat de curand de IPA Proiect Arges pot afla mai multe detalii accesand proiectarges.ro.

Despre IPA Proiect Arges

Compania IPA Proiect Arges  ofera o gama larga de solutii: proiectare de  constructii civile si industriale, realizare structuri de rezistenta si de instalatii aferente constructiilor, design interior, reprezentare pentru  autorizare, servicii pentru asigurarea securitatii la incendiu, servicii in constructii civile si industriale, planuri urbanistice si lucrari edilitare, interventii asupra constructiilor existente, amenajari exterioare, cadastru, topografie si inchirieri de utilaje de constructii, pentru lucrari simple sau complexe.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu