Criteriul National

IPTV Romania Online, Canale Romanesti prin internet

IPTV Romania Online, Canale Romanesti prin internet
noiembrie 16
18:51 2020

IPTV (Internet Protocol Television) consta in mai multe definitii, insa cea mai cunoscuta definitie este aceea ca prin aceste servicii poti urmari televiziunea doar prin internet. Fara cabluri sau antene satelit. Acest concept este din ce in ce mai adaptat in toate tarile europene si de curand o multime de provideri incep sa foloseasca IPTV si in Romania.

Aceasta tehnologie poate fi folosita precum exemplificam:

– canale de televiziune in direct (live) – cu sau fara posibilitatea de a interactiona cu emisiunea TV care este emisa;

– canale de televiziune difuzate intr-un timp diferit (time-shift), care inseamna reluarea emisiunilor de televiziune care au fost in trecut – pentru a nu pierde momente importante;

– Video la cerere sau Video On Demand (VOD): privitorii au de ales si pot urmari biblioteci intregi de videoclipuri precum si filme, seriale, emisiuni la diferite rezolutii;

IPTV Romania Online

Exista o multime de dispozitive care sunt compatibile cu aplicatiile IPTV, insa este nevoie de un Smart TV pentru a le putea accesa. In cazul in care nu aveti un televizor de acest tip, se pot achizitiona anumite box-uri care transforma orice TV intr-unul Smart. Enumerand: Android Box, Amazon Fire Stick etc.

Formatul IPTV suporta orice calitate exista pe piata: SD, HD, FULL HD, 4K sau ULTRA HD 8K. Insa sa va pregatiti ca fiecare calitate sa consume precum sunt deja enumerate mai sus.

Dupa cum am mentionat acest format este disponibil pentru majoritatea dispozitivelor, fie el: televizor, computer, laptop, smartphone, tableta si lista continua..

Acest articol este dedicat unui furnizor de servicii IPTV Romania care ofera in exclusivitate continut nou, inclusiv canale 2K. Acesta este numit „CYBERIPTV” sau „CYBERFOX” cum i se mai spune, iar pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.cyberiptvro.net.

Serviciile IPTV Romania Online sunt disponibile in majoritatea tarilor. Daca nu sunteti sigur daca tara dvs este disponibila, va rugam sa contactati furnizorul la care v-ati abonat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul