Criteriul National

IPTV ROMANIA

IPTV ROMANIA
martie 11
15:56 2020

In timp ce IPTV devine cu siguranta din ce in ce mai folosit, este totusi o piata destul de nisa. Servicii precum Netflix si Hulu ofera o multime de emisiuni TV (cand pot primi drepturile asupra acestora), iar video-urile la cerere cresc rapid. IPTV are parte de o crestere continua in ultimii ani. Numarul total de abonati IPTV la nivel mondial a trecut acum 130 de milioane de clienti.

Ce este IPTV?  IPTV se refera la Protocolul de televiziune bazat pe Internet, unde internetul este utilizat pentru a furniza programe TV si videoclipuri live sau la cerere. IPTV este un sistem in care serviciul de televiziune digitala este livrat abonatului prin intermediul tehnologiei de protocol Internet prin intermediul mediului de banda larga sau conexiune la internet.

IPTV ofera telespectatorilor avantajul si comoditatea adaugata de a putea alege programul pe care doresc sa-l vizioneze ori de cate ori doresc sa il priveasca, in afara de acordarea oricaror emisiuni TV live difuzate in prezent.

IPTV foloseste reteaua bazata pe protocolul Internet (IP) pentru a livra canale TV in casetele de setare ale utilizatorilor. Retelele de internet difera de cablu si satelit prin oferirea de continut prin acelasi model de server-client care ofera e-mail, site-uri web si alte servicii bazate pe Internet. IP sau Internet Protocol este limba utilizata pentru transferul pachetelor de date intre computerele atasate la reteaua de internet.

Avand in vedere ca in viitor se preconizeaza utilizarea doar a IPTV, acest tip de televiziune a aparut si in Romania. Alegand serviciile de IPTV Romania oferite de catre echipa FoxTvRo puteti viziona canalele romanesti doar prin internet, fara antene satelit, cabluri.

Foxiptvro.net au fost primii din Romania care au introdus in grila lor canalele romanesti in 2K, iar formaturile pe care le veti putea vedea la noi in grila sunt: SD (Standard), FULL HD (Full High Definition), 2K si 4K, iar in viitor 8K.

Accesand site-ul acestora pentru IPTV Romania, veti gasi o lista de 3 licente diferite si raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti despre serviciile acestora. De asemenea, daca nu gasiti un raspuns concret sau sunteti nesigur de ceva ii puteti contacta prin telefon sau e-mail.

Folosind lista lor de IPTV Romania veti putea urmari filme si seriale online fara costuri suplimentare. Totul este inclus. Calitatea VOD este de FULL HD si Ultra HD – 4K.

Totodata acestia va pun la dispozitie o echipa foarte bine pregatita gata sa rezolve orice problema. In cazul in care sunteti nehotarati daca sa faceti schimbarea la IPTV Romania, acestia dispun de o oferta, prin care puteti testa serviciile acestora pentru 2 zile cu doar 3€, si veti beneficia de ajutor in cazul in care nu reusiti sa instalati serviciile. Este o durata de timp mai mare decat in cazul altor provideri, iar in aceasta perioada veti vedea daca vor aparea probleme in rularea indelungata.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul