Criteriul National

Iritatie sub sani – cum sa o tratezi cu remedii naturiste?

Iritatie sub sani – cum sa o tratezi cu remedii naturiste?
noiembrie 09
18:04 2018

Daca observati o eruptie rosie sub sani este intertrigo. Intertrigo poate fi definita ca o inflamatie a pielii care apare de multe ori in parti calde, umede ale corpului, in locurile in care doua suprafete de piele se freaca. Pot fi si unele pete albicioase pe ea. Cauzele principale ale acestor eruptii de sub sani sunt frecarea pielii si a unei ciuperci Candita sau bacterii care supravietuieste in locuri calde, umede. Daca sunteti supraponderala si cu sanii mari puteti fi usor infectata cu candida, care ar creste usor sub cutele pielii de sub sani. Va trebui sa consulati medicul dumneavoastra pentru a exclude posibilitatea ca la baza aparitiei acestor eruptii sa stea eczeme sau psoriazis. Odata ce stiti ca nu este nicio boala de piele, puteti continua acasa cateva cai de atac pentru eruptiile cutanate de sub sani, pentru a scapa de durerile de sub piept.

Iata cateva din aceste remedii pentru eruptiile cutanate de sub sani:
1. Comprese reci pentru eruptiile cutanate de sub sani

Pentru ca eruptiile cutanate de sub san, ce va provoaca mancarimi si senzatii de arsura, o compresa rece este de mare ajutor. Utilizati compresa cu apa rece sau chiar cu lapte degresat. Daca folositi apa rece, umeziti o carpa curata in apa foarte rece, o stoarceti de excesul de apa si aplicati pe zona afectata sub piept. Lasati timp de 5-10 minute. Daca simtiti ca se incalzeste o umeziti din nou in apa rece. Repetati procesul timp de 20-30 de minute. Daca folositi lapte nu uitati sa spalati zona cu apa si sapun odata ce ati terminat cu compresa rece. Folositi intotdeauna o carpa curata astfel incat sa nu dati posibilitatea formarii unor infectii severe.

2. Folositi amidon de porumb pentru a scapa de eruptiile cutanate de sub sani

Amidonul de porumb este un ingredient care absoarbe umezeala foarte bine. Dupa cum am scris si mai sus, eruptiile se dezvolta din cauza mediului umed si cald, iar amidonul de porumb este excelent aplicat in zonele afectate. Cu toate acestea, in cazul in care dupa aplicarea amidonului de porumb tot transpiri, atunci acest lucru poate duce la infectii fungice. Prin urmare, trebuie sa aveti grija ca zona sa fie complet uscata si rece astfel incat sa nu transpirati inainte si dupa aplicarea amidonului de porumb. Inainte de a aplica praf uscat de amidon de porumb, spalati bine zona afectata cu apa si sapun, apoi lasati sa se usuce complet. Repetati de doua ori pe zi acest procedeu.

 

Citeste continuarea articolului pe site-ul BaniiNostri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul