Criteriul National

Ironii pe internet după declaraţiile lui Liviu Dragnea-” 4 stele pentru fiecare asasin”

Ironii pe internet după declaraţiile lui Liviu Dragnea-” 4 stele pentru fiecare asasin”
august 22
14:47 2018

Declaraţiile președintelui PSD Liviu Dragnea,de aseară de la postul Antena 3 privind tentativa de asasinat de la adresa sa a declanşat un val de ironii pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton.Aici, cei patru străini ar fi fost cazaţi, potrivit afirmaţiilor liderului PSD.

athenee-1

„Patru stele, câte una pentru fiecare asasin cazat aici anul trecut în aprilie”.

„Servicii de cazare excelente pentru cei patru agenţi speciali desemnaţi pentru a-l termina pe cel mai corupt politician de până acum, Liviu Dragnea. Continuaţi să faceţi treabă bună!”.

„În numele asasinilor lui Dragnea: Acest loc este atât de minunat, încât au uitat pentru ce au venit”.

„Nouă românilor ne place foarte mult acest hotel, deoarece în 2017, au cazat 4 oameni care veneau în România special pentru a ne scăpa de Dragnea. Aceştia au stat 3 săptămâni şi nu şi-au dus la bun sfârşit planurile, deoarece, acest hotel se află în apropierea unui casino faimos plin cu romance frumoase. Vă rog să-I sunaţi să se întoarcă şi să încerce din nou. Şi că îi aşteaptă fetele”.

„Imi place! Cazati grupuri de 4! Data viitoare, vă rog mult să îi sprijiniţi în misiune… ca să nu mai rateze! Poate vă gândiţi să cazaţi grupuri mai mari, în caz că unii ratează iar…E pentru binele Romaniei şi al hotelului, indirect! Bravo!”.

„Patru stele că i-aţi cazat. Nu v-am dat 5 ca nu si-au dus misiunea la capat”.

Sunt câteva dintre comentariile lăsate la receenzii pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton.

„Şi când recepţionera a văzut că ăia patru mototoli nu se descurcă, de ce nu le-a întins o mână de ajutor? Nu există room service la dumneavoastră? Când omul nu-şi găseşte cheia, minibarul, nu ştie pe ce buton să apese ca să tragă apa sau nu-l găseşte pe Dragnea, nu trebuie să intervină personalul hotelului să-l îndrume, să-l ajute? În orice stat civilizat aşa se întâmplă. Numai la noi, în România, se dau asemenea rateuri. Vă recomand pentru cazare, dar la servicii conexe … nu ştiu ce să zic .. mai e de lucrat, e loc de îmbunătăţirea activităţii pe linie calitativă. Data viitoare să nu se mai întâmple!”, scrie un alt internaut.
athenee-5

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a spus că ştie cine e în spatele acţiunii, dar nu a făcut public numele.

„Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine”, a mai spus Dragnea.

Sursa foto : https://facebook.com

Sinteza acestei știri a fost realizată de către Daniel Mihai,redactor șef al platformei media Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu