Criteriul National

Iti doresti o meserie banoasa? Afla acum de ce este important sa faci un curs de electricieni!

Iti doresti o meserie banoasa? Afla acum de ce este important sa faci un curs de electricieni!
august 20
11:00 2019

In momentul actual exista o gama larga si variata de afaceri care ofera locuri de munca pentru orice tip de profesie. Asadar, exista si multe oportunitati de angajare pe termen mediu sau lung, in functie de specializarea si experienta fiecarei persoane. Insa este foarte important pentru oricine sa aiba parte de un job in care realizeaza activitati potrivite pentru profilul sau si care se pliaza pe pasiunile sale.

De aceea, indiferent ca are deja o specializare bazata pe studii sau nu are nicio specializare, oricine poate opta pentru cursuri de calificare ce ii pot oferi o usa deschisa in campul muncii si, in acest fel, sa isi formeze o cariera potrivit dorintelor sale. La fel ca si locurile de munca existente, si cursurile se pot gasi in numar mare si cu niveluri de complexitate diferite.

Astfel, pentru persoanele care au inclinatie catre domeniul energiei electrice, este pus la dispozitie un curs electricieni, care le va pune bazele cunostintelor de care au nevoie la locul de munca si care le va arata drumul catre o angajare cat mai usoara.

Centrul de pregatire profesionala Alexander’s pune la dispozitie un curs care se refera la exploatarea energiei de tensiune medie si joasa, viitorii absolventi urmand sa beneficieze de cunostinte vaste in acest domeniu, precum si de abilitatile necesare pentru a lucra in siguranta in mediul existent pe piata.

Pregatirea cursantilor se va desfasura pe parcursul a doua module. Primul dintre ele reprezinta partea teoretica, prin intermediul careia acestia vor dobandi bazele cunostintelor necesare pentru a lucra in acest domeniu, precum legile de baza ale fizicii si aplicabilitatea lor zilnica. Cel de-al doilea modul vine in completarea primului, cu asimilarea si imbunatatirea cunostintelor deja memorate prin punerea lor in practica.

Sub supravegherea trainerilor care dispun de o pregatire speciala in acest sens, pe langa lucrarile practice facute in cadrul laboratoarelor, persoanele care participa pot avea ocazia sa se deplaseze la locul in care sunt executate proiectele de medie si joasa tensiune, unde pot observa si lua parte la proces.

Un alt motiv pentru care cursul de electrician exploatare medie si joasa tensiune este deosebit de important este reprezentat de certificatul obtinut la finalul acestuia, care este valabil atat pe teritoriul tarii noastre, cat si in tarile membre ale Uniunii Europene, deci angajarea este posibila atat in tara, cat si in strainatate.

Meseria unui electrician consta in activitati zilnice care necesita o atentie deosebita acordata realizarii lor si cunostinte bine puse la punct. Printre abilitatile dobandite prin parcurgerea cursului se numara: posibilitatea de comunicare intr-o limba moderna, dezvoltarea personala pentru obtinerea performantelor la locul de munca, montarea si utilizarea de masini electrice, realizarea instalatiilor pentru alimentarea masinilor electrice, utilizarea instalatiilor de joasa tensiune, realizarea circuitelor in cadrul instalatiilor electrice etc.

In cazul in care avantajele enumerate constituie un punct de interes, cea mai buna solutie este inscrierea si parcurgerea cursului de electricieni si, astfel, urmarea drumului catre o meserie stabila si avantajoasa din punctul de vedere al salariului oferit.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei