Criteriul National

Iti doresti un job mai bine platit? Iata ce poti face!

Iti doresti un job mai bine platit? Iata ce poti face!
iulie 25
09:57 2018

Vine un moment in care orice om isi manifesta nemultumirea legata fie de jobul actual si de sarcinile de lucru care il priveaza de la o evolutie ascedentara, fie de faptul ca nu a facut suficient pentru a dobandi anumite abilitati si aptitudini cerute de angajatorii de top. Daca si tu treci printr-o situatie similara sau daca, pur si simplu, iti doresti mult mai mult de la tine si vrei sa iti dai un restart in ceea ce priveste latura profesionala si financiara, ar trebui sa depui un minim de efort si sa ai curajul sa incerci diverse activitati profesionale.

 Iata ce poti face pentru a transforma aceasta dorinta intr-un lucru realizabil!

  • Urmeaza niste cursuri de specialitate sau invata acasa, urmarind diverse tutoriale

service laptop hpUna dintre cerintele pe care orice angajator le are in vedere, este legata de sfera ce tine de IT, de programarea si lucrul in diverse aplicatii de pe calculator. Daca iti doresti un job mai bine platit sau vrei sa avansezi pe un post fruntas, as trebui sa urmezi anumite module sau cursuri de specialitate, cum ar fi programare, design grafic sau dezvoltare web, care iti vor fi extrem de utile la noul job si vor cantari foarte mult in ochii unui angajator.

Daca nu ai suficient timp la dispozitie si nici resursele financiare necesare, ai putea incerca sa inveti sa lucrezi in diverse aplicatii, urmarind tutorialele din aria ta de interes. Pentru ca acest lucru sa se poate desfasura cat mai rapid, ar fi ideal, daca ai beneficia de un laptop sau un calculator care sa functioneze in conditii optime. Daca vechiul tau dispozitiv iti da batai de cap, poti apela la un service pentru a rezolva micile probleme. Acceseaza acest link https://salut-it.ro/service-it-bucuresti si beneficiaza de serviciile unor persoane specializate, care mizeaza pe realizarea imbunatatirilor de care ai nevoie in cel mai scurt timp si la costuri mult mai mici comparativ cu cat ai plati daca ar trebui sa iti achizitionezi un laptop nou.

  • Informatiile sunt utile, insa practica este cea care vorbeste despre performantele tale

service it bucurestiDaca ai luat decizia de a urma anumite cursuri, este important sa stii ca pentru a convinge persoana din fata ta, in acest caz angajatorul, practica este cea care va vorbi de la sine. Modul in care te descurci sa accesezi anumite programe sau sa rezolvi unele taskuri, calitatea produsului finit, dar si timpul de efectuare sunt criterii de selectie esentiale pentru a putea face fata unui nou loc de munca in domeniu dorit. Pentru a te asigura ca esti pregatit si ca nimic nu iti va sta in cale atat in obtinerea jobului, cat mai ales in a iti demonstra nivelul de competenta si de performanta, este necesar sa fii la curent si sa exersezi cat mai mult anumite operatiuni in diverse programe. Apeleaza la un service pentru laptop HP si consulta un reprezentat pentru a efectua update-urile tuturor programelor de care ai nevoie pentru a iti exersa noile cunostinte dobandite.

  • Fii deschis noilor provocari, doreste-ti sa iti depaseti limitele si sa faci anumite sacrificii

Un job mai bine platit, poate insemna o provocare in ceea ce priveste depasirea anumitor standarde impuse initial si cu care ai fost obisnuit. De asemenea, presupune un efort mai mare, atat intelectual, cat si fizic, un program si un orar nou de lucru si responsabilitati noi si mai importante. Toate acestea implica anumite sacrificii din partea ta, precum diminuarea timpului liber. Insa, nimic nu este imposibil si de neatins, atunci cand iti doresti cu adevarat ceva si atunci cand motivatia este mai presus decat scuzele.

Tu in ce masura esti dispus sa sacrifici anumite lucruri, sa iti depasesti limitele si sa accepti faptul ca trebuie sa te adaptezi schimbarilor societatii?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei