Criteriul National

Iti doresti un job mai bine platit? Iata ce poti face!

Iti doresti un job mai bine platit? Iata ce poti face!
iulie 25
09:57 2018

Vine un moment in care orice om isi manifesta nemultumirea legata fie de jobul actual si de sarcinile de lucru care il priveaza de la o evolutie ascedentara, fie de faptul ca nu a facut suficient pentru a dobandi anumite abilitati si aptitudini cerute de angajatorii de top. Daca si tu treci printr-o situatie similara sau daca, pur si simplu, iti doresti mult mai mult de la tine si vrei sa iti dai un restart in ceea ce priveste latura profesionala si financiara, ar trebui sa depui un minim de efort si sa ai curajul sa incerci diverse activitati profesionale.

 Iata ce poti face pentru a transforma aceasta dorinta intr-un lucru realizabil!

  • Urmeaza niste cursuri de specialitate sau invata acasa, urmarind diverse tutoriale

service laptop hpUna dintre cerintele pe care orice angajator le are in vedere, este legata de sfera ce tine de IT, de programarea si lucrul in diverse aplicatii de pe calculator. Daca iti doresti un job mai bine platit sau vrei sa avansezi pe un post fruntas, as trebui sa urmezi anumite module sau cursuri de specialitate, cum ar fi programare, design grafic sau dezvoltare web, care iti vor fi extrem de utile la noul job si vor cantari foarte mult in ochii unui angajator.

Daca nu ai suficient timp la dispozitie si nici resursele financiare necesare, ai putea incerca sa inveti sa lucrezi in diverse aplicatii, urmarind tutorialele din aria ta de interes. Pentru ca acest lucru sa se poate desfasura cat mai rapid, ar fi ideal, daca ai beneficia de un laptop sau un calculator care sa functioneze in conditii optime. Daca vechiul tau dispozitiv iti da batai de cap, poti apela la un service pentru a rezolva micile probleme. Acceseaza acest link https://salut-it.ro/service-it-bucuresti si beneficiaza de serviciile unor persoane specializate, care mizeaza pe realizarea imbunatatirilor de care ai nevoie in cel mai scurt timp si la costuri mult mai mici comparativ cu cat ai plati daca ar trebui sa iti achizitionezi un laptop nou.

  • Informatiile sunt utile, insa practica este cea care vorbeste despre performantele tale

service it bucurestiDaca ai luat decizia de a urma anumite cursuri, este important sa stii ca pentru a convinge persoana din fata ta, in acest caz angajatorul, practica este cea care va vorbi de la sine. Modul in care te descurci sa accesezi anumite programe sau sa rezolvi unele taskuri, calitatea produsului finit, dar si timpul de efectuare sunt criterii de selectie esentiale pentru a putea face fata unui nou loc de munca in domeniu dorit. Pentru a te asigura ca esti pregatit si ca nimic nu iti va sta in cale atat in obtinerea jobului, cat mai ales in a iti demonstra nivelul de competenta si de performanta, este necesar sa fii la curent si sa exersezi cat mai mult anumite operatiuni in diverse programe. Apeleaza la un service pentru laptop HP si consulta un reprezentat pentru a efectua update-urile tuturor programelor de care ai nevoie pentru a iti exersa noile cunostinte dobandite.

  • Fii deschis noilor provocari, doreste-ti sa iti depaseti limitele si sa faci anumite sacrificii

Un job mai bine platit, poate insemna o provocare in ceea ce priveste depasirea anumitor standarde impuse initial si cu care ai fost obisnuit. De asemenea, presupune un efort mai mare, atat intelectual, cat si fizic, un program si un orar nou de lucru si responsabilitati noi si mai importante. Toate acestea implica anumite sacrificii din partea ta, precum diminuarea timpului liber. Insa, nimic nu este imposibil si de neatins, atunci cand iti doresti cu adevarat ceva si atunci cand motivatia este mai presus decat scuzele.

Tu in ce masura esti dispus sa sacrifici anumite lucruri, sa iti depasesti limitele si sa accepti faptul ca trebuie sa te adaptezi schimbarilor societatii?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei