Criteriul National

Iti place sa te masturbezi? Daca raspunsul este afirmativ trebuie sa utilizezi cel putin o jucarie sexuala

iunie 07
11:13 2020

Fie ca recunoastem sau nu marea majoritate a oamenilor se masturbeaza. Sau cel putin au facut asta la un moment dat. Masturbarea este o activitate absolut normala avand in vedere ca aceasta vine la pachet cu multe beneficii. In primul rand, masturbarea este recomandata pentru a putea trai orgasmul, cea mai puternica traire care apare ca urmare a masturbarii sau ca urmare a savarsirii actului sexual. Din pacate, in tara noastra sexul sau masturbarea inca sunt subiecte tabu chiar daca in ultima perioada lumea a inceput sa fie din ce in ce mai deschisa la aceste subiecte. Atat timp cat sexul sau masturbarea nu sunt duse la extrem si nu pun in pericol viata nici unei persoane, sunt activitati normale care trebuie sa fie realizate de catre oameni pentru ca acestia sa fie persoane normale.

Este sau nu bine sa te masturbezi? Aceasta intrebare a iscat foarte multe controverse si cu siguranta va isca si in continuare pentru ca unii dintre noi inca considera masturbarea ca fiind ceva imoral si care aduce atingere puritatii noastre. Adevarul este ca masturbarea este una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poate trai omul pe parcursul vietii si este o activitate care pe langa placerea fizica pe care o ofera mai ofera si alte beneficii, cateva dintre cele mai importante fiind prezentate in continuarea acestui articol.

  1. Scade nivelul stresului acumulat. Orgasmul trait ca urmare a masturbarii elibereaza in corp endorfine, dopamina si oxitocina, hormoni care contribuie cu succes la scaderea nivelului stresului acumulat.
  2. Amelioreaza durerile de cap, cele menstruale sau musculare. De foarte multe ori se intampla ca orgasmul sa fie mult mai eficient in diminuarea acestor dureri decat administrarea de pastile.
  3. Te ajuta sa te cunosti cat mai bine din punct de vedere sexual. Pentru al putea satisface pe partener cat mai bine din punct de vedere sexual este necesar ca in primul rand tu sa iti cunosti corpul. Acest lucru il poti face in timpul masturbarii pentru ca in timpul acestei activitati descoperi noi zone erogene sau noi obiecte care furnizeaza placere sexuala.
  4. Creste stima de sine. Persoanele care se masturbeaza au mult mai multa incredere in fortele proprii si se simt mult mai bine in propria piele.
  5. Diminuiaza nivelul de anxietate si de frustare acumulate ca urmare a neindeplinirii anumitor obiective.

Pentru ca masturbarea sa fie mult mai placuta, distractiva si sa ofere un orgasm de neuitat, sex shop erotic24 comercializeaza o gama variata de jucarii sexuale destinate masturbarii. Prin intermediul Erotic24 pot fi achizitionate atat jucarii sexuale destinate masturbarii barbatilor cat si jucarii sexuale destinate masturbarii reprezentantelor sexului frumos. Masturbatoare, vagine, papusa gonflabila, vibrator sau dildo sunt doar cateva dintre jucariile sexuale destinate masturbarii care pot fi achizitionate prin intermediul acestui sex shop.

Pentru ca masturbarea sa fie mult mai placuta si pentru ca aceasta activitate sa te ajute sa te cunosti cat mai bine din punct de vedere sexual este necesar sa folosesti jucarii sexuale in timpul masturbarii. Jucariile sexuale comercializate de catre erotic24 sunt alegerea pe care trebuie sa o faci in cazul in care doresti sa traiesti niste experiente sexuale de neuitat. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, sunt foarte realiste si au un pret de comercializare mai mult decat accesibil tuturor persoanelor care doresc sa experimenteze senzatii tari din punct de vedere sexual. Pentru ca jucariile sexuale sa fie utilizate de un numar foarte mare de persoane trebuie mentionat faptul ca aceste jucarii nu sunt destinate doar persoanelor care se masturbeaza ci pot fi utilizate cu succes si in timpul actului sexual sau in timpul preludiului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul