Criteriul National

Iubirea de sine sau dorinta de afirmare?

Iubirea de sine sau dorinta de afirmare?
septembrie 01
09:40 2017

In ceea ce priveste evolutia tratamentelor cosmetice si de infrumusetare, atat a tenului cat si din punct de vedere al imbunatatirilor aduse propriului corp, femeile au devenit tot mai interesate de aceste „trucuri” pentru a impiedica batranetea. Unele cazuri au avut succes, insa au existat si situatii in care alegerile facute au fost regretate. Desi chirurgia estetica a fost criticata inca de la aparitie, in ultimul timp s-a ajuns la concluzia ca este nevoie de curaj si tarie de caracter pentru a lua o astfel de decizie.

In general, femeile sunt cele care apeleaza la operatii estetice, fie din nevoia de a acoperi anumite efecte care nu le dau pace, sau pur si simplu isi doresc sa arate mai bine. Acest curaj este insotit de asumarea propriei personalitati, a stilului, fara a justifica deciziile luate in fata celorlalti. De la implaturile cu silicon, tehnicile de imbunatatire a aspectului fizic au evoluat foarte mult, daca inainte complexarea persoanelor care nu se simteau bine in pielea lor era un sentiment des intalnit, cu ajutorul acestor tehnici, increderea in sine este mult mai stabila.

Desi multe persoane au impresia ca o operatie estetica este un trend, cazurile in care se apeleaza la astfel de proceduri sunt de la cele mai delicate. Bineinteles, un retus al buzelor sau o marire de sani nu sunt decizii luate fortati de imprejurimi, insa fiecare femeie isi doreste sa fie sexy si atragatoare, pana la limita exagerarii. Intr-un studio de videochat posibilitatea de a avea acces la aceste proceduri este destul de mare, pentru ca asa cum bine stim, aceste metode de infrumusetare nu sunt deloc ieftine, iar videochatul este domeniul care asigura un castig foarte mare, astfel incat poti opta pentru orice imbunatatire a aspectului fizic.

Multi psihologi afirma faptul ca in spatele acestor alegeri in ceea ce priveste chirurgia estetica sta sentimentul de nemultumire si frustrare, insa s-a dovedit faptul ca persoanele care apeleaza la aceste lucruri sunt intr-adevar mai fericite dupa ce isi fac interventiile dorite. Pana la urma, alegerea este a fiecaruia, iar modul in care ne ghidam viata ramane la latitudinea fiecaruia.

Iubirea de sine este un lucru care nu se intalneste la toata lumea, iar faptul ca iti doresti ce este mai bine pentru tine, nu poate decat sa te multumeasca. Dorinta de afirmare sau nu, sunt aspecte stiute de fiecare persoana in parte, in cele din urma conteaza gradul de satisfactie si multumire in urma actiunilor desfasurate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro