Criteriul National

Iubirea… din fiecare, dintre noi

Iubirea… din fiecare, dintre noi
august 31
18:39 2017

                             IUBIREA din noi

s
 
 
  Cartile de intelepciune spun ca 
 
IUBIREA e rodul divin al sufletului 
 
omenesc.Dumnezeu sub chipul 
 
iubirii traieste in om.
 
   Mi-am amintit de aceste ESENTE vazand in Bucuresti, pe Bd. Ferdinand, langa Gara Obor, un fapt neobisnuit .
 Un barbat ,trecut de 70 de ani, mergea in fata mea impingand un carucior de copil, insotit de un catel; la un moment dat, catelul s-a oprit, a inceput sa scanceasca si, atunci, barbatul l-a luat si l-a pus in carucior, continuandu-si plimbarea.
Am indraznit si l-am intrebat cum i-a venit o astfel de idee. Mi-a raspuns ca acest catel este batran, nu poate merge mult, insa vrea afara si trage catre locul din apropiere unde s-a prabusit sotia sa, aflata la plimbare cu cainele. Acest catel este sufletul lui, asa isi alunga singutatatea si dorul de sotie.
   Acest fapt de viata confirma( ceea  b
 
ce noi am uitat !) ca IUBIREA este in
 
fiecare dintre noi. IUBIRE si 
 
DUMNEZEU , constient sau 
 
inconstient, trebuie sa alcatuiasca 
 
suprema preocupare a sufletului 
 
omenesc. Fara de ELE omul nici n-ar putea exista.
 
 
   Important este sa îndrăznim să exteriorizăm IUBIREA faţă de tot ce este Creaţia lui Dumnezeu !
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte inspiratului autor Vasile Soroceanu şi totodată,pe această cale îl asigură de colaborarea ce se doreşte a fi permanentizată!


  

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro