Criteriul National

JCI şi partizanii „victoriei” de după evenimentul Colectiv au… o plenară CONTRA-EDITORIAL

JCI şi partizanii „victoriei” de după evenimentul Colectiv au… o plenară CONTRA-EDITORIAL
ianuarie 22
02:00 2016

Mare surpriză pe care interimarul Făgădău le-a făcut ziariștilor.

Fiindcă am intrat în an electoral,ca să fie sigur ca „vor pune botul”,edilul nostru a cântărit momeala și a aruncat-o.

Fiindcă arhitectul Andrei Chivu la ultima ședință publică a consiliului local a îndrăznit să facă o întrebare și apoi a fost sfâșiat de o haită,mai dihai decât atunci când ogarii fideli își apără stăpânul,vă voi prezenta o fotografie unde veți vedea despre ce este vorba.

Dacă veți citi mai departe veți descoperi o mare surpriză.Până atunci,datorită gravității situației, ziarul Criteriul Național va reveni și vă va prezenta mai multe amănunte.

JCI,Maritimo Shopping Center,ONG-uri constănţene numărate şi „alese”pe sprânceană…O nebunie va fi!Prezenţa iluştrilor domni din administraţie şi nu numai…Un EVENIMENT DE NERATAT! Grăbiţi-vă!Locurile sunt limitate!Nu de alta, dar şi cei trecuţi la Domnul din tragedia de la #Colectiv merită cinstiţi într un fel…Nevoia de a epata , de a comunica şi de a strânge rândurile la această şuetă mi se pare CEL MAI INDICAT PRILEJ de a coaliza şi de a uniformiza….societatea civilă obedientă şi umil(it)ă!

Dar, poftiţi la programul evenimentului GALACTIC ce se anunţă:

fagarau

Autoproclamata „COALIŢIE A ONG-URILOR „care se va desfăşura la Maritimo Shopping Center foloseşte intruziuni cu care tocmai manifestaţiile Colectiv sunt folosite doar pentru reclamă, pentru a călca la propriu cât şi la figurat pestre cadavrele acelor nevinovaţi tineri ce şi au găsit sfârşitul în chinuri groaznice.Nu de alta, dar cercetările au rămas practic neelucidate! Şi, ca semn al victoriei totale, JCI -un fel de regină a „hărniciei ” a ajuns la înţeleapta concluzie de a …pune de o plenară! Ce, chiar nu sunteţi familiarizaţi cu noţiunea?

Să vă fie ruşinică, stimabililor! Numai dacă ne-am gândi la măreţele realizări, la boicotările ce au urmat momentului #Colectiv, parcă ne vin şi ne trec fiorii reci pe spinare…

Brrr…Lasă că se poate şi aşa! Cu invitaţi tocmiți și cu momeli pe măsură, să tot te -nghesui la asemenea şedinţe, ca să ciuguleşti câte ceva oferit de aliaţii şi prietenii actualei coaliţii dintre falsa societate civilă şi taman în luna ianuarie, cu scopul declarat de a linişti pe turbulenţi şi de a -i asigura culoar unicului candidat, cu peste 55 la sută din intenţii de vot pentru „fotoliul ” de primar al acestei urbe, de fapt o veritabilă cocină romantică, sluţită şi urâţită ….

Nu este nimic întâmplător dacă veţi observa că printre participanţi se vor număra apropiaţi şi funcţionari pe stil nou…ai actualei administraţii PSD-iste sau chiar anumiţi aşa zişi ong-isti care au declarat public că nu se vor implica în vreun fel…sau altul, legat de subiectul REAL al manifestaţiile anticorupţie!
MINCIUNA ŞI BATJOCURA NU AU LIMITE DE A SE EXPRIMA!!!

2 4

Iar, ca formulă de încheiere , o să vă aduc aminte de o limbă preţuită cândva şi uitată de majoritatea aceasta. Din dorinţa de a da …cu” o greutate „în eveniment vreau să vă amintiţi de celebrele cuvinte rostite în preziua unei bătălii hotărâtoare din cel de al treilea secol al creştinismului:

 

                                            IN HOC VINCES

În speranța că cei de pe lista aleasă au plecat mulțumiți și cu burta plină, închei aici la fel de mulțumit că am putut să vă informez despre astfel de practici ieftine,prezentând o fotografie (prima, sms ul informativ ce m-a determinat să scriu acestea)  de unde se poate vedea cum domnul Decebal Făgădău oferă astfel de „mită electorală” şi mobilizează „haita înfometată” cu care speră să-și atingă scopurile.

 

Sursa foto : „Un Haiduc” cât şi un sms de aducere aminte la ore târzii în noapte despre acest „mega-eveniment”

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo