Criteriul National

JCI şi partizanii „victoriei” de după evenimentul Colectiv au… o plenară CONTRA-EDITORIAL

JCI şi partizanii „victoriei” de după evenimentul Colectiv au… o plenară CONTRA-EDITORIAL
ianuarie 22
02:00 2016

Mare surpriză pe care interimarul Făgădău le-a făcut ziariștilor.

Fiindcă am intrat în an electoral,ca să fie sigur ca „vor pune botul”,edilul nostru a cântărit momeala și a aruncat-o.

Fiindcă arhitectul Andrei Chivu la ultima ședință publică a consiliului local a îndrăznit să facă o întrebare și apoi a fost sfâșiat de o haită,mai dihai decât atunci când ogarii fideli își apără stăpânul,vă voi prezenta o fotografie unde veți vedea despre ce este vorba.

Dacă veți citi mai departe veți descoperi o mare surpriză.Până atunci,datorită gravității situației, ziarul Criteriul Național va reveni și vă va prezenta mai multe amănunte.

JCI,Maritimo Shopping Center,ONG-uri constănţene numărate şi „alese”pe sprânceană…O nebunie va fi!Prezenţa iluştrilor domni din administraţie şi nu numai…Un EVENIMENT DE NERATAT! Grăbiţi-vă!Locurile sunt limitate!Nu de alta, dar şi cei trecuţi la Domnul din tragedia de la #Colectiv merită cinstiţi într un fel…Nevoia de a epata , de a comunica şi de a strânge rândurile la această şuetă mi se pare CEL MAI INDICAT PRILEJ de a coaliza şi de a uniformiza….societatea civilă obedientă şi umil(it)ă!

Dar, poftiţi la programul evenimentului GALACTIC ce se anunţă:

fagarau

Autoproclamata „COALIŢIE A ONG-URILOR „care se va desfăşura la Maritimo Shopping Center foloseşte intruziuni cu care tocmai manifestaţiile Colectiv sunt folosite doar pentru reclamă, pentru a călca la propriu cât şi la figurat pestre cadavrele acelor nevinovaţi tineri ce şi au găsit sfârşitul în chinuri groaznice.Nu de alta, dar cercetările au rămas practic neelucidate! Şi, ca semn al victoriei totale, JCI -un fel de regină a „hărniciei ” a ajuns la înţeleapta concluzie de a …pune de o plenară! Ce, chiar nu sunteţi familiarizaţi cu noţiunea?

Să vă fie ruşinică, stimabililor! Numai dacă ne-am gândi la măreţele realizări, la boicotările ce au urmat momentului #Colectiv, parcă ne vin şi ne trec fiorii reci pe spinare…

Brrr…Lasă că se poate şi aşa! Cu invitaţi tocmiți și cu momeli pe măsură, să tot te -nghesui la asemenea şedinţe, ca să ciuguleşti câte ceva oferit de aliaţii şi prietenii actualei coaliţii dintre falsa societate civilă şi taman în luna ianuarie, cu scopul declarat de a linişti pe turbulenţi şi de a -i asigura culoar unicului candidat, cu peste 55 la sută din intenţii de vot pentru „fotoliul ” de primar al acestei urbe, de fapt o veritabilă cocină romantică, sluţită şi urâţită ….

Nu este nimic întâmplător dacă veţi observa că printre participanţi se vor număra apropiaţi şi funcţionari pe stil nou…ai actualei administraţii PSD-iste sau chiar anumiţi aşa zişi ong-isti care au declarat public că nu se vor implica în vreun fel…sau altul, legat de subiectul REAL al manifestaţiile anticorupţie!
MINCIUNA ŞI BATJOCURA NU AU LIMITE DE A SE EXPRIMA!!!

2 4

Iar, ca formulă de încheiere , o să vă aduc aminte de o limbă preţuită cândva şi uitată de majoritatea aceasta. Din dorinţa de a da …cu” o greutate „în eveniment vreau să vă amintiţi de celebrele cuvinte rostite în preziua unei bătălii hotărâtoare din cel de al treilea secol al creştinismului:

 

                                            IN HOC VINCES

În speranța că cei de pe lista aleasă au plecat mulțumiți și cu burta plină, închei aici la fel de mulțumit că am putut să vă informez despre astfel de practici ieftine,prezentând o fotografie (prima, sms ul informativ ce m-a determinat să scriu acestea)  de unde se poate vedea cum domnul Decebal Făgădău oferă astfel de „mită electorală” şi mobilizează „haita înfometată” cu care speră să-și atingă scopurile.

 

Sursa foto : „Un Haiduc” cât şi un sms de aducere aminte la ore târzii în noapte despre acest „mega-eveniment”

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo