Criteriul National

JCI şi partizanii „victoriei” de după evenimentul Colectiv au… o plenară CONTRA-EDITORIAL

JCI şi partizanii „victoriei” de după evenimentul Colectiv au… o plenară CONTRA-EDITORIAL
ianuarie 22
02:00 2016

Mare surpriză pe care interimarul Făgădău le-a făcut ziariștilor.

Fiindcă am intrat în an electoral,ca să fie sigur ca „vor pune botul”,edilul nostru a cântărit momeala și a aruncat-o.

Fiindcă arhitectul Andrei Chivu la ultima ședință publică a consiliului local a îndrăznit să facă o întrebare și apoi a fost sfâșiat de o haită,mai dihai decât atunci când ogarii fideli își apără stăpânul,vă voi prezenta o fotografie unde veți vedea despre ce este vorba.

Dacă veți citi mai departe veți descoperi o mare surpriză.Până atunci,datorită gravității situației, ziarul Criteriul Național va reveni și vă va prezenta mai multe amănunte.

JCI,Maritimo Shopping Center,ONG-uri constănţene numărate şi „alese”pe sprânceană…O nebunie va fi!Prezenţa iluştrilor domni din administraţie şi nu numai…Un EVENIMENT DE NERATAT! Grăbiţi-vă!Locurile sunt limitate!Nu de alta, dar şi cei trecuţi la Domnul din tragedia de la #Colectiv merită cinstiţi într un fel…Nevoia de a epata , de a comunica şi de a strânge rândurile la această şuetă mi se pare CEL MAI INDICAT PRILEJ de a coaliza şi de a uniformiza….societatea civilă obedientă şi umil(it)ă!

Dar, poftiţi la programul evenimentului GALACTIC ce se anunţă:

fagarau

Autoproclamata „COALIŢIE A ONG-URILOR „care se va desfăşura la Maritimo Shopping Center foloseşte intruziuni cu care tocmai manifestaţiile Colectiv sunt folosite doar pentru reclamă, pentru a călca la propriu cât şi la figurat pestre cadavrele acelor nevinovaţi tineri ce şi au găsit sfârşitul în chinuri groaznice.Nu de alta, dar cercetările au rămas practic neelucidate! Şi, ca semn al victoriei totale, JCI -un fel de regină a „hărniciei ” a ajuns la înţeleapta concluzie de a …pune de o plenară! Ce, chiar nu sunteţi familiarizaţi cu noţiunea?

Să vă fie ruşinică, stimabililor! Numai dacă ne-am gândi la măreţele realizări, la boicotările ce au urmat momentului #Colectiv, parcă ne vin şi ne trec fiorii reci pe spinare…

Brrr…Lasă că se poate şi aşa! Cu invitaţi tocmiți și cu momeli pe măsură, să tot te -nghesui la asemenea şedinţe, ca să ciuguleşti câte ceva oferit de aliaţii şi prietenii actualei coaliţii dintre falsa societate civilă şi taman în luna ianuarie, cu scopul declarat de a linişti pe turbulenţi şi de a -i asigura culoar unicului candidat, cu peste 55 la sută din intenţii de vot pentru „fotoliul ” de primar al acestei urbe, de fapt o veritabilă cocină romantică, sluţită şi urâţită ….

Nu este nimic întâmplător dacă veţi observa că printre participanţi se vor număra apropiaţi şi funcţionari pe stil nou…ai actualei administraţii PSD-iste sau chiar anumiţi aşa zişi ong-isti care au declarat public că nu se vor implica în vreun fel…sau altul, legat de subiectul REAL al manifestaţiile anticorupţie!
MINCIUNA ŞI BATJOCURA NU AU LIMITE DE A SE EXPRIMA!!!

2 4

Iar, ca formulă de încheiere , o să vă aduc aminte de o limbă preţuită cândva şi uitată de majoritatea aceasta. Din dorinţa de a da …cu” o greutate „în eveniment vreau să vă amintiţi de celebrele cuvinte rostite în preziua unei bătălii hotărâtoare din cel de al treilea secol al creştinismului:

 

                                            IN HOC VINCES

În speranța că cei de pe lista aleasă au plecat mulțumiți și cu burta plină, închei aici la fel de mulțumit că am putut să vă informez despre astfel de practici ieftine,prezentând o fotografie (prima, sms ul informativ ce m-a determinat să scriu acestea)  de unde se poate vedea cum domnul Decebal Făgădău oferă astfel de „mită electorală” şi mobilizează „haita înfometată” cu care speră să-și atingă scopurile.

 

Sursa foto : „Un Haiduc” cât şi un sms de aducere aminte la ore târzii în noapte despre acest „mega-eveniment”

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul