Criteriul National

Jerbe funerare online care exprima regretul si respectul in cel mai inalt grad

Jerbe funerare online care exprima regretul si respectul in cel mai inalt grad
mai 19
13:21 2020

coroane-funerare (1)

Îmi plac oamenii care aduc flori frumoase celor dragi, fiindca prin gingasia lor, acestea transmit mai multa pretuire decat 1 000 de cuvinte! Se ofera flori celor dragi si apropiati, in timpul vietii, dar se duc flori si la despartirea definitiva. Este un semn de noblete sufleteasca sa insotesti condoleantele cu jerbe funerare online  comandate foarte usor de pe site-ul atelierului Sympathyflowers.ro.

Floraria prezentata mai sus se distinge de toate celelalte din tara si din lume datorita acestor aspecte:

-toate florile utilizate la coroane, jerbe si aranjamente funerare sunt proaspete, parfumate, perfecte.

-in atelier lucreaza cei mai priceputi florari care au facut din aranjamentele funerare o arta. Nu vei vedea nicaieri ceva la fel de frumos ca pe site-ul acestei florarii online!

-exista aranjamente din flori exotice, scumpe si rare, dar si din florile pe care le putem admira in gradinile si parcurile romanesti.

-manopera este realizata cu maxima responsabilitate, dar si dupa criterii estetice.

-cumparatorii pot alege cromatica dorita. Exista coroane funerare albe care se disting prin rafinament si exprima puritatea sentimentelor, dar si viu colorate.

JERBA FUNERARA TRANDAFIRI, CRINI, GAROAFE albe reprezinta o consolare pentru familia indurerata, care va zambi multumita la vederea acestei bijuterii din flori albe. Deoarece costa 420 de lei, transportul la capela sau la locul in care este depus decedatul este gratuit.

-plasarea comenzii se face usor, accesul la produsele de pe site-ul florarie fiind la indemana oricui. Pentru a comanda o coroana sau o jerba este nevoie de un dispozitiv cu conexiune la internet.

-comanda se poate plasa si la miezul noptii, spre deosebire de florariile din cartier care inchid la ora 18-19.

-in pretul coroanei intra si mesajul compus de cumparator. In cazul in care acesta este prea indurerat si nu se poate concentra, este ajutat, oferindu-i-se mesaje formulate deja.

-buretele umed si substantele cu care sunt tratate florile mentin aspectul coroanei pana la 3 saptamani.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga cei care doresc sa comande o coroana pentru cineva pe care l-au venerat:

  1. Intra pe site-ul florariei Sympathyflowers.ro.
  2. Analizeaza atent frumoasele coroane si jerbe si cauta sa se incadreze intr-un buget. Criteriile de alegere care ar trebui sa primeze sunt relatia cu decedatul, statutul sau social si varsta, preferintele decedatului in materie de flori.
  3. Plaseaza comanda, completand toate campurile obligatorii si mentionand adresa de livrare.

In fiecare anotimp, pe site-ul acestei florarii sunt reduceri semnificative datorita empatiei celor de la Sympthyflowers.ro fata de oamenii nobili care se duc cu cele mai frumoase flori la inmormantari. Floraria de mai sus detine modele de coroane unice, ireal de frumoase si de rezistente, fiindca floristii care le fac au inalta pregatire profesionala si experienta.

Comanda coroane celor care te-au ajutat te-au sustinut, au reprezentat adevarate modele pentru tine, fiindca este ultima sansa pe care o ai de a-ti manifesta regretul si recunostinta!

Alege aranjamente funerare elegante, fiindca nu vei mai avea alta ocazie sa-i mai duci un dar decedatului! Fa acest lucru din toata inima si ai incredere ca floraria prezentata de mine te va ajuta sa te distingi in aceasta ocazie trista prin aranjamentul realizat in atelierele acesteia de catre cei mai dedicati profesionisti.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul