Criteriul National

Jim Carrey spune că l-ar fi dat „imediat” în judecată pe Will Smith dacă l-ar fi pălmuit: „Sunt dezgustat de Hollywood”

Jim Carrey spune că l-ar fi dat „imediat” în judecată pe Will Smith dacă l-ar fi pălmuit: „Sunt dezgustat de Hollywood”
martie 30
13:20 2022

Actorul și comediantul american Jim Carrey afirmă că l-ar fi dat imediat în judecată pe Will Smith dacă ar fi fost în locul lui Chris Rock la gala Premiilor Oscar de anul acesta”, relatează Insider.

Jim CarreyFoto: HT / Abaca Press / Profimedia Images

„Aș fi anunțat a doua zi dimineața că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari”, a declarat Carrey în timpul unui interviu acordat CBS.

„Acea înregistrare video va fi acolo pentru totdeauna. Va fi ubicuă. Acea insultă va dura foarte mult timp”, a explicat el.

Carrey a mai spus că este de părere că poate Smith ar fi trebuit arestat sau escortat în afara sălii de agenții de securitate. „Nu ai dreptul să urci pe scenă și să lovești pe cineva peste față fiindcă au zis cuvinte”, a subliniat el, citat de revista People.

Jim Carrey, dezgustat de Hollywood

Actorul canadiano-american a precizat de asemenea că a fost profund deranjat de reacția publicului la incidentul ce-a avut loc la a 94-a gală a Premiilor Oscar.

„Am fost dezgustat de ovația pe care a primit-o. Am simțit că Hollywood este doar o masă de oameni fără coloană vertebrală”, spune el.

Will Smith a declanșat un val de controverse cu care Academia Americană de Film, cea care organizează Premiile Oscar, nu s-a mai confruntat de ani de zile după ce l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

„Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit în timp ce acesta prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”.

Will Smith și-ar putea pierde Oscarul

Academia Americană de Film a condamnat gestul lui Smith și a anunțat că a deschis o anchetă privind incidentul, unii analiști speculând că acestuia i-ar putea fi retras Premiul Oscarul câștigat anul acesta, primul din cariera sa, pentru interpretarea rolului principal din King Richard.

Rolul i-a adus și Premiul BAFTA, „Oscarul britanic”, pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Smith și-a cerut ulterior scuze față de Academia Americană de Film și Chris Rock.

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și ne-scuzabil”, a afirmat Will Smith.

„Glumele pe seama mea fac parte din jobul pe care-l am, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mă simt jenat de ce am făcut iar faptele mele nu caracterizează omul care sunt”, a spus el.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul