Criteriul National

Jingle.ro, un motor de cautare romanesc pentre cei pasionati de fashion

Jingle.ro, un motor de cautare romanesc pentre cei pasionati de fashion
iunie 09
12:34 2015

Desi credeam ca Google le poate face pe toate, de curand am aflat ca avem si noi in Romania un motor de cautare online pentru haine, pantofi si accesorii. Acest motor este Jingle.ro si este un adevarat ghid online pentru cei care doresc sa caute produse in magazinele online romanesti din categoriile mentionate mai sus, scopul sau fiind acela de a facilita gasirea de produse similare in cat mai multe magazine online.

Jingle.ro este foarte util atunci cand vrei sa cauti un anumit produs fashion, produs comercializat de mai multe magazine online, iar avantajul pe care acesta ti-l ofera este ca centralizeaza, intr-o maniera foarte ordonata si usor de accesat, toate informatiile, astfel incat nu mai este nevoie sa surfezi ore in sir si sa consulti nu stiu cate site-uri ca sa gasesti ceva care sa iti placa.

Partea originala si fermecatoare a acestui motor de cautare consta în aceea ca a avut ideea de a ne oferi imbracaminte, incaltaminte si accesorii filtrandu-le dupa brand si culoare.

jingle.roSincer, nu am mai auzit si de alt motor de cautare care sa ofere aceasta facilitate, categorisirea produselor dupa culoare.

De exemplu daca doresti sa cauti un model de posete roz, este suficent sa introduci aceasta expresie pe Jingle.ro si acesta iti va returna toate produsele introduse in sistemele de administrare ale magazinelor online notate cu expresia ”posete roz”.

Practic, asta inseamna Jingle.ro. Marci si branuri consacrate, magazine online de incredere si cel mai bun pret pe care il poti avea pentru un produs.

Motorul de cautare Jingle este solutia perfecta pentru a va gasi cele mai interesante hainute pentru voi sau familia voastra.

Spor la cumparaturi!

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro