Criteriul National

Joaca intr-un mediu propice

Joaca intr-un mediu propice
februarie 27
15:32 2019

Joaca e modalitatea prin care copiii isi exteriorizeaza sentimentele. Prin jocaca, micutii invata cum sa-si indrepte greselile si stiu ca se pot simti bine dupa ce le-au reparat. Atunci cand creeaza sau construiesc lucruri, copiii isi consolideaza propriile aptitudini si isi dezvolta increderea de sine. Jocul ii ajuta pe copii sa inteleaga lumea in care traiesc, sa-si proiecteze viitorul, sa se imagineze in rolul de mama sau tata sau de specialisti in diverse domenii ale muncii.

Atat in cazul echipamentelor de joaca amplasate in locuri publice, cat si in gradinile caselor private, trebuie sa ţinem cont de situaţia in care, de exemplu, cade un copil, si risca sa se accidenteze grav. De aceea, primul lucru si cel mai important in crearea unui loc de joaca este siguranta.

          covor puzzle copiiSi aici intra in discutie subiectul paviment moale loc joaca. Care sunt domeniile de utilizare ale acestor pavimente? Domeniile in care se folosesc sunt pe cat de diverse pe atat de comune. Incepem cu locurile de joaca unde un paviment colorat nu ar trebui sa lipseasca. Utilizarea acestora la suprafetele de impact elimina pericolul de lovire al copiilor, de zgariere sau ranire, oferind atat siguranta cat si protectie. Spre exemplu, tatami moale copii se folosesc cu succes pentru gradinite, scoli, locuri de jaoaca de interior, cat si pentru acasa, pentru spatiul in care se joaca copilul dumneavoastra. Un paviment copii sub forma de puzzle pardoseala loc joaca este perfect pentru a fi utilizat si acasa, si asta prin designul de care da dovada, precum si prin lipsa de efort cu care poate fi montat. Spre deosebire de alt tip de pavimente care necesita lipici pentru a fi montate, acest tip de pardoseala moale copii se va monta doar prin simpla presare.  Fiind elastice au capacitate crescuta de absorbtie a socurilor, oferind siguranta sporita, dar si aspect ingrijit. Curatarea acestora este simpla, se poate face doar cu apa sau chiar si cu detergenti de curatare, uscarea facandu-se foarte repede datorita suprafetelor impermeabile. Domeniile variate in care se pot folosi aceste pavimente le recomanda ca fiind o alegere inspirata pentru amenajarea suprafetelor diverse, oferind un covor loc joaca ce prezinta durabilitate, rezistenta, calitate si aspect ingrijit. Orice locatie ce va dispune de un puzzle pardoseala copii se va remarca prin designul viu colorat, oferind totodata un confort sporit si siguranta pentru utilizatorii sai. Investind intr-un astfel de covor puzzle copii veti obtine o protectie sporita si un grad de siguranta ridicat, fiind scutiti de neplacerile cauzate de umiditatea excesiva sau aspectul neingrijit.

            Joaca este modalitatea prin care cei mici se dezvolta corespunzator, prin care vor invata lucruri ce le vor fi necesare pe viitor. Joaca, fie ca este desfasurata afara, in aer liber, fie ca se desfasoara in casa, intr-un mediu sigur si controlat, ii ajuta pe cei mici sa scape de stres. Joaca ii ajuta sa devina empatici fata de ceilalti, sa invete sa imparta ce au cu prietenii lor. Prin joc, invata sa conduca si sa urmeze, invata cum sa aiba grija unii de ceilalti. de aceea, trebuie sa le oferim acestora mediul propice in care sa se desfasoare in ritmul lor.

 

Detalii: https://www.waterboyz.ro/paviment-colorat-protectie-podea-copii/

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei