Criteriul National

Jocul la ruletă în cazinourile online. Ce diferă față de jocul stradal și ce strategii folosesc pasionații

Jocul la ruletă în cazinourile online. Ce diferă față de jocul stradal și ce strategii folosesc pasionații
iunie 17
16:00 2021

Din sălile de joc stradale, mulți clienți ai cazinourilor au ajuns în 2021 să joace exclusiv online. Și chiar dacă s-au îndoit, la început, că atmosfera de joc va fi aceeași cu cea dintr-un cazino clasic, pe parcurs au realizat că pot avea parte de mai multe avantaje. Nu le este întotdeauna la îndemână să meargă într-o anumită locație, dar au întotdeauna la îndemână un smartphone sau o tabletă. Nu pot fi mereu la patru ace, dar se pot conecta în orice condiții pe o platformă de gambling, dacă simt că norocul le surâde într-un moment. În plus, furnizorii de jocuri s-au adaptat pieței și noilor tehnologii, așa că experiențele online seamănă foarte mult cu ceea ce clienții găseau, până acum, doar în sălile de joc. De exemplu, pot interacționa cu dealeri online în cadrul sesiunilor de live casino. Pasionații de jocuri de noroc pot afla totul despre ofertele cazinourilor online de pe cazino.ro.

Jocul la ruletă reprezintă una dintre cele mai populare alegeri ale celor care vor să simtă adrenalina dintr-un cazino online. În topul alegerilor românilor se află Ruleta Europeană, urmată de Ruleta Franceză. Ele nu diferă mult una față de cealaltă, în cazul celei din urmă cuvintele de pe masă sunt scrise în franceză.

Spre deosebire de alte jocuri de noroc, la ruletă nu există un calcul sau o formulă care să garanteze câștigul. Specialiștii spun însă că cel mai indicat este ca jucătorul să parieze doar pe Even Money, adică pe roșu/negru, mare/mic, par/impar, iar după fiecare pierdere să își dubleze pariul. Sistemul se numeste Martingala, iar cei mai experimentați se folosesc de această strategie pentru a ajunge la victorie. Mai exact, ei vor ca prima victorie să compenseze toate pierderile anterioare și chiar să genereze un profit egal cu miza inițială. Amatorii sunt însă sfătuiți să se folosească de această strategie cu prudență și doar în situația în care fondurile pe care le au le pot acoperi eventualele pierderi consecutive.

Un alt sistem de pariere pentru ruletă este Labouchere. Acesta îi permite jucătorului să își seteze de la început profitul dorit. Cum funcționează? Simplu. Se construiește un șir de numere alese aleatoriu, de la 1 la 9. Ele vor fi, de fapt, mizele pe care jucătorul le folosește la ruletă. Iar suma tuturor numerelor din șirul respectiv va reprezenta profitul obținut la finalul unei serii.

La fel de popular printre jucători este și sistemul D`alembert, în spatele căruia stă raționamentul că este puțin probabil ca o situație să se repete. Matematicianul care a inventat această strategie a exemplificat prin faptul că, în situația în care inițial, atunci când arunci o monedă în aer, va pica pajură, a doua oară sunt șanse mai mari de 50% să pice cap. Jucătorul va stabili, așadar, pariul de bază- mai precis valoarea unei unități, plasează miza și începe, de fiecare dată, cu o unitate. Dacă pariul său este pierzător, pentru următorul miza va fi crescută cu o unitate. În caz contrar, scade miza cu o unitate. Atunci când profitul va fi de o unitate, sistemul se consideră încheiat.

2

Indiferent de strategia pe care o aleg, cel mai important este ca pasionații jocurilor de noroc să rămână cumpătați atunci când lansează un pariu și să își măsoare bine șansele. Indicat este, pentru cei fără experiență, să joace câteva rotiri gratuite, doar pentru antrenament. Abia mai apoi să înceapă jocul pe bani reali. Un alt sfat este acela de a-și retrage din câștiguri odată ce le-au obținut. Astfel, pot pune un procent din ele deoparte, pentru a se asigura că, în situația în care nu vor mai avea noroc, pierderile nu sunt la fel de mari.

Cazinourile online licențiate din România au în portofoliu diferite variante ale jocului de ruletă. Toate au la bază însă cele două versiuni clasice, respectiv Ruleta Europeană și Ruleta Americană.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul