Criteriul National

Jocuri de cazino cu bani reali, ce alegi?

Jocuri de cazino cu bani reali, ce alegi?
octombrie 19
10:43 2022

La jocurile de noroc din cazinouri se poate juca fie cu bani reali, transformaţi în bani virtuali, cu bani reali în cazinourile fizice sau cu bani virtuali direct pe platformele dedicate jocurilor de noroc on-line. Dacă alegi varianta jocurilor de noroc cu bani reali vei merge în cazinouri. Asta e prima opţiune. Acolo îi poţi transforma în jetoane valorice, poţi juca orice fel de jocuri de noroc doreşti şi la final vei avea şi câştiguri bune, pe care le vei ridica de la casierie.

Șansele de câștig cresc dacă pariezi o sumă mai mare de bani

În cazinourile fizice vei avea nevoie de sume destul de mari dacă vrei să ai şi câştiguri pe măsură în urma mizelor, banilor investiţi în fiecare joc în parte, în participare. Cu toate acestea, este recomandat ca suma pariată să nu provină din împrumuturi. La fel ca orice alt pariu, niciun jucător nu trebuie să parieze mai mult decât își permite să piardă în urma unui astfel de joc.

Este o metodă care îţi oferă siguranţă, predictibilitate şi ai şanse reale să inmulesti aceşti bani foarte repede dacă ştii să îţi alegi cu atenţie jocurile de noroc pe care le vei juca.

Dar ai şi varianta de a folosi bani fizici ca să ai bani virtuali în conturile tale on-line de pe site-urile oficiale ale cazinourilor. Asta înseamnă că vei depune, alimenta contul tău şi puşculiţa virtuală cu bani fizici fie prin intermediul unui cont bancar, fie prin intermediul unor instituţii, aplicaţii, metode de plată agreate de respectivul cazinou. Singura ta grijă e să te asiguri că tipul de transfer, transformare dorită e acceptat/a. La unele ocazii speciale, poți juca pe bani reali chiar și fără să depui vreun leu. Vezi oferta Superbet rotiri gratuite și ai să descoperi repede ce și cum.

Totuşi o variantă sigură şi la îndemâna tuturor, acceptată pe orice platformă cu jocuri de noroc este cea a banilor virtuali. Ei provin din bonusuri sau din portofele electronice, nu îi ai fizic în mână şi nu alimentezi conturile prin terţe aplicaţii şi conturi. Deşi mulţi nu au încredere în această metodă, banii virtuali sunt siguri şi există şi criptare, conexiunile sunt sigure în timpul folosirii lor sau în timpul transferurilor. În locul banilor fizici, după care trebuie să aştepţi până apar şi în format virtual, poţi să foloseşti oricând banii virtuali direct pe site-urile favorite cu jocuri de noroc.

Sunt foarte multe jocuri de noroc on-line care acceptă depuneri de bani virtuali, care nu sunt transformaţi din bani fizici, direct din conturile de utilizator. Tot ce ai de făcut tu este să alegi modalitatea de depunere preferată şi să te asiguri că îi ai şi în portofelele electronice. Jocurile de noroc cu bani reali au devenit o alegere mai puţin populară în ultima vreme din moment ce mai toate plaformele de gaming on-line şi gambling acceptă direct depuneri cu ajutorul banilor „virtuali”.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul