Criteriul National

Jocuri de interior

 Breaking News
martie 22
18:44 2017

Jocuri de interior

Copilaria inseamna timp liber pe care il petreci afara jucandu-te cu copiii de varsta ta. Este despre tot felul de jocuri care mai de care mai solicitante, care fac ziua sa treaca fara sa iti dai seama.

Sa faci un copil fericit este atat de simplu. Din orice lucru cat de mic poti crea un joc sau o jucarie care il poate tine ocupat o buna perioda de timp. Copiii sunt curiosi din fire, le place sa afle tot despre orice lucru cat ar fi el de insignificant si ai putea petrece ore in sir doar raspunzand la intrebarile „ce este asta?” sau „de ce?”.

Cand ai copil trebuie sa fii mereu inventiv si sa il duci mereu in locuri noi de joaca, in parcuri, sa il supui la diverse activitati corespunzatoare varstei lui, activitati distractive si totodata creative, la sporturi precum inotul pentru a se dezvolta si la tot ceea ce apare nou si ar trebui sa incerce la varsta lui.

Desi de multe ori vremea nu va permite sa iesiti afara la joaca, poti oricand sa mergi cu cel mic sau cea mica in locuri de joaca ce se gasesc in interiorul a diverse cladiri, precum mall-uri au locuri de joaca special amenajate pentru ei. Exista firme ce se ocupa cu amenajari locuri de joaca de interior astfel incat copilul tau sa aiba posibilitatea sa se joace, indiferent de vremea de afara. Astfel nu va trebui sa iti faci griji ca va alerga prin frig, va transpira si va risca sa raceasca. Si exista un numar mare de variante ce le ofera astfel de jocuri pentru a-i tine antrenati pe cei mici.

Daca obisnuiesti sa ii duci la piscina pentru cursuri sau doar vara pentru a profita de sezonul cald, si cand este vorba de balaceala, copiii au la dispozitie piscine gonflabile profesionale in care se pot balaci cat doresc. Asadar nu este nevoie sa astepti sezonul cald pentru ca cei mici sa poata iesi afara la joaca ci le poti oferi acelasi tip de experiente, insa in interior. Si este o idée cat nu se poate mai buna, deoarece cei mici se vor juca inr-un mediu curat, vor fi in siguranta si la multe dintre activitatile existente vor putea fi acompaniati de catre voi parintii. Astfel, puteti vedea toate aceste jocuri si ca un bun prilej de a petrece mai mult timp cu copilul vostru, de a lua parte la diverse activitati impreuna.

Exista un numar mare de activitati de exterior ce pot fi adaptate si pentru interior. Firmele specializate au gasit solutia perfect de a le oferi celor mici toate variantele posibile de activitati, iar noua nu ne mai ramane decat sa ii aducem sa isi petreaca timpul liber in cele mai distractive moduri.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo