Criteriul National

Jocuri de interior

 Breaking News
martie 22
18:44 2017

Jocuri de interior

Copilaria inseamna timp liber pe care il petreci afara jucandu-te cu copiii de varsta ta. Este despre tot felul de jocuri care mai de care mai solicitante, care fac ziua sa treaca fara sa iti dai seama.

Sa faci un copil fericit este atat de simplu. Din orice lucru cat de mic poti crea un joc sau o jucarie care il poate tine ocupat o buna perioda de timp. Copiii sunt curiosi din fire, le place sa afle tot despre orice lucru cat ar fi el de insignificant si ai putea petrece ore in sir doar raspunzand la intrebarile „ce este asta?” sau „de ce?”.

Cand ai copil trebuie sa fii mereu inventiv si sa il duci mereu in locuri noi de joaca, in parcuri, sa il supui la diverse activitati corespunzatoare varstei lui, activitati distractive si totodata creative, la sporturi precum inotul pentru a se dezvolta si la tot ceea ce apare nou si ar trebui sa incerce la varsta lui.

Desi de multe ori vremea nu va permite sa iesiti afara la joaca, poti oricand sa mergi cu cel mic sau cea mica in locuri de joaca ce se gasesc in interiorul a diverse cladiri, precum mall-uri au locuri de joaca special amenajate pentru ei. Exista firme ce se ocupa cu amenajari locuri de joaca de interior astfel incat copilul tau sa aiba posibilitatea sa se joace, indiferent de vremea de afara. Astfel nu va trebui sa iti faci griji ca va alerga prin frig, va transpira si va risca sa raceasca. Si exista un numar mare de variante ce le ofera astfel de jocuri pentru a-i tine antrenati pe cei mici.

Daca obisnuiesti sa ii duci la piscina pentru cursuri sau doar vara pentru a profita de sezonul cald, si cand este vorba de balaceala, copiii au la dispozitie piscine gonflabile profesionale in care se pot balaci cat doresc. Asadar nu este nevoie sa astepti sezonul cald pentru ca cei mici sa poata iesi afara la joaca ci le poti oferi acelasi tip de experiente, insa in interior. Si este o idée cat nu se poate mai buna, deoarece cei mici se vor juca inr-un mediu curat, vor fi in siguranta si la multe dintre activitatile existente vor putea fi acompaniati de catre voi parintii. Astfel, puteti vedea toate aceste jocuri si ca un bun prilej de a petrece mai mult timp cu copilul vostru, de a lua parte la diverse activitati impreuna.

Exista un numar mare de activitati de exterior ce pot fi adaptate si pentru interior. Firmele specializate au gasit solutia perfect de a le oferi celor mici toate variantele posibile de activitati, iar noua nu ne mai ramane decat sa ii aducem sa isi petreaca timpul liber in cele mai distractive moduri.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro