Criteriul National

Jocuri Xbox – cea mai bună experiență de gaming mereu și oriunde ai fi

Jocuri Xbox – cea mai bună experiență de gaming mereu și oriunde ai fi
martie 26
16:41 2018

Industria de gaming s-a dezvoltat enorm în ultimii ani, iar progresul tehnologic s-a împletit foarte armonios cu progresul înregistrat pe partea de gameplay. Dacă ani de zile ai jucat doar jocuri pe PC, acum ai posibilitatea de a încerca o mulțime de jocuri Xbox, care-ți sunt puse la dispoziție pe adresa https://megaplaza.ro/it-and-games/jocuri-si-console/xbox-360 în magazinul Megaplaza. Secretul unei experiențe de joc ideale este acela de a investii în jocurile care te atrag cu adevărat și care reușesc să te captiveze. Iar atunci când găsești un astfel de joc, vei vrea să îl joci tot timpul. În această situație, consola portabilă este o investiție pe care trebuie să o iei în considerare.

Jocuri Xbox sau jocuri pe PC

Polemica ce se naște în jurul subiectului jocuri pe Xbox vs. PC games este una destul de vastă, iar fiecare parte are argumentele ei. Cu toate acestea nu putem spune că experiența gamingului pe PC este mai bună sau mai rea decât aceea a jocurilor Xbox, ci doar că acestea sunt diferite.

Jocurile Xbox au avantajul de a oferi un gameplay mult mai interactiv și mai captivant decât jocurile de computer. Experiența de joc folosind o consolă Xbox este mult mai plăcută și lipsită de bug-uri, deoarece fiecare joc Xbox este special configurat pentru consolă. Astfel te poți bucura de cea mai bună experiență de gaming, fără a-ți face griji pentru un eventual crush, delay sau glitch în cadrul jocului.

Atunci când joci jocuri pe Xbox 360, ai posibilitatea de a accesa serviciul Xbox Live Gold, ceea ce îți permite să joci jocuri multiplayer și să comunici în timp real cu partenerii tăi de joc. De asemenea, poți achiziționa pachete speciale pentru jocurile deja achiziționate, sau să descarci update-uri, pentru a te bucura de un gameplay cât mai complet și mai palpitant.

Care sunt cele mai recomandate jocuri Xbox 360?

Consola de jocuri Xbox 360 îți permite să accesezi mii de jocuri, astfel încât este imposibil ca un jucător să nu găsească un joc pe gustul lui. Jucătorii care nu știu la ce să se aștepte, pot afla că cel mai simplu este să identifice tipul de joc preferat, și apoi să examineze câteva titluri de jocuri Xbox 360 care s-ar ridica la nivelul așteptărilor lor.

Printre cele mai populare categorii se numără jocurile FPS (first person shooter), cele cu tematică sportivă sau cele de simulare. Gamerii care preferă jocurile de tip FPS pot alege să joace un joc pe Xbox 360 având în vedere mai multe titluri, printre care cele mai populare sunt: Call of Duty, Battelfield sau Destiny. O altă categorie pe placul multora este aceea a jocurilor de racing, unde titlurile cele mai apreciate sunt: Need for Speed sau Forza Horizon.

Game

 

Mulți dintre cei care au jucat jocuri Xbox 360, au recunoscut că jocurile cu tematică sportivă rulează foarte bine și experiența de joc este una deosebit de captivantă și de distractivă, mai ales în regim multiplayer. Cele mai recomandate jocuri din această categorie sunt: FIFA, NBA sau WWE. Cei care sunt în căutarea unei experiențe de joc mai lite și mai relaxantă, dar captivantă în același timp, pot încerca jocuri Xbox de simulare cum ar fi faimosul Sims III sau Farming Simulator.

Console portabile – aceeași experiență de joc chiar dacă nu ești acasă

Utilizatori pasionați de gaming care apreciază experiența de joc pe o consolă, se vor bucura să afle că se pot bucura de aceleași jocuri Xbox, disponibile acum pe MegaPlaza. Consola portabilă este un dispozitiv de gaming, care reușește să compacteze configurația unei console clasice, într-o formă portabilă, dar la fel de eficientă. Astfel utilizatorii se pot bucura de experiența unui joc Xbox chiar dacă nu se află în confortul casei, fiind în pauza de muncă sau atunci când călătoresc.

PS-SO-9862147-500x500_0

Consola portabilă este un dispozitiv care progresează foarte rapid, și dezvoltatorii fac mereu îmbunătățiri astfel încât utilizatorii să se poată bucura de o consolă cât mai ușoară, mai trainică, cu o capacitate a bateriei mai mare, dar și cu opțiuni extinse de gameplay. Orice gamer pasionat se poate bucura așadar de cea mai bună experiență de joc, indiferent de locul în care se află.

În prezent, orice împătimit al jocurilor video poate, oriunde și oricând, să se bucure de cele mai bune jocuri Xbox. Indiferent de stilul pe care îl preferă, piața de gaming îi pune la dispoziție cele mai palpitante jocuri, iar pentru cei care vor să răscumpere orice moment pentru relaxare, consola portabilă va fi ajutorul lor de nădejde.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul