Criteriul National

Jocurile Friv amuzante si captivante castiga tot mai multi utilizatori

Jocurile Friv amuzante si captivante castiga tot mai multi utilizatori
august 30
09:42 2016

Jocurile online sunt o sursa de relaxare la indemana pentru aduti, adolescenti si copii deopotriva. Sunt numeroase si foarte diverse, si se gasesc varietati disponibile pentru toate gusturile si varstele. De la cele cu impuscaturi, curse de masini, tractoare, pana la cele 3D, cu fete si papusi jocurile online castiga tot  mai multi utilizatori zi de zi.

O categorie aparte de jocuri online sunt jocurile friv. Aceste pun la incercare logica si indemanarea, sunt captivante si usor de urmarti de aceea au devenit foarte iubite de utilizatori.

Jocurile friv sunt ceva mai complexe fata de cele traditionale, au o grafica speciala, interfata prietenoasa si pot fi adaptate pentru toate tipurile de dispozitive conectate la internet. Aceasta categorie de jocuri se caracterizeaza prin multe nivele, cu diferite grade de complexitate. Primele nivele sunt foarte simple si foarte accesibile pentru toti jucatorii, chiar si pentru cei mai putin initiati, insa pe masura ce se avanseaza catre nivelele superioare, gradul de dificultate se modifica si sigur la un moment dat vor da batai de cap si celor mai experimentati dintre jucatori.

Atunci cand va pregatiti sa accesati jocuri friv fiti siguri ca va veti pune la incercare atentia, indemanarea si starea de concentrare. Sunt foarte captivante de aceea sunt  potrivite pentru momentele cand doriti sa va  detasati si sa va detensionati, chiar si pentru cateva clipe!

Jocurile friv sunt foarte indragite pentru ca ajuta organsimul sa se relaxeze in cel mai rapid mod. Astfel de joculete sunt indicate si copiilor, indiferent de varsta pentru ca le dezvolta atentia si le imbunatatesc capacitatea de memorare. Jocurile friv sunt prietenoase, nu sunt agrasive, violente sau inspaimantatoare, deci vor fi apreciate si ce copii mai mici, care descopera tainele internetului.

Candy Shooter, Talking Angele, Bubble Shooter sau Sea Shells Hidden Objects sunt doar cateva jocuri friv pacute, amuzante si captivante care asigura un alt fel de distractie in timpul liber.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul