Criteriul National

Jocurile Friv amuzante si captivante castiga tot mai multi utilizatori

Jocurile Friv amuzante si captivante castiga tot mai multi utilizatori
august 30
09:42 2016

Jocurile online sunt o sursa de relaxare la indemana pentru aduti, adolescenti si copii deopotriva. Sunt numeroase si foarte diverse, si se gasesc varietati disponibile pentru toate gusturile si varstele. De la cele cu impuscaturi, curse de masini, tractoare, pana la cele 3D, cu fete si papusi jocurile online castiga tot  mai multi utilizatori zi de zi.

O categorie aparte de jocuri online sunt jocurile friv. Aceste pun la incercare logica si indemanarea, sunt captivante si usor de urmarti de aceea au devenit foarte iubite de utilizatori.

Jocurile friv sunt ceva mai complexe fata de cele traditionale, au o grafica speciala, interfata prietenoasa si pot fi adaptate pentru toate tipurile de dispozitive conectate la internet. Aceasta categorie de jocuri se caracterizeaza prin multe nivele, cu diferite grade de complexitate. Primele nivele sunt foarte simple si foarte accesibile pentru toti jucatorii, chiar si pentru cei mai putin initiati, insa pe masura ce se avanseaza catre nivelele superioare, gradul de dificultate se modifica si sigur la un moment dat vor da batai de cap si celor mai experimentati dintre jucatori.

Atunci cand va pregatiti sa accesati jocuri friv fiti siguri ca va veti pune la incercare atentia, indemanarea si starea de concentrare. Sunt foarte captivante de aceea sunt  potrivite pentru momentele cand doriti sa va  detasati si sa va detensionati, chiar si pentru cateva clipe!

Jocurile friv sunt foarte indragite pentru ca ajuta organsimul sa se relaxeze in cel mai rapid mod. Astfel de joculete sunt indicate si copiilor, indiferent de varsta pentru ca le dezvolta atentia si le imbunatatesc capacitatea de memorare. Jocurile friv sunt prietenoase, nu sunt agrasive, violente sau inspaimantatoare, deci vor fi apreciate si ce copii mai mici, care descopera tainele internetului.

Candy Shooter, Talking Angele, Bubble Shooter sau Sea Shells Hidden Objects sunt doar cateva jocuri friv pacute, amuzante si captivante care asigura un alt fel de distractie in timpul liber.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo