Criteriul National

Jocurile Friv amuzante si captivante castiga tot mai multi utilizatori

Jocurile Friv amuzante si captivante castiga tot mai multi utilizatori
august 30
09:42 2016

Jocurile online sunt o sursa de relaxare la indemana pentru aduti, adolescenti si copii deopotriva. Sunt numeroase si foarte diverse, si se gasesc varietati disponibile pentru toate gusturile si varstele. De la cele cu impuscaturi, curse de masini, tractoare, pana la cele 3D, cu fete si papusi jocurile online castiga tot  mai multi utilizatori zi de zi.

O categorie aparte de jocuri online sunt jocurile friv. Aceste pun la incercare logica si indemanarea, sunt captivante si usor de urmarti de aceea au devenit foarte iubite de utilizatori.

Jocurile friv sunt ceva mai complexe fata de cele traditionale, au o grafica speciala, interfata prietenoasa si pot fi adaptate pentru toate tipurile de dispozitive conectate la internet. Aceasta categorie de jocuri se caracterizeaza prin multe nivele, cu diferite grade de complexitate. Primele nivele sunt foarte simple si foarte accesibile pentru toti jucatorii, chiar si pentru cei mai putin initiati, insa pe masura ce se avanseaza catre nivelele superioare, gradul de dificultate se modifica si sigur la un moment dat vor da batai de cap si celor mai experimentati dintre jucatori.

Atunci cand va pregatiti sa accesati jocuri friv fiti siguri ca va veti pune la incercare atentia, indemanarea si starea de concentrare. Sunt foarte captivante de aceea sunt  potrivite pentru momentele cand doriti sa va  detasati si sa va detensionati, chiar si pentru cateva clipe!

Jocurile friv sunt foarte indragite pentru ca ajuta organsimul sa se relaxeze in cel mai rapid mod. Astfel de joculete sunt indicate si copiilor, indiferent de varsta pentru ca le dezvolta atentia si le imbunatatesc capacitatea de memorare. Jocurile friv sunt prietenoase, nu sunt agrasive, violente sau inspaimantatoare, deci vor fi apreciate si ce copii mai mici, care descopera tainele internetului.

Candy Shooter, Talking Angele, Bubble Shooter sau Sea Shells Hidden Objects sunt doar cateva jocuri friv pacute, amuzante si captivante care asigura un alt fel de distractie in timpul liber.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro